BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Pure Grey, pogled od spredaj
Cena70.900,00
Zmogljivost374 KM (275 kW)
Tip gorivaBencin

THE 4

BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Pure Grey, pogled od spredaj

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Cena70.900,00
Zmogljivost374 KM (275 kW)
Tip gorivaBencin
THE 4BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Moč, natančnost in čista estetika. Srce BMW M440i xDrive Gran Coupé je nadvse zmogljiv 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower s 374 konjskimi močmi. Skupaj z odlično uglašenimi komponentami M posebnega podvozja zagotavlja športno vozno dinamiko, ki dviga status BMW M440i xDrive Gran Coupé ob bok posebej športnih avtomobilov, vizualno pa prepriča z napredno oblikovano zunanjostjo z M posebnimi oblikovnimi elementi ter športno in sodobno notranjostjo z velikodušno količino prostora. Na splošno veliki kupe s petimi vrati ponuja fascinantno spojitev zmogljivosti, udobja in visoke ravni vsakodnevne praktičnosti.

BMW M440i xDrive Gran Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,5 – 8,0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193 – 181

Preberi več

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – ZMOGLJIVOST.

Pogonski sklop, podvozje in zmogljivost.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Moč in športna vozna dinamika z visoko funkcionalnostjo in primernostjo za vsakodnevno uporabo.
 • 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo s 374 KM
 • 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic
 • Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive
 • 275 kW (374 KM), 500 Nm, 0 – 100 km/h v 4,7 sek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Pure Grey, tričetrtinski pogled od spredaj

SESTAVITE SVOJ BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – POUDARKI IZDELKA.

Vozna dinamika in oblikovne značilnosti BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Športni pridih do najmanjše podrobnosti: izjemna zmogljivost BMW M440i xDrive Gran Coupé temelji na naboru najsodobnejših tehnologij pogonskega sklopa in podvozja, posebej prilagojenih zadevnemu modelu. Zmogljiv motor BMW M TwinPower Turbo z visoko vrtilno frekvenco, neposredno krmiljenje in natančno obnašanje vozila med vožnjo opredeljujejo občutek vožnje, značilen za črko M. M posebne funkcije v barvi Cerium Grey in športna notranjost pa še nadalje poudarjajo atletski značaj vozila.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Pure Grey, stranski pogled med mirovanjem
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, vrstni 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo

6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo.

Vrhunski športnik, ki zagotavlja čisti užitek v vožnji: 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo se odlikuje z vrhunskim razvojem moči in izrazito značilnim zvokom M motorja. Z dvojnim VANOS, Valvetronic, neposrednim visokotlačnim vbrizgavanjem goriva in dvostopenjskim turbopolnilnikom zagotavlja odlično moč.

BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Pure Grey, tričetrtinski pogled od spredaj, pogled od blizu na prilagodljivo M podvozje

Prilagodljivo M podvozje

Prilagodljivo M podvozje se kadarkoli električno prilagodi, da ustreza pogojem na cesti in voznim razmeram. S stikalom za uravnavanje vozne dinamike lahko prilagodite tudi karakteristike podvozja, kar vam omogoča želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito okretnim obnašanjem vozila.

BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, kokpit z M usnjenim volanom, spremenljivo športno krmiljenje

Spremenljivo športno krmiljenje.

Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. Na premikanje volana se odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji. S tem se izboljša obnašanje vozila pri bolj dinamični vožnji in zmanjša napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic, prestavna ročica, sredinska konzola

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za največjo zmogljivost.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, zavore M Sport, pogled od blizu na platišče iz lahke zlitine

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v kovinski modri barvi (opcijsko v rdeči barvi visokega sijaja), opremljene pa so z M oznako. Imajo tudi večje zavorne kolute, kar jim zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja. Prilagojene so zelo visokemu dinamičnemu potencialu vozila in omogočajo znatno športnejši slog vožnje ter odlično zaviranje na mokrih površinah.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Pure Grey, M okvir ledvičke

M okvir ledvičke.

