MOČ ŠE NIKOLI NI IMELA TOLIKO PROSTORA.

BMW M

Razburljiva M oblika BMW 5X M.

MOČ ŠE NIKOLI NI IMELA TOLIKO PROSTORA.

Razburljiva M oblika BMW 5X M.

Športno vozilo, kjer pet oseb najde udoben sedež. Vseznalec, ki s svojim močnim pospeškom poskrbi za naval adrenalina. Sports Activity Vehicle, čigar oblika na prvi pogled izžareva impulziven temperament. Kar zveni nezdružljivo, BMW X5 M združi z lahkoto: simbolizira absolutno pripravljenost za visoko zmogljivost in udobje, ki mu v športnem vozilu ni para.
 

Slike nadzornega prikazovalnika prikazujejo novo obliko uporabniškega vmesnika, ki bo predvidoma na voljo od 10/2016.

MOČ ŠE NIKOLI NI IMELA TOLIKO PROSTORA.Razburljiva M oblika BMW 5X M.

Športno vozilo, kjer pet oseb najde udoben sedež. Vseznalec, ki s svojim močnim pospeškom poskrbi za naval adrenalina. Sports Activity Vehicle, čigar oblika na prvi pogled izžareva impulziven temperament. Kar zveni nezdružljivo, BMW X5 M združi z lahkoto: simbolizira absolutno pripravljenost za visoko zmogljivost in udobje, ki mu v športnem vozilu ni para.
 

Slike nadzornega prikazovalnika prikazujejo novo obliko uporabniškega vmesnika, ki bo predvidoma na voljo od 10/2016.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Širok podaljšan sprednji odbijač z odprtinami za zrak takoj pade v oči. Velike vstopne odprtine za zrak kažejo na mogočen motor, ki čaka na svoj ukaz. M dvojna ledvička je obdana z okvirjem iz kroma. Markantna žarometa pritegneta pogled na stran. Tam tekoč zaobljen rob in impozantna bočna pragova uprizarjajo prodorno klinasto obliko v močni silhueti. Jasna sporočilnost za suveren nastop. Zadek je razdeljen s horizontalnimi linijami. BMW X5 M s tem deluje še bolj dinamično, hkrati pa se poudari njegova široka drža. Dve pokromani končni izpušni cevi pod velikim podaljšanim zadnjim odbijačem in difuzor izvirajo iz sveta motošporta. BMW X5 M je najbolje opremljen za športne ambicije – hkrati pa nudi primernost za vsak dan in robustnost modela X.

TAKO ATRAKTIVNA JE LAHKO MOČ.

TAKO ATRAKTIVNA JE LAHKO MOČ.

Film o obliki BMW X5 M.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Razred zase: v BMW X5 M se srečata luksuz in športnost. Hkrati pa spremenljiva notranjost nudi visoko funkcionalnost. Na dodatnih M multifunkcijskih sedežih izstopajo prefinjeni kontrastni šivi in oblazinjenje v usnju Merino BMW Individual. S kombinacijo razširjenega oblazinjenja v usnju Merino iz BMW Individual in stropa iz alkantare v različnih barvah se lahko ustvarijo vznemirljivi kontrasti, da se notranjost še bolj izpopolni z ekskluzivnimi ponudbami iz kolekcije BMW Individual.

 

Instrumenti in upravljalni elementi simbolizirajo ergonomijo v najkakovostnejši izdelavi. To lepo poudarjajo mat pokromani elementi in notranje obloge iz plemenite vrste lesa ali karbonskih vlaken. M prestavna ročica in tipke za uravnavanje vozne dinamike so usmerjene k vozniku. Prestavna vzvoda na M usnjenem volanu skrbita za športen vozni občutek, višji položaj sedeža pa za suveren pregled. Notranjost perfektno združuje elemente avtomobila M in modela X ter ustvarja velikodušno občutenje prostora. V BMW X5 M je udobje zagotovljeno – enako kot adrenalin.

M MULTIFUNKCIJSKI SEDEŽI.

