OSVAJA TERITORIJE.

BMW M

BMW X6 M.

OSVAJA TERITORIJE.

BMW X6 M.

OSVAJA TERITORIJE.BMW X6 M.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (x)

423 (575)/6000-6500

Največji navor v Nm pri 1/min

750/2200–5000

Pospešek 0-100 km/h v s

4,2

Kombinirane emisije CO2 v g/km

258

BMW X6 M združuje zmogljivost športnega avtomobila s fleksibilnostjo modela X. Temperamenten 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo, 8-stopenjski menjalnik M Steptronic in M specifičen xDrive so jamstvo za ekstremen užitek v vožnji. Osnovna 20" ali dodatna 21" lita alu. platišča in močno oblikovana podaljšana odbijača skrbijo za impozanten videz. V velikodušni notranjosti SAC navdušuje s prefinjenimi materiali, športno oblikovanimi sedeži z višjim položajem sedenja in množico optičnih podrobnosti v nezamenljivem oblikovanju BMW M. Avtomobil visoke zmogljivosti – spektakularen po videzu in v legi na cesti, udoben in brez kakršnih koli omejitev.

NAJBOLJŠI ČAS KROGA. TUDI, ČE NI DIRKALIŠČA.

Dirkaški značaj.

BMW X6 M z neustavljivo dinamiko, superiorno agilnostjo in precizno lego na cesti določa merila v svojem segmentu. Z Launch Control kadar koli izvedete popoln štart. Medtem ko Dynamic Drive, dinamični nadzor zmogljivosti in dinamični nadzor blažilnikov optimalno prilagodijo nastavitev vozila zahtevam vsake vozne situacije.

Vozna dinamika in učinkovitost.

BMW X6 M razpolaga s skoncentrirano močjo, ki jo M specifičen xDrive učinkovito prenaša na cesto. Izvrstna trakcija je zajamčena. Za bliskovito prestavljanje skrbi osnovni 8-stopenjski M menjalnik Steptronic, bodisi ročno bodisi avtomatsko. M kompozitna zavora jamči optimalno upočasnjevanje kot v dirkalnem športu. Po zaslugi tehnologij BMW EfficientDynamics pa gre enormna zmogljivost z roko v roki z učinkovitostjo.

Oblika.

Izvor čiste moči v elegantni obliki Sports Activity Coupé. Konstruiran za visoko zmogljivost, suveren po značaju. Opremljen za različne izzive. Vedno na lovu za ozkimi ovinki in novimi cilji onkraj uhojenih poti. Edinstvena kombinacija: udoben, ko vstopite – enormno močan, ko se dotaknete pedala za plin.

423 KW.

Dva turbopolnilnika TwinScroll z visoko vrtilno frekvenco. Preizkušen na dirkališčih in s hladilnim sistemom s štirimi obtoki in desetimi hladilniki je pripravljen na maksimalno termično obremenitev.
Izpušni zbiralnik preko vrste valjev za popoln tok izpušnih plinov, optimalen razvoj moči in bliskovito odzivnost. Ta motor je gigant. 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo razvije iz 4,4-litrske delovne prostornine 575 KM in potiska BMW X6 M zlahka naprej z enormno potisno silo do 750 Nm. In pri tem pospeši BMW X6 M od 0 do 100 km/h v 4,2 s. Spričo takšne zmogljivosti sta poraba in emisija CO2 zares zmerni: po zaslugi številnih tehnologij iz BMW EfficientDynamics se dosežejo kombinirane vrednosti 11,1 l/100 km in 258 g/km.