M Shadow Line visokega sijaja vključuje številne podrobnosti opreme zunanjosti v črni barvi visokega sijaja, kot so obrobe stranskih okvirjev, pokrovi vdolbin za okna, pokrovi, podnožja in trikotne obloge zunanjih ogledal, obloge B- in C-stebričkov, okenske letve na zadnjih vratih ter okvir ledvičke.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Frozen Pure Grey, pogled od spredaj, paket M Aerodynamics

Paket M Aerodynamics.

Paket M Aerodynamics z M posebnim podaljšanim sprednjim in zadnjim odbijačem v barvi vozila, oblikovnimi elementi na bočnih pragovih v črni barvi visokega sijaja ter večdelnim difuzorskim vložkom v črni barvi visokega sijaja posreduje čisto dinamiko in športni značaj.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, kovinska barva Frozen Pure Grey, BMW Individual aerodinamična platišča 862 I

20-palčna BMW Individual aerodinamična platišča 862 I.

20-palčna BMW Individual aerodinamična platišča 862 I dvobarvna Black Grey s kombiniranimi pnevmatikami, stružena visok sijaj, velikost spredaj 8,5 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20, velikost zadaj 9 J x 20 s pnevmatikami 255/35 R20.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, notranjost, športna prednja sedeža

Športna prednja sedeža.

Športna sedeža za voznika in sovoznika omogočata optimalno bočno oporo z daljšimi bočnimi stranicami in ročno nastavljivo stegensko oporo. Smer naprej in nazaj ter višino in kot nagiba sedeža je mogoče prilagajati ročno.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, notranjost kokpit, M usnjen volan

M usnjen volan

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M značko in integrirano zračno blazino za voznika se ponaša s trikrako zasnovo. Z obročem, prevlečenim s črnim usnjem Walknappa, črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec zagotavlja neposreden, športni občutek krmiljenja.

VOZNIKOV KOKPIT IN TEHNOLOGIJE.

Koncept upravljanja, digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku v BMW M440i xDrive Gran Coupé.

/p> Preglednost, udobje in varnost na najvišji ravni: številne inovativne tehnologije vam med vožnjo pomagajo na različne načine. Osredotočite se na najpomembnejše – športni užitek v vožnji z BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, BMW Live Cockpit Professional, notranjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 12,3-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalne 12,3-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.

BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, operacijski sistem BMW različice 7, notranjost, nadzorni prikazovalnik

Operacijski sistem BMW različice 7.

Inovativni koncept upravljanja operacijskega sistema BMW različice 7 omogoča še enostavnejše upravljanje funkcij vozila, na primer s pomočjo govora, zaslona na dotik in upravljalnika iDrive – nadvse intuitivno. V ta namen je bila funkcionalnost upravljalnika ustrezno nadgrajena. Zdaj lahko meni Aplikacije izberete neposredno.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, BMW Intelligent Personal Assistant, notranjost, nadzorni prikazovalnik

BMW Intelligent Personal Assistant.

»Hej, BMW, lačen sem.« Vaš BMW Intelligent Personal Assistant bo našel najbližjo restavracijo in takoj načrtoval pot do tja. A zmore veliko več. Vaš BMW Intelligent Personal Assistant vam bo priskočil na pomoč glede funkcij vozila. In razumljivo pojasnil uporabne lastnosti. Pomaga vam, da boste enostavno in intuitivno upravljali svoj BMW.

BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, Driving Assistant Professional, notranjost, nadzorni prikazovalnik

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, parkirni asistent Plus, notranjost, nadzorni prikazovalnik

Parkirni asistent Plus.

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote 3D View, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, integracija pametnih telefonov, notranjost, nadzorni prikazovalnik

INTEGRACIJA PAMETNIH TELEFONOV.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Integracija pametnih telefonov vaš pametni telefon brezžično poveže z vozilom prek Apple CarPlay in Android Auto. To vam omogoča udobno uporabo funkcij in različnih aplikacij neposredno prek nadzornega prikazovalnika.

BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, BMW Digital Key, vrata avtomobila s pametnim telefonom

BMW Digital Key.

Digitalni ključ BMW spremeni vaš združljiv pametni telefon v ključ vozila. Za odklepanje preprosto držite pametni telefon ob kljuki vrat; preden zaženete svoj BMW, ga postavite na pladenj za pametni telefon. Poleg tega lahko pošljete digitalni ključ do petim prijateljem in celo omejite največjo hitrost, na primer – idealno za voznike začetnike. 

