ŠPORTNOST, MOJSTRSKO OBLIKOVANA.

BMW M

Oblika BMW M6 Gran Coupé.

ŠPORTNOST, MOJSTRSKO OBLIKOVANA.

Oblika BMW M6 Gran Coupé.

Ekstravaganca, občutna v vsaki potezi. BMW M6 Gran Coupé združi mojstrstvo ročnega dela in visoko tehnologijo z dirkaškimi elementi v osupljivo enoto. Združitev, ki se izrazi v z videzom: raztegnjena karoserija z močnimi konturami že na mestu obljublja edinstvena vozna doživetja. Markantne podrobnosti poudarjajo izjemen značaj na zunanjosti in v notranjosti, ki z najboljšimi materiali iz kolekcije BMW Individual po želji določa optična in otipljiva merila.

ŠPORTNOST, MOJSTRSKO OBLIKOVANA.Oblika BMW M6 Gran Coupé.

Ekstravaganca, občutna v vsaki potezi. BMW M6 Gran Coupé združi mojstrstvo ročnega dela in visoko tehnologijo z dirkaškimi elementi v osupljivo enoto. Združitev, ki se izrazi v z videzom: raztegnjena karoserija z močnimi konturami že na mestu obljublja edinstvena vozna doživetja. Markantne podrobnosti poudarjajo izjemen značaj na zunanjosti in v notranjosti, ki z najboljšimi materiali iz kolekcije BMW Individual po želji določa optična in otipljiva merila.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Edinstvenost BMW M6 Gran Coupé je vidna iz vsakega zornega kota. Vstopne odprtine za zrak poudarjajo njegovo športno naravo že na prvi pogled. Kot vsaka podrobnost tega elegantnega štirivratnika, sledijo načelu funkcije, medtem ko močan motor za pokromano M ledvičko z dvojnimi prečkami v vsakem trenutku oskrbujejo z zadostno količino svežega zraka. Neposredno za elementoma v obliki M škrg se začne značilen zaobljen rob. Preko močno izoblikovanega zunanjega dela okrovov koles se razteza v mišičast zadek, ki tvori okvir za M značilna dvojna zaključka končnih izpušnih cevi. Enako kot na strehi, se tudi pri difuzorju uporabljajo lahka karbonska vlakna. Z lakiranjem v barvi Pure Metal Silver dobi videz BMW M6 Gran Coupé še večjo intenzivnost: ta čudovita možnost iz BMW Individual kot tekoča kovina objame karoserijo in začara pogled.

INTENZIVEN IN NEPOSREDEN UČINEK.

Film o obliki BMW M6 Gran Coupé.

INTENZIVEN IN NEPOSREDEN UČINEK.

Film o obliki BMW M6 Gran Coupé.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Ko odprete ena od štirih bočnih vrat, najprej pade v oči osvetljena vstopna letev z M logotipom. In ko se usedete na enega od petih, odlično konturiranih sedežev, vas navduši ekskluzivna atmosfera v kokpitu. Mojstrsko znanje je navzoče v vsaki podrobnosti. Po želji potnike obdajajo najboljši materiali iz kolekcije BMW Individual: dodatno usnje Merino iz BMW Individual v barvi Platinum razvaja čute z neverjetno mehkim otipom in neprimerljivim vonjem ekskluzivnega materiala. Težnja, ki se dosledno občuti v celotni notranjosti in je prav tako vidna v dodatnih notranjih oblogah BMW Individual v črnem laku Piano in stropu iz alkantare v antracitni barvi. Vedno najbolj zaželeno mesto v BMW M6 Gran Coupé: voznikov sedež. Z odlično ergonomijo nudi kokpit, ki je tradicionalno narejen po meri voznika, idealne predpogoje za dolga potovanja in hitre kroge. Da medtem vse ostane pred očmi, dodaten barvni Head Up projektor projicira pomembne podatke neposredno na sprednje steklo.

KARBONSKA STREHA.

