Moški se naslanja na zadek BMW X6 M50i.

THE X6

PODROBNOSTI IN OPREMA ZA BMW X6 M50i IN M50d

THE X6

PODROBNOSTI IN OPREMA ZA BMW X6 M50i IN M50d

THE X6PODROBNOSTI IN OPREMA ZA BMW X6 M50i IN M50d

Nova BMW X6 M50i in M50d sta prišla, da ustvarita navdušenje. Opremljena z mogočnima motorjema BMW TwinPower Turbo, kot tudi prilagodljivim M-podvozjem, ponujata edinstveno vozno dinamiko z izjemno zmogljivostjo – in navdihneta v delčku sekunde. Inovativne tehnologije, kot je ledvička BMW Iconic Glow ali laserska luč BMW v obliki črke X, kažejo njun razkošni in pionirski duh. Sistemi za pomoč vozniku BMW najnovejše generacije pa zagotavljajo najvišjo raven varnosti. V notranjosti potnike pričakajo nadaljnje pionirske funkcije, kot so držala za pijačo z uravnavanjem temperature ali koncept upravljanja, ki temelji na operacijskem sistemu BMW 7.0, z impresivnim 12,3-palčnim zaslonom na dotik.

Preberi več
BMW M

VOZNA DINAMIKA IN M-POUDARKI.

BMW X6 M50I IN M50D.

Slovo od povprečja v rekordnem času. Z revolucionarnimi pogonskimi tehnologijami, kot je izjemno zmogljiv bencinski in dizelski motor BMW TwinPower Turbo, poleg izredno natančnih komponent za izboljšanje vozne dinamike, kot sta prilagodljivo M-podvozje Professional in sistem štirikolesnega pogona xDrive, nova BMW X6 M50i in M50d ponujata okretnost na najvišji ravni.
Moški stoji poleg BMW X6 M50i, tričetrtinski pogled od zadaj.
  • M-vozna dinamika
  • M-poudarki
BMW X6 M50i, športni menjalnik Steptronic.

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic s funkcijo Launch Control omogoča športno pretikanje, tako samodejno kot ročno s prestavno ročico ali prestavnima vzvodoma na volanu – za udobno in umirjeno ali dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levem položaju S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW X6 M50i, notranjost s poudarkom na kokpitu.

Prilagodljivo M-podvozje.

Prilagodljivo M-podvozje se lahko kadarkoli električno prilagodi, da ustreza pogojem na cesti in voznim razmeram. S pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko prav tako prilagodite karakteristike podvozja, kar vam omogoča želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito okretnim obnašanjem vozila.
Prestavna ročica z M-značko.

Prestavna ročica z M-značko.

Srednja konzola je opremljena z barvno M-značko pred prestavno ročico, ki poudarja športno vzdušje v notranjosti in kaže na kvalitete vozne dinamike vozila.
BMW X6 M50i, zadek s poudarkom na M-športnem izpušnem sistemu.

M-športni izpušni sistem.

M-športni izpušni sistem* zagotavlja akustiko, ki jo je mogoče prilagoditi še bolj intenzivnemu zvoku motorja z gumbi za uravnavanje vozne dinamike v programih SPORT in SPORT+, medtem ko daje program, usmerjen k udobju, prednost bolj diskretni akustiki motorja. * Na voljo samo za BMW X6 M50i.
BMW X6 M50i z inteligentnim sistemom štirikolesnega pogona xDrive.

xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
BMW X6 M50i, notranjost s poudarkom na stikalu za uravnavanje vozne dinamike.

Stikalo za uravnavanje vozne dinamike.

Stikalo za uravnavanje vozne dinamike nudi vozniku izbiro med standardnim načinom COMFORT, načinom ECO PRO, usmerjenim k učinkovitosti, in načinom SPORT, ki omogoča še bolj dinamično vožnjo. Nova interaktivna funkcija Adaptive Mode stalno prilagaja prilagodljivo podvozje, krmiljenje in menjalnik Steptronic glede na trenutne vozne razmere.
BMW X6 M50i z 8-valjnim bencinskim motorjem BMW TwinPower Turbo.

8-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo.

8-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo združuje dva turbopolnilnika s popolnoma spremenljivim krmiljenjem ventilov Valvetronic in neposrednim vbrizgavanjem bencina. Njegova največja moč znaša 390 kW (530 KM) pri največjem navoru 750 Nm. Oba turbopolnilnika sta kompaktno nameščena med vrstama valjev.
BMW X6 M50i, zunanjost s poudarkom na platišču iz lahke zlitine.

22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 747 M dvobarvna s kombiniranimi pnevmatikami.

22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 747 M v barvi Cerium Grey mat s kombiniranimi pnevmatikami, stružena visok sijaj, velikost spredaj 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/35 R22, velikost zadaj 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/30 R22.
Pogled od blizu na zadnji spojler BMW X6 M50i.

M-karbonski zadnji spojler.

M-karbonski zadnji spojler poudarja močno, športno obliko vozila in občutno zmanjšuje neželeno dviganje na zadnji premi.
Pogled od blizu na notranjost BMW X6 M50i s poudarkom na M-usnjenem volanu.

M-usnjen volan.

M-usnjen volan, vključno z večfunkcijskimi gumbi, M-značko in integrirano zračno blazino za voznika, je zasnovan s tremi kraki. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.
BMW X6 M50i, pokrovi ogledal M Carbon.

Pokrovi ogledal M Carbon.

M-karbonski pokrovi ogledal poudarjajo močno in športno obliko vozila.
Tehnični podatki za BMW X6 M50i

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X6 M50i

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Disclaimer reference invalid