* BMW Digital Key je združljiv samo z izbranimi pametnimi telefoni. Seznam združljivih pametnih telefonov boste našli na bmw.com/digitalkey. Za uporabo BMW Digital Key je potrebna opcija Teleservices.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:
275 (374)/5.500 – 6.500
Najv. navor (Nm) pri vrt./min:
500/1.900–5.000
Pospešek 0 – 100 km/h v s:
4,7
Kombinirana poraba goriva v l/100 km:
8,5 – 8,0
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, podatki, skica
Platišča in pnevmatike BMW, oznaka EU za pnevmatike, pogled od blizu

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

Naše pnevmatike so povržene strogim postopkom preskušanja, ki zajemajo do 50 različnih meril kakovosti, kar je precej več od predpisanih zahtev enotne uredbe o označevanju pnevmatik, ki velja po vsej Evropi. Tukaj boste našli vse informacije o lastnostih pnevmatik, ki se uporabljajo pri BMW.
BMW serije 4 Gran Coupé, G26, lakiranje BMW Individual v kovinski barvi Aventurine Red, tričetrtinski pogled od spredaj

BMW SERIJE 4 GRAN COUPÉ.

BMW serije 4 Gran Coupé s petimi vrati navdušuje z dinamiko, funkcionalnostjo ter nadvse kakovostno in prostorno notranjostjo.

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW M4 GRAN COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, tričetrtinski pogled od zadaj z manekenko

Prilagojeni finančni produkti iz BMW Financial Services vam prisluhnejo in vas hitro pripeljejo do cilja. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za BMW M440i xDrive Gran Coupé.

APLIKACIJA BMW BROCHURE.

Aplikacija BMW Brochure na pametnem telefonu

Doživite čudoviti svet BMW interaktivno na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Aplikacija BMW Brochure vsebuje digitalne brošure vseh modelov BMW trenutne ponudbe. Uživajte v podrobnih informacijah o izdelkih, krasnih slikah, spektakularnih videoposnetkih in zanimivih zgodbah iz ozadja o BMW po lastni izbiri. In seveda boste v njej našli tudi podrobnosti o oblikovanju, možnostih opreme, storitvah in tehnologijah v zvezi z BMW M440i xDrive Gran Coupé.

 

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW Service, zaposleni pomaga stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršnakoli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW M440i xDrive Gran Coupé, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

BMW M PERFORMANCE PARTS IN DODATNA OPREMA ZA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Odkrijte posebno športno opremo in zelo uporabne dodatke za BMW M4 Gran Coupé.

BMW M440i xDrive Gran Coupé zagotavlja dinamični užitek v vožnji in množico športne opreme. Poleg tega značilne oblikovne opcije iz programa BMW M Performance Parts ponujajo vrhunsko raven značaja motošporta na zunanjosti in v notranjosti. Originalna dodatna oprema BMW, ki se popolnoma ujema z vozilom v smislu kakovosti in oblikovanja, vam omogoča, da svoj BMW M440i xDrive Gran Coupé prilagodite lastnemu okusu.
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, karbonska ledvička M Performance

Karbonska ledvička M Performance.

Pokažite svoj slog: okvir ledvičke M Performance je izdelan iz karbonskih vlaken premijske kakovosti. Za posebej eleganten, športen in individualen videz.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, karbonska pokrova zunanjih ogledal M Performance

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance.

Vpadljiva M pokrova zunanjih ogledal iz karbonskih vlaken poudarjata visokotehnološki značaj vozila in prinašata individualni športni pridih.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, karbonski zadnji difuzor M Performance

Karbonski zadnji difuzor M Performance.

Zadnji difuzor M Performance iz karbonskih vlaken povzroči še sodobnejši videz in krepi športni značaj vozila.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, 20-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 868 M dvobarvna Night Gold, rezkana do sijaja, set letnih kompletov koles

20-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 868 M dvobarvna Night Gold, rezkana do sijaja; kot set letnih kompletov koles.

