LEPOTICA JE ZVER.

BMW M

BMW M6 Cabrio.

LEPOTICA JE ZVER.

BMW M6 Cabrio.

LEPOTICA JE ZVER.BMW M6 Cabrio.

Kombinirana poraba v l/100 km

10,3

Emisije CO2 v g/km

239

Največji navor (Nm) pri 1/min

680/1500-5750

Najboljše sanje so tiste, ki jih sanjate z odprtimi očmi – in z odprto zložljivo platneno streho. Kot v BMW M6 Cabrio. Kjer se nezamenljive kvalitete M GmbH združijo, da ustvarijo popolno simbiozo osupljive zmogljivosti in izpopolnjenega kabrioleta. V samo 19 sekundah se zložljiva platnena streha odpre in razkrije po meri narejen kokpit, ki ga sestavljajo najimenitnejši materiali iz kolekcije BMW Individual.
Z brutalnim zvokom se 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo s 560 KM požene v akcijo. Vrhunski agregat, ki iz mirujočega starta doseže znamko 100 km/h v 4,3 sekunde. Da bi se njegova moč na cesto prenašala s skrajno preciznostjo, je BMW M6 Cabrio opremljen z aktivnim M diferencialom, krmilnim mehanizmom M Servotronic in M menjalnikom z dvojno sklopko z Drivelogic za maksimalno agilnost. Po zaslugi dodatnih M karbonsko-keramičnih zavor, se BMW M6 Cabrio ustavi malone v trenutku. In takrat je ravno pravi čas, da se udobno naslonite in pošteno zaužijete močno, izklesano obliko zunanjosti tega kabrioleta.

IZVEDITE VSE O BMW M6 CABRIO.

Oblika.

Ob takšnem pogledu je škoda, da v večini primerov hitro izgine iz zornega polja. Bodisi z odprto bodisi zaprto zložljivo platneno streho: s svojimi močnimi potezami je BMW M6 Cabrio prava paša za oči, še posebej v dodatnem lakiranju v kovinski barvi Frozen Blue iz BMW Individual. Oblika in zmogljivost tvorita popolno simbiozo. Kako popolno je razvidno preko aerodinamično izpopolnjenega podaljšanega sprednjega odbijača, kjer velike vstopne odprtine za zrak vedno oskrbijo V8 motor z zadostno količino zraka. Notranjost BMW M6 Cabrio je oblikovana po meri in premišljena arhitektura ne pušča nobenih odprtih želja. Kokpit, ki je po želji izdelan iz izbranih materialov kolekcije BMW Individual, dovršeno obdaja voznika. Vsak upravljalni element se nahaja točno tam, kjer se potrebuje. V športnem avtomobilu se človek redko hitreje počuti kot doma. Funkcionalno središče predstavlja M usnjen volan. Le za prst oddaljeni od vdolbin za palec: prestavna vzvoda M menjalnika z dvojno sklopko z Drivelogic in gumba M Drive.

Vozna dinamika in učinkovitost.

Močno grmenje iz 8-valjnega motorja M TwinPower Turbo, najnaprednejši asistenčni sistemi za voznika in podvozje z DNK iz sveta motošporta zabrišejo meje med cesto in dirkališčem v BMW M6 Cabrio. Vsaj dokler se ne odpre zložljiva platnena streha in sončni žarki ne posijejo v luksuzno notranjost. Takrat se zabrišejo meje med avtomobilom in hitrim športnim čolnom.

BMW Individual.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za novi BMW M6 Cabrio.