MOČ V POPOLNI OBLIKI.

BMW M

BMW M6 Gran Coupé.

MOČ V POPOLNI OBLIKI.

BMW M6 Gran Coupé.

MOČ V POPOLNI OBLIKI.BMW M6 Gran Coupé.
BMW M

Kombinirana poraba v l/100 km (motor M TwinPower Turbo)

9.9

Kombinirane emisije CO2 v g/km (motor M TwinPower Turbo)

231

Največji navor v Nm pri 1/min

680/1500-5750

Pretvori moč v začudenje: 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo je kronanje M motorjev. Njegova enormna moč 560 KM (412 kW) in 680 Nm je po zaslugi koncepta turbinskega polnjenja TwinScroll spontano na voljo v vsakem trenutku.

Z dodatnim paketom Competition se lahko še poveča na 600 KM. Kombinacija visoke vrtilne frekvence, turbinskega polnjenja in tehnoloških poudarkov, kot sta Valvetronic in neposredno vbrizgavanje bencina, to omogoča. Največji navor je na voljo že od pribl. 1500 vrt/min in skupaj s skoraj linearnim razvojem moči označuje osupljiv močnostni diagram – vozniku pa riše nasmeh na obraz. Da se zmogljivost in učinkovitost v nobenem primeru ne izključujeta, 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo dokazuje z inteligentnimi tehnologijami BMW EfficientDynamics, kot je regeneracija zavorne energije. Te omogočajo povprečno porabo le 9,9 l bencina na 100 km.

IZVEDITE VSE O BMW M6 GRAN COUPÉ.

Oblika.

Edinstvenost BMW M6 Gran Coupé je vidna iz vsakega zornega kota. Vstopne odprtine za zrak poudarjajo njegovo športno naravo že na prvi pogled. Kot vsaka podrobnost tega elegantnega štirivratnika, sledijo načelu funkcije, medtem ko močan motor za pokromano M ledvičko z dvojnimi prečkami v vsakem trenutku oskrbujejo z zadostno količino svežega zraka. Neposredno za elementoma v obliki M škrg se začne značilen zaobljen rob. Ko odprete ena od štirih bočnih vrat, najprej pade v oči osvetljena vstopna letev z M logotipom. In ko se usedete na enega od petih, odlično konturiranih sedežev, vas navduši ekskluzivna atmosfera v kokpitu. Mojstrsko znanje je navzoče v vsaki podrobnosti. Po želji potnike obdajajo najboljši materiali iz kolekcije BMW Individual: dodatno polno usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Platinum razvaja čute z neverjetno mehkim dotikom in neprimerljivim vonjem ekskluzivnega materiala.

Vozna dinamika in učinkovitost.

V BMW M6 Gran Coupé se takoj občuti filozofija BMW M GmbH: idealna porazdelitev mase, prenos tehnologije iz sveta motošporta in inteligentna uporaba lahkih materialov obljubljajo maksimalno dinamiko. Lažja karbonska streha s tem ne izboljša le učinkovitosti, ampak z nižjim težiščem tudi agilnost. Idealni predpogoji za še bolj športno vozno doživetje – v luksuznem ambientu, ki mu ni para.

Paket Competition.

Čisti dirkaški občutek: s paketom Competition prinaša BMW M6 Gran Coupé, po zaslugi večje moči motorja, neposrednejšega krmiljenja in posebej uglašenega podvozja, še večjo zmogljivost na cesto. Moč 8-valjnega bencinskega motorja M TwinPower Turbo se s 412 kW poveča na 423 kW. Ta plus v moči se doseže s povečanjem polnilnega tlaka v zgornjem območju vrtilne frekvence. Športen izpušni sistem proizvaja športen zvok motorja z zajamčenim dejavnikom kurje polti. Na dirkalni stezi in v vsakdanu skrbita posebej uglašeno podvozje in športno neposreden krmilni mehanizem za to, da se vsak zasuk volana prenaša z maksimalno natančnostjo. Navzven navdušujejo ekskluzivna 20" M lita alu. platišča Double-spoke 601 M v dvobarvnem videzu s kombiniranimi pnevmatikami in črno pokromana dvojna zaključka končnih izpušnih cevi športnega izpušnega sistema.
  • Konfiguriraj zdaj

412 KW

Pretvori moč v začudenje: 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo je kronanje M motorjev. Njegova enormna moč s 560 KM (412 kW) in 680 Nm je po zaslugi koncepta turbinskega polnjenja TwinScroll spontano na voljo v vsakem trenutku. Z dodatnim paketom Competition se lahko še poveča na 575 KM.
Kombinacija visoke vrtilne frekvence, turbinskega polnjenja in tehnoloških poudarkov, kot sta Valvetronic in neposredno vbrizgavanje bencina, to omogoča. Največji navor je na voljo že od pribl. 1500 vrt/min in skupaj s skoraj linearnim razvojem moči označuje osupljiv močnostni diagram – vozniku pa riše nasmeh na obraz. Da se zmogljivost in učinkovitost v nobenem primeru ne izključujeta, 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo dokazuje z inteligentnimi tehnologijami BMW EfficientDynamics, kot je regeneracija zavorne energije. Te omogočajo povprečno porabo le 9,9 l bencina na 100 km.