LOVI POGLEDE. PRI OSUPLJIVI HITROSTI.

BMW M

Oblika BMW M6 Coupé.

LOVI POGLEDE. PRI OSUPLJIVI HITROSTI.

Oblika BMW M6 Coupé.

Kdor se usede v BMW M6 Coupé, doživi popolno kombinacijo luksuznega udobja za vsak dan in dirkaške zmogljivosti. BMW M6 Coupé se gledalcu predstavlja kot glavna atrakcija: od modeliranega sprednjega dela se pogled usmeri na atletsko silhueto z mogočnimi 20" litimi alu. platišči iz dodatnega paketa Competition. Nato se nadaljuje preko mišičastega zadka, dokler zvok M značilnih dvojnih končnih izpušnih cevi na pospeši utripa opazovalca.

LOVI POGLEDE. PRI OSUPLJIVI HITROSTI.Oblika BMW M6 Coupé.

Kdor se usede v BMW M6 Coupé, doživi popolno kombinacijo luksuznega udobja za vsak dan in dirkaške zmogljivosti. BMW M6 Coupé se gledalcu predstavlja kot glavna atrakcija: od modeliranega sprednjega dela se pogled usmeri na atletsko silhueto z mogočnimi 20" litimi alu. platišči iz dodatnega paketa Competition. Nato se nadaljuje preko mišičastega zadka, dokler zvok M značilnih dvojnih končnih izpušnih cevi na pospeši utripa opazovalca.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

BMW M6 Coupé deluje tako tesno nad cesto, kot do bo skočil. Z vsakim dotikom pedala za plin motor vsrka sveži zrak skozi močne vstopne odprtine v aerodinamičnem sprednjem delu. Na dvojnih prečkah ledvičke se na kratko pobliska M značka. Pnevmatike že grabijo asfalt. Čista moč potiska atletsko karoserijo suvereno naprej. Pogled se ustavi na bočni liniji: dodatno lakiranje iz BMW Individual v kovinski barvi Frozen Red, s svojo mat površino čudovito poudarja raztegnjene poteze. Zaobljena M zunanja ogledala in konturirana karbonska streha se harmonično integrirajo v celoten videz. Intenzivno srečanje, dovršeno z markantnim zadkom. S perfektno integriranim spojlerjem in difuzorjem poveča pritisno silo in pušča močan vtis.

SRCE BIJE HITREJE.

Film o obliki BMW M6 Coupé.

SRCE BIJE HITREJE.

Film o obliki BMW M6 Coupé.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Idealni pogoji za najboljše čase: notranjost BMW M6 Coupé nudi odlično osnovo za vožnjo v mejnem območju. Brez kompromisov pri luksuzu in najboljših materialih – po želji je na voljo celoten spekter kolekcije BMW Individual.
Voznik ima na voljo inovacije, kot je Head Up projektor z M specifičnim pogledom. V kokpitu, ki je dosledno usmerjen k vozniku, usnjen volan z integriranima prestavnima vzvodoma krepi občutek, da ste eno s tem voznim strojem. Individualne nastavitve se prikličejo neposredno s pritiskom gumba. Dodatna M multifunkcijska sedeža, npr. z ekskluzivnim oblazinjenjem v usnju Merino iz BMW Individual, nudita optimalno bočno oporo tudi pri hitri vožnji skozi ovinek. Poudarki, kot je strop iz alkantare v črni barvi, skladno zaokrožujejo športen celotni koncept.

KARBONSKA STREHA.

Kot del inteligentnega koncepta lahke gradnje, karbonska streha iz plastike, ojačene z ogljikovimi vlakni (CFRP), prispeva k zmanjšanju skupne mase vozila in hkrati zniža njegovo težišče. Zmanjšana premaknitev kolesne obremenitve pomeni večjo agilnost in dinamiko pri vožnjah skozi ovinek, medtem ko se pri pospeševanju in zaviranju bolje izkorišča potencial pnevmatik.
Markantno konturirana strešna linija karbonske strehe poudarja dinamične poteze oblikovanja BMW M. Vidna struktura vlaken CFRP je znamenje sofisticirane večslojne konstrukcije strešne lupine, ki je, enako kot sprednje steklo, s karoserijo povezana s posebno tehniko lepljenja.

M ZUNANJA OGLEDALA.

Aerodinamično intenzivno izpopolnjena M zunanja ogledala se že desetletja štejejo za posebne značilnosti športno dinamične M oblike. S pritrditvijo na karoserijo z izrazitim dvojnim rebrom je M zunanje ogledalo oblikovni simbol in hkrati posreduje jasno sporočilo preciznega sestavnega dela, ki daje boku dodaten značaj, dinamiko in aerodinamično piko na i.

KOLESA.

Poleg osnovnih 19'' M litih alu. platišč Star-spoke 344 M so za BMW M6 Coupé na izbiro tri različice z velikostjo 20'': dodatno se lahko izberejo polirana ali v črni mat barvi kovana lita alu. platišča Double-spoke 343 M s kombiniranimi pnevmatikami. Pet markantnih prečk sestavlja odličen okvir za dirkaške M kompozitne zavorne obloge z modro lakiranimi zavornimi sedli in M logotipom. Kot tretja alternativa so v dodatnem paketu Competition razpoložljiva polirana lita alu. platišča Double-spoke 601 M v dvobarvni izvedbi. S sedmimi prečkami delujejo še bolj filigransko in čudovito poudarjajo suveren videz BMW M6 Coupé: vedno pripravljen, da z vsakim dotikom pedala za plin demonstrira svoj divji temperament.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za novi BMW M6 Coupé.

Izraz osebnosti.

  • BMW Individual za zunanjost

    Brezkompromisno značajen. BMW M6 Coupé v ekstravagantnem kovinskem lakiranju Frozen Red iz BMW Individual kaže to lastnost z vsem ponosom. S tem še nikoli videnim lakiranjem lahko zares pokažete svoje prave barve. Žametna mat površina istočasno skrbi za ekskluziven videz. Nič manj ekskluzivnih in osupljivih ni enajst preostalih lakiranj iz BMW Individual za BMW M6 Coupé. Med temi je tudi kovinsko lakiranje Brilliant White s svojim edinstvenim učinkom biserovine, ki nastane s posebnim večslojnim postopkom lakiranja.
    Ne glede na to, za kateri barvni odtenek iz BMW Individual se odločite, v vsakem primeru izberete briljantno rešitev za izraz svoje osebnosti.

  • BMW Individual za notranjost

    Luksuz in perfekcija iz prepričanja. Tako se razkriva notranjost novega BMW M6 Coupé z opremo BMW Individual. Posebna kombinacija je oblazinjenje v usnju Merino iz BMW Individual (na sliki) v barvi Opal White, ki je v kontrastu z notranjo oblogo iz črnega laka Piano z edinstvenim globokim sijajem. Z ljubeznijo do podrobnosti je kontrastno prešivanje čudovito usklajeno z barvami in skupaj s stropom iz alkantare v antracitni barvi ustvarja brezčasno notranjost v barvah klavirja. Tudi drugi barvni odtenki usnja Merino iz BMW Individual imajo nezamenljiv značaj: od Platinum prek Champagne do Cohiba Brown je na izbiro pet dodatnih barv usnja, ki po zaslugi svoje naravne površine z odprtimi porami skrbijo za edinstven občutek luksuza. Slednji se lahko še intenzivira, če se odločite za strop BMW Individual iz alkantare. Notranjost se odlično zaokroži z obema možnostma notranjih oblog iz BMW Individual, ki osupneta z mojstrsko ročno obdelavo in materialnostjo.