REVOLUCIONAREN+

BMW M

Povezljivost v vozilu BMW M4 Coupé.

REVOLUCIONAREN+

Povezljivost v vozilu BMW M4 Coupé.

REVOLUCIONAREN+Povezljivost v vozilu BMW M4 Coupé.

V vozilu BMW M4 Coupé vas tako na cesti kot na dirkališču podpira široka paleta inovativnih tehnologij, ki zagotavljajo večje udobje in varnost, obenem pa postavljajo nove standarde. Posnamete lahko vse informacije, ki so pomembne za vožnjo, v delčkih sekunde in uživate v povezani komunikaciji, informacijah in razvedrilnih vsebinah na najvišji možni stopnji. Užitek v vožnji še nikoli ni bil tako pionirski.

Preberi več
BMW M

NOVA OBLIKA VMESNIKA.

Upravljanje informacijsko-razvedrilnega sistema je zdaj še bolj enostavno, jasno in informativno. Voznik lahko prek upravljanja na dotik poljubno izbira zaporedje šestih ploščičnih menijev za navigacijo, medije, komunikacijo, ConnectedDrive, Moje vozilo in sporočila. Namesto statičnega menijskega pogleda so vsebine prikazane kot ploščice v živo.

POSNEMITE UŽITEK V VOŽNJI: M APLIKACIJE.

Vozilo BMW M4 Coupé je več kot le avtomobil – predstavlja izziv za voznike, ki se želijo neprestano izboljševati. Iz tega razloga sta nastali aplikaciji BMW M Laptimer in GoPro. Za najboljše čase krogov, najboljše pospeške in najlepše spomine zadnjih voznih doživetij.

 • Aplikacija BMW M Laptimer

  Z uporabo BMW M Laptimer App se lahko na dirkalnih stezah natančno evidentirajo vozni podatki in nato analizirajo. Evidentirani podatki se lahko kot trenutni posnetek objavijo na družabnih omrežjih, podatki, vključno s položajem pedala za plin, krmilnim kotom, gravitacijsko silo in najboljšim časom krogov, pa se lahko pošljejo prek e-pošte. Vključen je tudi vmesnik za kamere GoPro.

 • Aplikacija GoPro

  Z brezplačno aplikacijo GoPro App se lahko na ali v vozilu nameščena video kamera GoPro upravlja prek nadzornega prikazovalnika vozila BMW M4 Coupé. Slike in video posnetki se lahko udobno upravljajo z upravljalnikom iDrive. Poleg tega se lahko kamera s pomočjo WiFi vklopi in izklopi, konfigurira in prikliče njena napolnjenost.

PREDPRIPRAVA ZA APPLE CARPLAY®.

Se v vozilu BMW ne želite odpovedati funkcijam svojega iPhone-a in ga upravljati kot običajno? S predpripravo Apple CarPlay® imate na voljo brezžični dostop do telefonije, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify ali Apple Music. S pomočjo gumba za glasovno upravljanje na volanu pa lahko uporabite Applovo glasovno asistentko Siri.

BMW HEAD UP PROJEKTOR Z M SPECIFIČNIM PRIKAZOM.

BMW HEAD UP PROJEKTOR Z M SPECIFIČNIM PRIKAZOM.

Barvni BMW Head Up projektor z M specifičnimi funkcijami projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje. S pritiskom gumba lahko voznik preklopi na M specifični prikaz, ki vključuje prikazovalnik izbire prestave, vrtljaje v obliki dinamične krivulje dosega, pa tudi prestavne lučke, ki nakazujejo optimalni trenutek za prestavljanje.

Preberi več

TELEFONIJA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM MOBILNEGA TELEFONA.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilni predal* z brezžično funkcijo polnjenja in dodatnima priključkoma USB. Povezava s strešno anteno skrbi za boljši sprejem mobilne telefonije. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik. Oprema pa vključuje tudi Bluetooth Office in predpripravo za dostopno točko WLAN.

* Univerzalna, brezžična polnilna postaja za pametne telefone je na voljo samo za združljive pametne telefone.

BMW CONNECTED.

Povežite se s svojim vozilom BMW. Aplikacija BMW Connected je vaša digitalna pomočnica mobilnosti, ki skrbi za vaše potrebe pred in med vožnjo. Dostopajte do svojega vozila s pametnim telefonom, združljivo pametno uro ali Amazon Echo, pošljite cilje v navigacijski sistem ali si nastavite opomnike za sestanke, da boste nanje vedno prišli pravočasno.

Glede na pogoje in uporabo, lahko lastnosti, značilne za uporabljene materiale, povzročijo hrup delovanja, zlasti v vlažnih pogojih, preden vozilo ustavi. Vpliv vlage in cestne soli lahko povzroči, da je zaviranje enakovredno običajnemu zavornemu sistemu. To se lahko kratek čas doživi kot zmanjšanje zavornega učinka in se lahko uravnava z večjim pritiskom pedala, kjer je to potrebno.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M4 Coupé (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,0–9,9 (9,3)
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 227–225 (213–211)

  Podatki v oklepajih se nanašajo na vozilo s 7-stopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in sistemom Drivelogic.

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko spreminja med konfiguracijo.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. Pri teh vozilih se lahko za izračun davka ali drugih dajatev, ki se nanašajo (tudi) na emisije CO2, vrednosti razlikujejo od navedenih podatkov, odvisno od nacionalne zakonodaje.

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.