ŠPORTNIK+

BMW M

Oblika vozila BMW M4 Coupé.

ŠPORTNIK+

Oblika vozila BMW M4 Coupé.

ŠPORTNIK+Oblika vozila BMW M4 Coupé.

Vozilo BMW M4 Coupé takoj očara opazovalca. LED luči spredaj in zadaj v okviru osnovne opreme poudarjajo aerodinamično karoserijo. Velike odprtine za zrak, skupaj z 20-palčnimi litimi alu. platišči iz paketa M Competition v okviru dodatne opreme, pa poudarjajo športne ambicije. Športni elementi, kot so okrogli instrumentni prikazi, podarjajo kokpitu ekskluzivne poudarke. Vse pri tem športnem avtomobilu kaže moč in dinamiko.

BMW M4 Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (skupno): 10.0 / 10.3
Emisije CO2 v g/km (skupno): 227.0 / 235.0

Preberi več
BMW M

OSUPLJIV OBLIKOVNI JEZIK.

Navdušujoča oblika.

Brezpogojno športen z dinamičnim slogom in občutno intenziteto, ki ji na cesti ni para. Osupljiv sprednji del z velikimi odprtinami za zrak sporoča izjemno moč vozila BMW M4 Coupé, prav tako kot tudi izrazna lita alu. platišča in mišičast zadek.
Preberi več

Športna linija kupeja.

Ukrivljena oblika z značilno rahlo spuščajočo se strešno linijo kupeja, združena z ekskluzivnimi litimi alu. platišči in aerodinamično izpopolnjenimi M zunanjimi ogledali, izžareva čisto športno privlačnost. Podaljšano silhueto zaključuje značilen zadek vozila, ki izraža skoncentrirano moč.
Preberi več

Močan sprednji del.

Naprej nagnjen sprednji del z rešetko hladilnika v obliki ledvičke z dvojnimi prečkami v črni barvi visok sijaj in velikimi odprtinami za zrak poudarjajo LED žarometi z natančno grafiko. Njihova filigranska oblika in navdušujoč sijaj zagotavljata samozavestno navzočnost podnevi in popolno osvetlitev ceste ponoči.
Preberi več

Markanten zadnji del.

Izrazito razširjeni okrovi koles izražajo izjemno moč vozila BMW M4 Coupé. S karbonskimi vlakni ojačena vrata prtljažnika z integriranim zadnjim spojlerjem združujejo funkcijo in obliko. Prenovljene LED zadnje luči poudarjajo suvereno držo športnega kupeja, najsi so vključene ali izključene. M difuzor in kotne M dvojne končne izpušne cevi se popolnoma zlijejo z zadnjim odbijačem z značilnimi odprtinami za zrak.
Preberi več

Aerodinamični elementi.

Obe navpični odprtini elementov Air Curtain in bočni odprtini v obliki M škrg z integriranima elementoma Air Breather zmanjšujejo zračni upor okoli okrovov koles. Za izpopolnjene aerodinamične zmogljivosti, ki pospešijo tudi utrip srca.
Preberi več

Ekskluzivna karbonska streha.

BMW karbonska streha iz plastike, ojačena z ogljikovimi vlakni (CFRP), kot del inteligentnega koncepta lahke gradnje prispeva k zmanjšanju skupne mase vozila in hkrati zniža njegovo težišče. To vodi k povečanju agilnosti in dinamike pri pospeševanju in zaviranju ter pri vožnji skozi ovinke.
Preberi več

Polne LED luči.

Tudi v zadnjih lučeh se funkcija osvetlitve izvaja izključno s pomočjo svetlobnih diod. Njihova podaljšana oblika v črki L in neprekinjena oblika luči se zlijeta z vrati prtljažnika in poudarjata značilno obliko zadnjega dela vozila.
Preberi več

IZRAZNA KOLESA.

Kolesa z optimalno maso za vozilo BMW M4 Coupé zagotavljajo samozavesten videz. Že v okviru osnovne opreme so vključena navdušujoča 18'' lita. alu platišča z obliko V-spoke, v okviru dodatne opreme pa prepričajo 19'' M lita alu. platišča z obliko Double-spoke. Po izbiri v barvi Ferric Grey ali v črni barvi razkrivajo pogled na M karbonsko-keramične zavore ali M kompozitne zavore z M logotipom. Enako velja za 20'' lita alu. platišča z obliko Star-spoke v okviru dodatne opreme, ki so dodatno na voljo tudi v črni barvi. Kar koli že izberete, kombinirane pnevmatike v okviru osnovne opreme s svojimi širšimi zadnjimi kolesi poudarjajo športen videz zadka vozila BMW M4 Coupé in obenem izboljšajo nadzor nad krmiljenjem in oprijem.

KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Poseben način, na katerega lahko izrazite svojo osebnost – delavnica BMW Individual izpolnjuje to željo na edinstven način s kolekcijo BMW Individual. Oblikujte svoje vozilo BMW M4 Coupé, da bo tako individualno, kot ste vi.

DELI BMW M PERFORMANCE.

BMW M predstavlja dinamiko, inovativne tehnologije in več desetletij izkušenj v motošportu. Deli BMW M Performance podarjajo vozilu BMW M4 Coupé še več dinamike in ekskluzivnosti. Ne glede na to, ali gre za zunanjost ali notranjost vozila: možnosti so dejansko neomejene.

Glede na pogoje in uporabo, lahko lastnosti, značilne za uporabljene materiale, povzročijo hrup delovanja, zlasti v vlažnih pogojih, preden vozilo ustavi. Vpliv vlage in cestne soli lahko povzroči, da je zaviranje enakovredno običajnemu zavornemu sistemu. To se lahko kratek čas doživi kot zmanjšanje zavornega učinka in se lahko uravnava z večjim pritiskom pedala, kjer je to potrebno.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko spreminja med konfiguracijo.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. Pri teh vozilih se lahko za izračun davka ali drugih dajatev, ki se nanašajo (tudi) na emisije CO2, vrednosti razlikujejo od navedenih podatkov, odvisno od nacionalne zakonodaje.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.