SPRETEN. KOT PLENILEC.

BMW M

Razburljiva M oblika BMW X6 M.

SPRETEN. KOT PLENILEC.

Razburljiva M oblika BMW X6 M.

Izvor čiste moči v elegantni obliki Sports Activity Coupé. Konstruiran za visoko zmogljivost, suveren po značaju. Opremljen za različne izzive. Vedno na lovu za ozkimi ovinki in novimi cilji onkraj uhojenih poti. Edinstvena kombinacija: udoben, ko vstopite – enormno močan, ko se dotaknete pedala za plin.

Slike nadzornega prikazovalnika prikazujejo novo obliko uporabniškega vmesnika, ki bo predvidoma na voljo od 10/2016.

SPRETEN. KOT PLENILEC.Razburljiva M oblika BMW X6 M.

Izvor čiste moči v elegantni obliki Sports Activity Coupé. Konstruiran za visoko zmogljivost, suveren po značaju. Opremljen za različne izzive. Vedno na lovu za ozkimi ovinki in novimi cilji onkraj uhojenih poti. Edinstvena kombinacija: udoben, ko vstopite – enormno močan, ko se dotaknete pedala za plin.

Slike nadzornega prikazovalnika prikazujejo novo obliko uporabniškega vmesnika, ki bo predvidoma na voljo od 10/2016.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Mogočne vstopne odprtine za zrak in široka M dvojna ledvička prevladujejo pri pogledu od spredaj in signalizirajo enormen potencial zmogljivosti. Z markantnimi žarometi je bil dinamičen značaj dodelan dovršeno. S silhueto kupeja, M bočnima pragovoma in dvodelnim zaobljenim robom. Dodatna 21" M lita alu. platišča v močno izoblikovanih okrovih koles so pripravljena na štart. Mišičasta ramenska linija s sklene z markantnim zadnjim spojlerjem. Neposredno pod njim: M podaljšan zadnji odbijač in difuzor, obdana z dvema poliranima končnima izpušnima cevema kot športno piko na i. Vstopite, da doživite ekstremen užitek v vožnji. Polnokrven športni avtomobil v tradiciji BMW M, kjer je vsaka podrobnost konstruirana za visoko zmogljivost.

PRAVILA OBLAČENJA DRZNEŽA.

Doživite obliko BMW X6 M.

PRAVILA OBLAČENJA DRZNEŽA.

Doživite obliko BMW X6 M.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Le en pogled v notranjost BMW X6 M je dovolj za spoznanje: to ni voznikov sedež, ampak kokpit, zasnovan za športno visoko zmogljivost. Dodatni M multifunkcijski sedeži z izoblikovanimi stranicami vabijo k hitri vožnji skozi ovinek. M usnjen volan s tremi kraki in integriranima prestavnima vzvodoma se odlično prilega dlanem hitrem menjavanju smeri. M prestavna ročica in tipke za uravnavanje vozne dinamike na sredinski konzoli so usmerjene k vozniku. Levo in desno od vas na straneh – kolenski blazinici iz usnja za večje udobje v mejnem območju. To je dirkaški vidik BMW X6 M. Naslednji je zaznamovan z ekskluzivnimi materiali, npr. z oblazinjenjem v usnju Aragon Brown, poliranimi oblogami iz karbonskih vlaken ali plemenitih vrst lesa. Eksemplarične podrobnosti za luksuzen vidik BMW X6 M, ki se z ekskluzivnimi ponudbami iz kolekcije BMW Individual lahko še izpopolni.

M MULTIFUNKCIJSKI SEDEŽI.

Ekskluzivni M multifunkcijski sedeži odražajo v notranjosti vozila športen izraz zunanjosti. Voznik in sovoznik lahko sedita na usnjenih sedežih z vtisnjenim M logotipom v predelu naslona za glavo.
Globoke sedežne ploskve, visoke bočne stranice in razširjeni stranski deli v predelu ramen celo pri posebej športni vožnji ves čas jamčijo odlično bočno oporo. Tudi udobje in občutek sedenja sta prilagojena izrazito športni zmogljivosti vozila in hkrati nudita odlično počutje na dolgih razdaljah. Integrirani nasloni za glavo poudarjajo športen videz. K raznolikim možnostim nastavitve se šteje tudi električna nastavitev globine sedeža, višine naslona za glavo in širine naslonjala.
V zgornjem delu naslonjala ima sedež izrez, ki ustvarja optično lahkotnost. Vtis, ki ga kontrastna površina pod odprtino še okrepi. Posebej ekskluzivno noto dobijo sedeži z dvojnimi francoskimi šivi v kontrastni barvi, ki čudovito poudarijo zelo kakovostno oblazinjenje v usnju Merino iz BMW Individual.

