BMW X7 M50i, barva Mineral White, G07, med mirovanjem, pogled od spredaj

THE X7

BMW X7 M PODROBNO

THE X7BMW X7 M PODROBNO

NEUSTAVLJIVO PRIVLAČNA: ODKRIJTE OPREMO ZA BMW X7 M50d IN BMW X7 M50i ZDAJ

Zmogljiv. Avtoritativen. Eleganten. BMW X7 M50i združuje prvovrstno M-posebno obliko z izjemno terensko zmogljivostjo. Odlično uglašen motor in razkošne funkcije zagotavljajo vrhunsko udobje in izjemno izkušnjo za volanom. Z opcijami, kot je paket M Aerodynamics, BMW X7 M50i predstavlja samozavestno zmogljivost, tako v smislu videza kot vozne dinamike. Poleg tega pa elegantna notranjost, inovativni sistemi za pomoč vozniku in številne digitalne tehnologije zagotavljajo vrhunsko udobje.

Preberi več

ZMOGLJIVOST DOSEŽE POPOLNOST

MOTORJI, VOZNA DINAMIKA IN OBLIKA BMW X7 M50i NA KRATKO

Izpopolnjen užitek v vožnji: vozna dinamika in oblika BMW X7 M postavljata nove standarde v luksuznem razredu. Športni značaj je poudarjen z izjemno zmogljivimi komponentami, ki prihajajo neposredno iz sveta motošporta, kot sta 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic in M športni izpušni sistem – standardni funkciji, ki odlikujeta tako BMW X7 M50d kot BMW X7 M50i. Atletski in luksuzni videz pa čudovito zaokrožajo ekskluzivne M-posebne značilnosti ter oblikovni poudarki za zunanjost in notranjost.

M-avtomobili BMW X7 v barvi Mineral White, G07, na mestu, tričetrtinski pogled od spredaj levo
Motor BMW X7 M50i, G07, oznaka modela na zadku

BMW X7 M50i

BMW X7 M50i ponuja izjemno natančnost in okretnost. Zaradi posebnega umerjanja podvozja za M50i, spremenljivega športnega krmiljenja, standardnih M-športnih zavor, M-športnega diferenciala in M-športnega izpušnega sistema so znatno izboljšane dinamične karakteristike, hkrati pa je zagotovljen intenziven užitek v vožnji.
M-avtomobili BMW X7z M-športnim diferencialom, G07, pogled od blizu na zadek

M-športni diferencial

M-športni diferencial optimizira oprijem in vozno stabilnost pri dinamičnem menjavanju voznega pasu, pospeševanju iz ovinka, vožnji skozi ovinek z veliko hitrostjo in različnih razmerah na cesti. Za optimizacijo oprijema skrbi elektronsko krmiljena lamelna zapora, ki zmanjšuje razliko vrtilne frekvence med zadnjima kolesoma.
M-avtomobili BMW X7 s športnim menjalnikom Steptronic, G07, kokpit

Športni menjalnik Steptronic

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno umirjeno ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levem položaju S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
M-avtomobili BMW X7 z M-športnim izpušnim sistemom, G07, pogled od zadaj

M-športni izpušni sistem

M-športni izpušni sistem zagotavlja akustiko, ki jo je mogoče prilagoditi še bolj intenzivnemu zvoku motorja z gumbi za uravnavanje vozne dinamike v programih SPORT in SPORT+, medtem ko daje program, usmerjen k udobju, prednost bolj diskretni akustiki motorja.
M-avtomobili BMW X7 z M-športnimi zavorami, G07, pogled od blizu na platišče iz lahke zlitine

M-športne zavore

M-športne zavore imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi in so opremljene z M-oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
M-avtomobili BMW X7 s paketom M Aerodynamics, G07, tričetrtinski stranski pogled desno

Paket M Aerodynamics

Paket M Aerodynamics poudarja športnost vozila in spreminja njegov količnik zračnega upora. Vključuje podaljšan sprednji odbijač z večjimi odprtinami za zrak, edinstvena bočna pragova in podaljšan zadnji odbijač z difuzorskim vložkom v kovinski izvedbi Dark Shadow.
M-avtomobili BMW X7 s sistemom za uravnavanje podvozja Executive Drive Pro, G07, tričetrtinski pogled od zadaj

