REVOLUCIONAREN+

BMW M

Povezljivost v vozilu BMW M4 Coupé.

REVOLUCIONAREN+

Povezljivost v vozilu BMW M4 Coupé.

REVOLUCIONAREN+Povezljivost v vozilu BMW M4 Coupé.

V vozilu BMW M4 Coupé vas tako na cesti kot na dirkališču podpira široka paleta inovativnih tehnologij, ki zagotavljajo večje udobje in varnost, obenem pa postavljajo nove standarde. Posnamete lahko vse informacije, ki so pomembne za vožnjo, v delčkih sekunde in uživate v povezani komunikaciji, informacijah in razvedrilnih vsebinah na najvišji možni stopnji. Užitek v vožnji še nikoli ni bil tako pionirski.

BMW M

NOVA OBLIKA VMESNIKA.

Upravljanje informativno-razvedrilnega sistema je zdaj še bolj enostavno, jasno in informativno. Voznik lahko uporablja zaslon na dotik, da nastavi šest ploščic, ki predstavljajo navigacijo, medije, komunikacijo, ConnectedDrive, My Vehicle in pošiljanje sporočil, v kakršnem koli zaporedju želi. Ploščice so prikazane kot žive ploščice namesto statičnega menijskega pogleda.

POSNEMITE UŽITEK V VOŽNJI: M APLIKACIJE.

Vozilo BMW M4 Coupé je več kot le avtomobil – predstavlja izziv za voznike, ki se želijo neprestano izboljševati. Iz tega razloga sta nastali aplikaciji BMW M Laptimer in GoPro. Za najboljše čase krogov, najboljše pospeške in najlepše spomine zadnjih voznih doživetij.

 • Aplikacija BMW M Laptimer

  Z uporabo BMW M Laptimer App se lahko na dirkalnih stezah natančno evidentirajo vozni podatki in nato analizirajo. Evidentirani podatki se lahko kot trenutni posnetek objavijo na družabnih omrežjih, podatki, vključno s položajem pedala za plin, krmilnim kotom, gravitacijsko silo in najboljšim časom krogov, pa se lahko pošljejo prek e-pošte. Vključen je tudi vmesnik za kamere GoPro.

 • Aplikacija GoPro

  Z brezplačno aplikacijo GoPro App se lahko na ali v vozilu nameščena video kamera GoPro upravlja prek nadzornega prikazovalnika vozila BMW M4 Coupé. Slike in video posnetki se lahko udobno upravljajo z upravljalnikom iDrive. Poleg tega se lahko kamera s pomočjo WiFi vklopi in izklopi, konfigurira in prikliče njena napolnjenost.

PREDPRIPRAVA ZA APPLE CARPLAY®.

Predpriprava za Apple CarPlay® podpira udobno in brezžično uporabo izbranih funkcij telefona iPhone® prek uporabniškega vmesnika v vozilu. To omogoča prikaz in upravljanje vsebine pametnega telefona, vključno s funkcijami, kot so glasba, sporočila iMessage/besedilna sporočila, telefonija, Siri®, navigacija in izbrane aplikacije tretjih oseb, prek uporabniškega vmesnika v vozilu in glasovnega upravljanja.

BMW HEAD UP PROJEKTOR Z M SPECIFIČNIM PRIKAZOM.

BMW HEAD UP PROJEKTOR Z M SPECIFIČNIM PRIKAZOM.

Barvni BMW Head Up projektor z M specifičnimi funkcijami projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje. S pritiskom gumba lahko voznik preklopi na M specifični prikaz, ki vključuje prikazovalnik izbire prestave, vrtljaje v obliki dinamične krivulje dosega, pa tudi prestavne lučke, ki nakazujejo optimalni trenutek za prestavljanje.

TELEFONIJA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM MOBILNEGA TELEFONA.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilno postajo z brezžično funkcijo polnjenja in dodatnimi priključki USB. Povezava s strešno anteno skrbi za boljši sprejem mobilne telefonije. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik. Oprema vključuje tudi Bluetooth Office in predpripravo za dostopno točko WLAN. Bluetooth Office in tehnično zmogljivost za dostopno točko WiFi.

BMW CONNECTED.

BMW Connected je asistent osebne mobilnosti, ki olajša vsakodnevno mobilnost in pomaga vozniku, da sproščeno in pravočasno prispe na svoj cilj. Informacije, ki so pomembne za mobilnost, kot so priporočila za optimalni čas odhoda, so na voljo na daljavo prek telefona iPhone® ali Apple Watch® ter se lahko brezhibno prenesejo v vozilo.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8 (8,3)
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 204 (194)

  Vrednosti v oklepajih veljajo za vozila s sedemstopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in sistemom Drivelogic.

  Podatki o porabi so določeni v skladu z merilnim ciklom vožnje ECE in so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO₂, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO₂ v skladu z Direktivo 1999/94/ES.