OSVOJI VAŠE SRCE.

BMW M

Oblika BMW M6 Cabrio.

OSVOJI VAŠE SRCE.

Oblika BMW M6 Cabrio.

To ni le videz, ampak odraz: BMW M6 Cabrio s svojim mišičastim oblikovnim jezikom izrazito poudarja močno silhueto. Izbočeni zunanji deli okrovov koles in M značilne podrobnosti so hkrati paša za oči in potrditev razpoložljive zmogljivosti. Ta se lahko najbolj impresivno doživi iz kokpita, usmerjenega k vozniku in oplemenitenega z ekskluzivnimi materiali iz kolekcije BMW Individual. In najbolj intenzivno, potem ko elegantna zložljiva platnena streha znotraj 19 sekund neslišno izgine v zadek vozila.

OSVOJI VAŠE SRCE.Oblika BMW M6 Cabrio.

To ni le videz, ampak odraz: BMW M6 Cabrio s svojim mišičastim oblikovnim jezikom izrazito poudarja močno silhueto. Izbočeni zunanji deli okrovov koles in M značilne podrobnosti so hkrati paša za oči in potrditev razpoložljive zmogljivosti. Ta se lahko najbolj impresivno doživi iz kokpita, usmerjenega k vozniku in oplemenitenega z ekskluzivnimi materiali iz kolekcije BMW Individual. In najbolj intenzivno, potem ko elegantna zložljiva platnena streha znotraj 19 sekund neslišno izgine v zadek vozila.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Ob takšnem pogledu je škoda, da v večini primerov hitro izgine iz zornega polja. Bodisi z odprto bodisi zaprto zložljivo platneno streho: s svojimi močnimi potezami je BMW M6 Cabrio prava paša za oči, še posebej v dodatnem lakiranju v kovinski barvi Frozen Bronze iz BMW Individual. Oblika in zmogljivost tvorita popolno simbiozo. Kako popolno je razvidno preko aerodinamično izpopolnjenega podaljšanega sprednjega odbijača, kjer velike vstopne odprtine za zrak vedno oskrbijo V8 motor z zadostno količino zraka.

Tudi najmanjše podrobnosti si zaslužijo največjo pozornost. To potrjuje način, kako črne dvojne prečke ledvičke visok sijaj nosijo M značko. Ali kako markantni M škrgi z integriranima smernikoma neposredno za zunanjim delom okrovov sprednjih koles določata jasne poudarke. Elegantno součinkovanje oblike in funkcije, ki se kaže tudi na podaljšanem zadnjem odbijaču. Ta zajema M značilna dvojna zaključka končnih izpušnih cevi in difuzor za potreben odgon tako, da podpira usklajeno potezo BMW M6 Cabrio. Bodisi z zaprto zložljivo platneno streho bodisi pod milim nebom.

HITER RAZRED.

Film o obliki BMW M6 Cabrio.

HITER RAZRED.

Film o obliki BMW M6 Cabrio.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Notranjost BMW M6 Cabrio je oblikovana po meri in premišljena arhitektura ne pušča nobenih odprtih želja. Kokpit, ki je po želji izdelan iz izbranih materialov kolekcije BMW Individual, dovršeno obdaja voznika. Vsak upravljalni element se nahaja točno tam, kjer se potrebuje. V športnem avtomobilu se človek redko hitreje počuti kot doma. Funkcionalno središče predstavlja M usnjen volan. Le za prst oddaljeni od vdolbin za palec: prestavna vzvoda M menjalnika z dvojno sklopko z Drivelogic in gumba M Drive.
Da ima voznik vedno vse pred očmi, M specifični instrumenti zanesljivo prikazujejo vse pomembne informacije za vožnjo tudi pri močnem vpadu svetlobe. Odlična kombinacija zmogljivosti in čistega užitka vožnje s kabrioletom. Najbolje, da jo doživite na ergonomskih M sedežih spredaj, če sta prevlečena iz ekskluzivnega usnja z drobnozrnato strukturo v barvi Opal White – in obdana z ekskluzivnimi notranjimi oblogami v Ash Grain White.