Executive Drive Pro

Sistem za uravnavanje podvozja Executive Drive Pro zagotavlja izvrstno udobje vožnje v kombinaciji z izjemno vozno dinamiko. Temelji na aktivnih stabilizatorjih, ki se med vožnjo neprekinjeno uravnavajo elektromehansko, kar zmanjšuje nagibanje karoserije na minimum.
M-avtomobili BMW X7 z M-posebnimi zaključki izpušnih cevi, G07, pogled od blizu na izpušno cev

M-posebni zaključki izpušnih cevi

Posebni zaključki izpušnih cevi M v barvi Cerium Grey vizualno izrazijo jasno stališče in naredijo videz še bolj športen.
M-avtomobili BMW X7 z M-litimi alu. platišči V-spoke 755 M, G07, pogled od blizu na platišče

M-platišča iz lahke zlitine

22-palčna M-lita alu. platišča V-spoke 755 M dvobarvna Orbit Grey s kombiniranimi in praznovoznimi pnevmatikami, stružena visok sijaj, velikost spredaj 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/40 R22, velikost zadaj 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/35 R22.
M-avtomobili BMW X7, kokpit z M-usnjenim volanom, G07

M-usnjen volan

M-usnjen volan, vključno z večfunkcijskimi gumbi, M-značko in integrirano zračno blazino za voznika, je zasnovan s tremi kraki. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.
M-avtomobili BMW X7, notranjost z M-multifunkcijskimi sedeži, G07

M-multifunkcijski sedeži

M-multifunkcijska sedeža za voznika in sovoznika ekskluzivne oblike z M-logotipom na naslonih za glavo odražata atletski videz vozila. Nižja sedežna blazina in visoki bočni stranici poudarjajo školjkast videz in zagotavljajo odlično bočno oporo. Z obsežnimi možnostmi nastavitev pa je mogoče doseči največje udobje.
M-avtomobili BMW X7, notranjost s panoramsko stekleno streho Sky Lounge, G07

Panoramska steklena streha Sky Lounge

Panoramska steklena streha Sky Lounge ustvarja razpoloženjsko vzdušje, zlasti v temi, s svetlobno grafiko, ki jo sestavlja več kot 15.000 svetlobnih elementov. Oblikovanje svetlobe lahko preklapljate med šestimi barvami ambientalne razsvetljave.
M-avtomobili BMW X7, notranjost z razširjenim oblazinjenjem BMW Individual iz usnja Merino, G07

Razširjeno oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino

Razširjeno oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino VATQ v barvi Tartufo, barva notranjosti je črna.

PROSTOR ZA INOVACIJE

INOVATIVNE FUNKCIJE BMW X7 M

Izjemno udobje BMW X7 M50i se začne, še preden vstopite vanj. To pa zato, ker z digitalnim ključem v prihodnje ne boste več potrebovali tradicionalnega avtomobilskega ključa za odklepanje. Inovativne tehnologije, kot so sistemi za pomoč vozniku iz BMW Personal CoPilot in druge napredne storitve ConnectedDrive, pomagajo, da je vsako potovanje kar najbolj prijetno. Hkrati pa pionirski informacijsko-razvedrilni sistem z upravljanjem s kretnjami ostaja stalno posodobljen zaradi rednih nadgradenj programske opreme na daljavo.

M-avtomobili BMW X7, kokpit s poudarkom na instrumentni plošči in prikazovalniku, G07
Poševni posnetek pod nizkim kotom na BMW Live Cockpit Professional v M-avtomobilih BMW X7, G07

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 12,3-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalne 12,3-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
M-avtomobili BMW X7, moški in ženska sedita v avtomobilu, ženska izvaja upravljanje s kretnjami

Upravljanje s kretnjami BMW

Z upravljanjem s kretnjami BMW lahko določene funkcije upravljate z določenimi gibi rok. Za določene ukaze bo sistem prepoznal kretnje, kot so "drsanje" ali "kazanje" za sprejem ali zavrnitev dohodnega klica ali krožni gibi kazalca za prilagoditev glasnosti.
M-avtomobili BMW X7, Driving Assistant Professional: pogled od blizu na prikazovalnik, G07

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost v kritičnih ali monotonih prometnihrazmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta pri menjavi voznega pasu in asistenta za zaustavitev v sili terasistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
M-avtomobili BMW X7, parkirni asistent Plus: pogled od blizu na prikazovalnik, G07