Ekskluzivna 20-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 868 M dvobarvna Night Gold, rezkana do sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS).
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, volan M Performance

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: volan s prevleko iz Alcantare zagotavlja odličen občutek in oprijem za športnejši občutek krmiljenja.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, naslon za roko M Performance iz Alcantare

Naslon za roko M Performance iz Alcantare.

Ker so malenkosti zelo pomembne: sredinski naslon za roko M Performance iz Alcantare doda piko na i ekskluzivnemu videzu kokpita po zgledu motošporta.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, 18-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 853 Gunmetal Grey

18-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 853 Gunmetal Grey.

18-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 853 Gunmetal Grey. Zimski kompleti koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah, združljivi s snežnimi verigami, velikost platišč je 8,5 J x 18.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, strešni kovček BMW 320 v črni/Titanium Silver barvi

Strešni kovček BMW 320 v črni/Titanium Silver barvi.

Črn strešni kovček z bočnima stranicama v barvi Titanium Silver s ključavnico je dostopen z obeh strani in ima prostornino 320 litrov. Združljiv je z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, strešni nosilec za kolo BMW

Strešni nosilec za kolo BMW.

Strešni nosilec za kolo BMW je varna rešitev za prevoz cestnih, potovalnih ali otroških koles, pa tudi gorskih z najv. obtežitvijo do 20 kg.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, vsevremenski preprogi BMW spredaj

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Sta črne barve z logotipom BMW.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, preproga za prtljažnik BMW

Preproga za prtljažnik BMW.

Natančno prilegajoča se, protizdrsna in vodoodporna preproga za prtljažnik BMW zagotavlja učinkovito zaščito pred umazanijo in mokroto. Je črne barve z logotipom BMW.
Na izdelek
BMW M440i xDrive Gran Coupé, G26, 2021, BMW Advanced Car Eye 2

BMW Advanced Car Eye 2.

V primeru nenavadnega dogajanja nadvse občutljiva kamera Full HD samodejno posname situacijo pred in za avtomobilom.
Na izdelek

STORITVE BMW ZA BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Servisne ponudbe in paketi za BMW M4 Gran Coupé.

BMW postavlja standarde na področju storitev ter je vedno na voljo za vas in vaš BMW M440i xDrive Gran Coupé. S pomočjo pri okvari in nesreči vam naši strokovnjaki stojijo ob strani v vseh nujnih primerih – 24 ur na dan vse dni v letu. Zaradi inovativne storitve BMW Teleservices vaš BMW M440i xDrive Gran Coupé samodejno obvesti vašega servisnega partnerja BMW o potrebnih vzdrževalnih delih in okvarah, da bo lahko slednji nato z vami navezal stik. Z BMW Service Inclusive so te in vse druge servisne storitve finančno krite za časovno obdobje, ki ga izberete sami. Zato lahko več časa namenite pomembnejšim stvarem: s širokim naborom storitev, ki jih ponuja BMW, boste vedno varni.
BMW Service Inclusive, ženska pred servisno delavnico BMW

BMW Service Inclusive.

Preprosto se osredotočite na tisto, kar je zares pomembno in se prepustite užitku v športni vožnji s svojim BMW M440i xDrive Gran Coupé. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.
Izvedite več
BMW Teleservices, ženska s pametnim telefonom stoji pred vrati svojega BMW

BMW Teleservices.

Z inovativno storitvijo Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW M440i xDrive Gran Coupé pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posreduje vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste svoj BMW M440i xDrive Gran Coupé registrirali na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več

Poraba goriva in emisije CO₂ za BMW M440i xDrive Gran Coupé.

 

 

Opcije opreme iz BMW Individual bodo za BMW M440i xDrive Gran Coupé predvidoma na voljo od 03/2022.

BMW M440i xDrive Gran Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,5 – 8,0
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 193 – 181
 

Informacije o porabi goriva, emisijah CO₂ in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO₂, se lahko vrednosti CO₂ razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.

 

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂ za BMW M440i xDrive Gran Coupé.

 • Opcije opreme iz BMW Individual bodo za BMW M440i xDrive Gran Coupé predvidoma na voljo od 03/2022.

  BMW M440i xDrive Gran Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,5 – 8,0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 194 – 181

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.