OSVAJA TERITORIJE.

BMW M

BMW X5 M.

OSVAJA TERITORIJE.

BMW X5 M.

OSVAJA TERITORIJE.BMW X5 M.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (x)

423

Največji navor

750 Nm

Pospešek 0-100 km/h v s

4.2

Kombinirane emisije CO2 v g/km

258

BMW X5 M združuje temperament športnega avtomobila s tradicijo M in visoko funkcionalnost modela X. 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo z velikim navorom, 8-stopenjski menjalnik M Steptronic in M specifičen xDrive omogočajo užitek v vožnji na meji. Fascinanten videz zagotavljajo osnovna 20" lita alu. platišča in dinamično oblikovana podaljšana odbijača. V velikodušni notranjosti SAV nudi prefinjene materiale, športno oblikovane sedeže z višjim položajem sedenja in karakteristične oblikovne značilnosti BMW M. BMW X5 M združuje najboljše iz dveh svetov: izvrsten v zmogljivosti in legi na cesti, hkrati pa funkcionalen in primeren za vsak dan.

NAJBOLJŠI ČAS KROGA. TUDI, ČE NI DIRKALIŠČA.

Dirkaški značaj.

BMW X5 M z neustavljivo dinamiko, superiorno agilnostjo in precizno lego na cesti določa merila v svojem segmentu. Z Launch Control kadar koli izvedete popoln štart. Medtem ko Dynamic Drive, dinamični nadzor zmogljivosti in dinamični nadzor blažilnikov optimalno prilagodijo nastavitev vozila zahtevam vsake vozne situacije.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW X5 M.

BMW X5 M razpolaga s skoncentrirano močjo, ki jo M specifičen xDrive učinkovito prenaša na cesto. Izvrstna trakcija je zajamčena. Za bliskovito prestavljanje skrbi osnovni 8-stopenjski M menjalnik Steptronic, bodisi ročno bodisi avtomatsko. M kompozitne zavore zagrabijo brezkompromisno pri vsaki hitrosti. Po zaslugi tehnologij BMW EfficientDynamics pa gre enormna zmogljivost z roko v roki z učinkovitostjo.

Razburljiva M oblika BMW 5X M.

Športno vozilo, kjer pet oseb najde udoben sedež. Vseznalec, ki s svojim močnim pospeškom poskrbi za naval adrenalina. Sports Activity Vehicle, čigar oblika na prvi pogled izžareva impulziven temperament. Kar zveni nezdružljivo, BMW X5 M združi z lahkoto: simbolizira absolutno pripravljenost za visoko zmogljivost in udobje, ki mu v športnem vozilu ni para.

423 KW.

Dva turbopolnilnika TwinScroll z visoko vrtilno frekvenco. Preizkušen na dirkališčih in s hladilnim sistemom s štirimi obtoki in desetimi hladilniki je pripravljen na maksimalno termično obremenitev. Izpušni zbiralnik preko vrste valjev za popoln tok izpušnih plinov, optimalen razvoj moči in bliskovito odzivnost. Ta motor je gigant. 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo razvije iz 4,4-litrske delovne prostornine 575 KM in potiska BMW X5 M zlahka naprej z enormno potisno silo do 750 Nm. In pri tem pospeši BMW X5 M od 0 do 100 km/h v 4,2 s. Spričo takšne zmogljivosti sta poraba in emisija CO2 zares zmerni: po zaslugi številnih tehnologij iz BMW EfficientDynamics se dosežejo kombinirane vrednosti 11,1 l/100 km in 258 g/km.