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
M-avtomobili BMW X7, asistent za parkirni prostor: pogled od blizu na prikazovalnik, G07

Asistent za parkirni prostor

V bližini cilja, da bi našli parkirni prostor? To je lahka naloga, če imate ob sebi asistenta za parkirni prostor. Priporoča vam prosta mesta v parkirnih garažah ali na ulici in na podlagi vaše izbire poišče najboljšo pot za vas z največjo verjetnostjo razpoložljivega prostora. Parkirnino lahko poravnate tudi brez gotovine z uporabo PARK NOW.
M-avtomobili BMW X7, Remote Software Upgrade: pogled od blizu na prikazovalnik, G07

Remote Software Upgrade

Ali želite, da je vaš BMW posodobljen z najnovejšo programsko opremo? Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno kot novposodobljen. Nadgradnje se namestijo po zraku (OTA), prav tako kot za vaš pametni telefon. Na ta način imate lahko aktivirane tudi druge funkcije v vozilu.
Avtomobili BMW X7 M G07, Experience Modes

Experience Modes

Vam je bolj všeč zmernost ali produktivnost na cesti? Z Experience Modes, kot je Executive ali Expressive Mode, lahko ustvarite izkušnjo za svoje čute, ki se popolnoma ujema z vašim razpoloženjem, zahvaljujoč popolnoma usklajeni celotni predstavitvi v notranjosti. Samo recite: »Hej, BMW. Aktiviraj Expressive Mode.«
M-avtomobili BMW X7, poševni pogled od zgoraj, Welcome Light Carpet je projicirana na vhodni prostor pred voznikovimi vrati, G07

Welcome Light Carpet

Funkcija Welcome Light Carpet projicira svetlobno grafiko pred vrati vozila in ustvarja vzdušje dobrodošlice ob vstopu. Izstopanje iz vozila v temi je tako še bolj varno in udobno.
M-avtomobili BMW X7, notranjost s sistemom za prostorski zvok Harman Kardon, G07

Sistem za prostorski zvok Harman Kardon

Izjemni sistem za prostorski zvok Harman Kardon se ponaša z digitalnim ojačevalnikom s 464 vati izhodne moči, devetimi kanali in 16 zvočniki. Njegov prefinjeni zvok popolnoma zapolni notranjost vozila.
M-avtomobili BMW X7, notranjost, poševni pogled na razvedrilne vsebine Professional na hrbtni strani prednjih sedežev, G07

Razvedrilne vsebine Professional zadaj

Paket razvedrilnih vsebin Professional zadaj vključuje dva ločena 10,2-palčna barvna zaslona visoke ločljivosti s funkcijo upravljanja na dotik z možnostjo nagiba in pogon Blu-Ray. Na ta način lahko med vožnjo uporabljate navigacijske in internetne funkcije (če imate sklenjeno pogodbo mobilne telefonije). Poleg tega so vključeni tudi priključek USB in povezave za predvajalnike MP3, igralne konzole in slušalke (tudi brezžične).
M-avtomobili BMW X7, notranjost, pogled od blizu na sredinsko konzolo s poudarkom na držalu za pijačo z uravnavanjem temperature, G07

Držalo za pijačo z uravnavanjem temperature

Držali za pijačo z uravnavanjem temperature v sredinski konzoli lahko posamezno hladita ali ohranjata pijače tople. Uravnavanje temperature aktivirate s pomočjo gumbov na levi in desni. To funkcijo lepo ponazarja tudi ambientalna razsvetljava (modra za hlajenje ali rdeča za ogrevanje).
M-avtomobili BMW X7, notranjost, pogled od blizu na avtomatsko klimatsko napravo s 5-področnim upravljanjem, G07

Avtomatska klimatska naprava s 5-področnim upravljanjem

Zahvaljujoč avtomatski klimatski napravi s 5-področnim upravljanjem je mogoče temperaturo za voznika in sovoznika, levo in desno stran druge vrste sedežev in tretjo vrsto sedežev nastaviti neodvisno eno od druge. Vsak potnik lahko tako uživa v temperaturi, ki je zanj najbolj prijetna.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO₂

BMW X7 M50i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12,6 – 13,4
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 286 – 304

Preberi več