Kot del inteligentnega koncepta lahke gradnje, karbonska streha iz plastike, ojačene z ogljikovimi vlakni (CFRP), prispeva k zmanjšanju skupne mase vozila in hkrati zniža njegovo težišče. Zmanjšana premaknitev kolesne obremenitve pomeni večjo agilnost in dinamiko pri vožnjah skozi ovinek, medtem ko se pri pospeševanju in zaviranju bolje izkorišča potencial pnevmatik.
Markantno konturirana strešna linija karbonske strehe poudarja dinamične poteze oblikovanja BMW M. Vidna struktura vlaken CFRP je znamenje sofisticirane večslojne konstrukcije strešne lupine, ki je, enako kot sprednje steklo, s karoserijo povezana s posebno tehniko lepljenja.
 

M ZUNANJA OGLEDALA.

Aerodinamično intenzivno izpopolnjena M zunanja ogledala se že desetletja štejejo za posebne značilnosti športno dinamične M oblike. S pritrditvijo na karoserijo z izrazitim dvojnim rebrom je M zunanje ogledalo oblikovni simbol in hkrati posreduje jasno sporočilo preciznega sestavnega dela, ki daje boku dodaten značaj, dinamiko in aerodinamično piko na i.

KOLESA.

Izraz moči: na voljo ekskluzivno za BMW M6 Gran Coupé, 20'' M lita alu. platišča 343 M zaokrožijo značaj tega športnega avtomobila. Zaradi fascinantnih kontrastov med poliranimi površinami in površinami v barvi Orbit Grey so kombinirane pnevmatike značilna paša za oči. Če potrebujete še bolj športen videz, so v okviru dodatne opreme na voljo tudi 20'' M lita alu. platišča Double-spoke 433 M. So v črni barvi in dajejo BMW M6 Gran Coupé še večjo karizmo na asfaltu.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za novi BMW M6 Gran Coupé.

Izraz osebnosti.

  • BMW Individual za zunanjost

    Moč in eleganca iz prepričanja. Potrebnih je le nekaj besed, da opišete BMW M6 Gran Coupé z lakiranjem BMW Individual v barvi Pure Metal Silver. Edinstveno na tem posebnem lakiranju: posreduje vtis tekoče kovine. Učinek, ki dodatno poudari estetiko in športnost ter odraža čisti luksuz. Poleg tega je za popoln videz na izbiro enajst dodatnih lakiranj iz BMW Individual: s kovinskim lakiranjem Tanzanite Blue doživite intenzivno temno modro barvo s posebno karizmo, ki se pri neposrednem vpadu svetlobe lesketa v fascinantnem turkiznem odtenku. Ali svilnato mat površino kovinske barve Frozen Grey – lakiranje, ki izžareva dominanto brez siljenja v ospredje. Razpon lakiranj iz BMW Individual s tem sega od nedvoumno športnega do maksimalno ekskluzivnega.

  • BMW Individual za notranjost

    Na novo definirana ekskluzivnost, na novo interpretirana osebnost. Tako se razodene z BMW Individual opremljena notranjost BMW M6 Gran Coupé. Posebno priporočilo oblikovalcev je kompozicija iz žametnega usnja Merino iz BMW Individual v barvi Platinum, barvno usklajenega stropa iz alkantare in brezčasnih notranjih oblog iz črnega laka Piano. Rezultat je vabljiv ambient, ki daje notranjosti še večjo veličino, medtem ko privlačnost lakiranja ne zaostaja v ničemer. Če vam to ni dovolj: poleg usnja Merino iz BMW Individual v barvi Platinum so na voljo še štirje barvni odtenki, ki s svojim edinstvenim niansiranjem in materialnostjo zaokrožujejo ponudbo. Med temi je tudi barvni odtenek Cohiba Brown, ki s svojim obarvanjem spominja na slovite ročno oblikovane cigare in tako kot slednje navdušuje z neponovljivim čarom.
    Ponudbo BMW Individual zaokrožujeta dve možnosti notranjih oblog iz plemenite vrste lesa.