ZLOŽLJIVA PLATNENA STREHA.

Avtomatska zložljiva platnena streha zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. V zaprtem stanju daje kabrioletu silhueto kupeja. Električno ugrezljivo in ogrevano zadnje steklo omogoča učinkovito prezračevanje notranjosti brez prepiha.
Poleg antracitne s srebrnim učinkom je zložljiva platnena streha na voljo še v dveh barvah. Do hitrosti vožnje 40 km/h se odpre v samo 19 in zapre v 24 sekundah.
Tudi v zaprtem stanju lahko potniki v kabrioletu še vedno uživajo v voznem doživetju na svežem zraku: vseh pet okenskih stekel se lahko hkrati ugrezne, medtem ko zložljiva platnena streha ostane zaprta, npr. zaradi zaščite pred močnim sončnim sevanjem.

M ZUNANJA OGLEDALA.

Aerodinamično intenzivno izpopolnjena M zunanja ogledala se že desetletja štejejo za posebne značilnosti športno dinamične M oblike. S pritrditvijo na karoserijo z izrazitim dvojnim rebrom je M zunanje ogledalo oblikovni simbol in hkrati posreduje jasno sporočilo preciznega sestavnega dela, ki daje boku dodaten značaj, dinamiko in aerodinamično piko na i.

KOLESA.

KOLESA.

   

Poleg osnovnih 19“ M litih alu. platišč so na izbiro tri dodatne različice platišč z velikostjo 20“. S petimi kovanimi prečkami, polirana ali v črni mat barvi, lita alu. platišča Double-spoke 343 M s kombiniranimi pnevmatikami čudovito poudarjajo zmogljivost BMW M6 Cabrio. Videz Double-spoke 601 M v dvobarvni izvedbi je filigranski: sedem prečk daje, v kombinaciji s paketom Competition in M karbonsko-keramično zavoro, prost pogled na velike zavorne kolute in mat zlata zavorna sedla z M logotipom.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za novi BMW M6 Cabrio.

Izraz osebnosti.

  • BMW Individual za zunanjost

    Estetika je lahko tako osvežujoča. Izraz za to je BMW M6 Cabrio z lakiranjem v kovinski barvi Frozen Bronze iz BMW Individual. Barvni odtenek, ki s svojim modernim mat videzom poudarja atletski videz in markantne poteze. Vendar imajo tudi vsa druga lakiranja iz BMW Individual svoj čisto poseben značaj. Od ekstravagantnega preko modernega do elegantnega. Lep primer je tudi kovinsko lakiranje Citrine Black, ki pri vpadu svetlobe deluje, kot bi se skozi temno olivno črno površino lesketal zelo droben zlati prah.Ne glede na to, za kateri barvni odtenek iz BMW Individual se odločite, v vsakem primeru izberete briljantno rešitev za izraz svoje osebnosti.

  • BMW Individual za notranjost

    Najbrž najboljši kraj na svetu za izražanje svoje osebnosti. BMW M6 Cabrio je skupaj z ekskluzivno opremo iz BMW Individual odprt za vaš osebni slog. Več kot dovršeno je oblazinjenje v usnju Merino iz BMW Individual (na sliki) v barvi Opal White, ki skupaj z grafično podobo notranje obloge iz plemenite vrste lesa Ash Grain White, ustvari notranjost popolne harmonije in spominja na luksuzen videz moderne jahte. Poseben barvni poudarek: ročno kontrastno prešivanje temnih okrasnih šivov. Da lahko sami določate učinek, nudi BMW Individual še druge nianse barvnih odtenkov: barve usnja so na izbiro od Platinum prek Champagne do Cohiba Brown, ki po zaslugi svoje naravne površine z odprtimi porami skrbijo za edinstven občutek luksuza. Slednji se lahko celo intenzivira, če se odločite za strop BMW Individual iz alkantare, ki čudovito zaokroži notranjost in s tem skrbi za maksimalno privlačnost.