Ekskluzivni M multifunkcijski sedeži odražajo v notranjosti vozila športen izraz zunanjosti. Voznik in sovoznik lahko sedita na usnjenih sedežih z vtisnjenim M logotipom v predelu naslona za glavo.
Globoke sedežne ploskve, visoke bočne stranice in razširjeni stranski deli v predelu ramen celo pri posebej športni vožnji ves čas jamčijo odlično bočno oporo. Tudi udobje in občutek sedenja sta prilagojena izrazito športni zmogljivosti vozila in hkrati nudita odlično počutje na dolgih razdaljah. Integrirani nasloni za glavo poudarjajo športen videz. K raznolikim možnostim nastavitve se šteje tudi električna nastavitev globine sedeža, višine naslona za glavo in širine naslonjala.
V zgornjem delu naslonjala ima sedež izrez, ki ustvarja optično lahkotnost. Vtis, ki ga kontrastna površina pod odprtino še okrepi. Posebej ekskluzivno noto dobijo sedeži z dvojnimi francoskimi šivi v kontrastni barvi, ki čudovito poudarijo zelo kakovostno usnje Merino.

KOKPIT.

Čiste strukture, maksimalna ergonomija in najboljši pregled: v kokpitu BMW X5 M postaneta voznik in sovoznik pilota. V sedežih, ki tudi pri hitri vožnji skozi ovinke nudijo odlično oporo in z višjim položajem najboljši pregled. Z neposrednim dostopom do najpomembnejših funkcij. M usnjen volan zagotavlja absoluten nadzor. Prestavna vzvoda navdihujeta športno prestavljanje. Z gumboma M Drive se aktivirajo M načini vožnje za maksimalen užitek v vožnji. Vedno pred očmi: Head Up projektor s posebnimi M prikazi, kot so „Shift Lights“, ki sporočajo optimalne točke za vklop prestave. Kot v dirkalnem športu, le z udobjem. Klimatska naprava, navigacija in radio so razporejeni desno od voznika. Kar pomeni, da ima tudi sovoznik enostaven dostop do številnih funkcij.

KOLESA.

BMW X5 M je serijsko opremljen z 21" M litimi alu. platišči Double-spoke 611 M. Pnevmatike z velikostjo 285/35 R21 (spredaj) in 325/30 R21 Y (zadaj) so bile voznodinamično izpopolnjene. Te nudijo odličen oprijem, posebej neposredno obnašanje vozila med vožnjo in odlično lego na cesti.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za BMW X5 M.

 • Lakiranja BMW Individual

  Sijoča eleganca sreča brezmejno dinamiko: tako se predstavlja BMW X5 M v kovinskem lakiranju Pyrite Brown iz BMW Individual. Po zaslugi mikroskopsko majhnih pigmentov Xirallic® se sicer svetlo rjava površina, pri neposrednem vpadu svetlobe lesketa v prefinjeni srebrni barvi. Nadvse luksuzen učinek, ki tvori fascinanten kontrast z osupljivimi dimenzijami in močnim videzom. Kdor želi svojemu BMW X5 M vtisniti drugačen značaj, ima s kovinskim lakiranjem Azurite Black iz BMW Individual na izbiro nič manj edinstveno lakiranje.

 • Oblazinjenje v usnju Merino iz BMW Individual

  Najbolj prefinjen luksuz, ki se lahko vidi in občuti: novi BMW X5 M tudi v notranjosti določa nova merila. Ena razburljivejših kompozicij iz BMW Individual je usnjeno oblazinjenje v intenzivni barvi Criollo Brown v kombinaciji z usnjem prevlečeno črno instrumentno ploščo, ki ustvarja vznemirljiv kontrast s stropom iz alkantare v barvi Smoke White. Neprimerljivo in hkrati luksuzno občutenje notranjosti. Razpoložljive barve posebej kakovostnega oblazinjenja v usnju Merino iz BMW Individual dajejo novemu BMW X5 M popolnoma individualno noto. Kateri barvni ton ustreza vaši osebnosti?

 • Notranje obloge iz BMW Individual

  Čudovito barvanje klavirja: v notranjosti črne notranje obloge v laku Piano iz BMW Individual, s svojim izjemno globokim leskom tvorijo briljanten kontrast z mat svilnatim usnjem Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Criollo Brown. Ravno tako impresivne po svoji mojstrski izdelavi in materialnosti so notranje obloge BMW Individual iz plemenite vrste lesa: bodisi v filigransko marogasti barvi Sen Light Brown ali razburljivi Ash Vulcano Brown

 • Druga oprema iz BMW Individual

  Dodatne usnjene površine instrumentne plošče iz BMW Individual dajejo notranjosti novo dimenzijo privlačnosti. V odvisnosti od izbranega usnja Merino z drobnozrnato strukturo BMW Individual so obsegi na voljo bodisi v črni ali Scotch barvi.
  S hladilno torbo BMW Individual postane užitek v vožnji popolno doživetje. Zaradi enostavne odstranitve je po potrebi hitro ponovno na voljo polna prostornina prtljažnika.