KOKPIT.

Čiste strukture, maksimalna ergonomija in najboljši pregled: v kokpitu BMW X6 M postaneta voznik in sovoznik pilota. V sedežih, ki tudi pri hitri vožnji skozi ovinke nudijo odlično oporo in z višjim položajem najboljši pregled. Z neposrednim dostopom do najpomembnejših funkcij. M usnjen volan zagotavlja absoluten nadzor. Prestavna vzvoda navdihujeta športno prestavljanje. Z gumboma M Drive se aktivirajo M načini vožnje za maksimalen užitek v vožnji. Vedno pred očmi: Head Up projektor s posebnimi M prikazi, kot so „Shift Lights“, ki sporočajo optimalne točke za vklop prestave. Kot v dirkalnem športu, le z udobjem. Klimatska naprava, navigacija in radio so razporejeni desno od voznika. Kar pomeni, da ima tudi sovoznik enostaven dostop do številnih funkcij.

KOLESA.

BMW X6 M je serijsko opremljen z 21" M litimi alu. platišči Double-spoke 612 M. Pnevmatike z velikostjo 285/35 R21 (spredaj) in 325/30 R21 (zadaj) so bile izpopolnjene za skrajno vozno dinamiko. Te nudijo odličen oprijem, posebej neposredno obnašanje vozila med vožnjo in odlično lego na cesti.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za BMW X6 M.

Izraz osebnosti.

 • Lakiranja BMW Individual

  Ultimativno športen že na mestu. Tako se predstavlja BMW X6 M s kovinskim lakiranjem Azurite Black iz BMW Individual. Posebnost: pri neposrednem vpadu svetlobe sicer črna površina razkrije vznemirljive nianse temnih modrih tonov in s tem dodatno poudarja dinamične poteze BMW X6 M. S kovinskim lakiranjem Pyrite Brown je na izbiro elegantna in vsaj tako fascinantna alternativa iz BMW Individual.

 • Oblazinjenje v usnju Merino iz BMW Individual

  Najbolj prefinjen luksuz, ki se lahko vidi in občuti: novi BMW X6 M tudi v notranjosti določa nova merila. Kot ena od petih zelo kakovostnih različic oblazinjenja v usnju Merino iz BMW Individual, še posebej navdušuje kombinacija iz usnja v barvi Smoke White, stropa iz alkantare v barvi Smoke White in z usnjem prevlečene instrumentne plošče v temni barvi Scotch. Svetla barvna kombinacija, ki išče sebi enako in obljublja luksuzno občutenje notranjosti.

 • Notranje obloge iz BMW Individual

  Naravno popolno součinkovanje: v notranjosti tvori notranja obloga iz plemenite vrste lesa Ash Vulcano Brown iz BMW Individual fascinanten kontrast z mat žametnim oblazinjenjem v usnju Merino iz BMW Individual v barvi Smoke White. Ravno tako impresivne po svoji mojstrski izdelavi in materialnosti so tudi druge notranje obloge BMW Individual. Bodisi plemenita vrsta lesa v filigransko marogasti izvedbi Sen Light Brown ali elegantnem črnem laku Piano.

 • Druga oprema iz BMW Individual

  Dodatne usnjene površine instrumentne plošče iz BMW Individual dajejo notranjosti novo dimenzijo privlačnosti. V odvisnosti od izbranega oblazinjenja v usnju Merino iz BMW Individual so obsegi na voljo bodisi v črni ali Scotch barvi.
  S hladilno torbo BMW Individual postane užitek v vožnji popolno doživetje. Zaradi enostavne odstranitve je po potrebi hitro ponovno na voljo polna prostornina prtljažnika.