VSESTRANSKOST IMA NOV OBRAZ.

Oblika BMW X3.

VSESTRANSKOST IMA NOV OBRAZ.

Oblika BMW X3.

Tudi v svoji najmlajši različici ostaja vozilo, ki je nekoč v svojem segmentu utemeljilo razred Sports Activity Vehicle, nezamenljivo po svoji karizmi. BMW X3 se kaže športno kot še nikoli – in v notranjosti z zelo kakovostnimi materiali poudarja svoj izrazit premium značaj.

VSESTRANSKOST IMA NOV OBRAZ.Oblika BMW X3.

Tudi v svoji najmlajši različici ostaja vozilo, ki je nekoč v svojem segmentu utemeljilo razred Sports Activity Vehicle, nezamenljivo po svoji karizmi. BMW X3 se kaže športno kot še nikoli – in v notranjosti z zelo kakovostnimi materiali poudarja svoj izrazit premium značaj.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Impresiven videz: zunanjost BMW X3 je videti športno že z osnovno opremo. Sprednji del po zaslugi širokega odbijača z markantnimi vstopnimi odprtinami za zrak posreduje močno navzočnost. Kot jasna sporočilnost se bohoti velika rešetka hladilnika v obliki dvojne ledvičke na sredini in demonstrira izrazito samozavest. Sprednji del dopolnjujeta izstopajoča žarometa, ki z obeh strani segata do ledvičke in dodatno svetita s ksenonsko ali s polno LED tehniko. V žarometih – in dodatno v ohišjih zunanjih ogledal – se nahajata smernika. Osnovni sprednji meglenki sta dodatno prav tako na voljo z LED tehniko.
Pri pogledu s strani se silhueta kaže v nezamenljivem videzu BMW X3. Značajska črta vse do zadka poudarja klinasto obliko, ki dodatno krepi dinamiko. Edinstvena interpretacija Hofmeistrovega pregiba vozilo nedvoumno identificira kot BMW X3. Zadek s svojim dominantnim odbijačem zaokrožuje športen videz in poudarja stabilno držo. Naslednjo pozornost vzbujajočo podrobnost predstavlja spodnja stran vozila, ki je v kombinaciji z xLine na voljo v videzu aluminija.

PRILAGODLJIVI LED ŽAROMETI.

Prilagodljivi LED žaromet vključuje funkcijo zasenčene in dolge luči ter smernik v polni LED tehniki. LED smernik je nameščen nad značilno LED dnevno lučjo, ki sveti iz tridimenzionalnih svetlobnih cevi v značilnem videzu BMW. Preostali del žarometa sestavljajo BMW Selective Beam (neslepeči asistent za dolgo luč), LED sprednja meglenka, luč za osvetlitev notranje strani ovinka in prilagodljiv snop žarometa s spremenljivo porazdelitvijo svetlobe za optimalno osvetlitev cestišča in boljšo vidljivost ponoči – za sproščeno vožnjo kot podnevi.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Notranjost BMW X3 združuje zelo kakovosten prvi vtis in pametno funkcionalnost. Razburljive linije ločijo instrumentno ploščo in notranje površine vrat. Skupaj z vertikalnim lokom na sredinski konzoli poudarjajo moderen videz. Pri tem se ohranja značilna usmerjenost k vozniku BMW. Po zaslugi višjega položaja sedenja imajo vsi potniki zagotovljen izvrsten pregled. BMW X3 navdušuje s svojo izbiro opreme, pri kateri se visoka kakovost vidi in občuti. Izbrani materiali s podrobnostmi, kot so pokromani dodatki in površine z okrasnimi poudarki, dvigujejo modernost in visoko kakovost notranjosti še višje.

BARVE IN MATERIALI.

Izbira barv in materialov za BMW X3 nudi množico zelo kakovostnih možnosti. Spekter za zunanjost sega od klasičnih, kot je kovinska barva Mineral White, do posebej vpadljivih barvnih odtenkov, kot je kovinska barva Deep Sea Blue. S tem se lahko samozavesten, robusten videz BMW X3 odlično poudari. Tudi v notranjosti vozilo navdušuje s prvovrstnimi materiali in oblikami. Tukaj so na izbiro številne različne okrasne obloge – npr. v izvedbi Fineline v antracitni barvi z okrasno letvijo Pearl Gloss Chrome za moderen vtis. Ali ekskluzivne letve iz plemenite vrste lesa, med katerimi je Burled Walnut, ki dajejo notranjosti elegantno noto. Z izbiro usnjenih prevlek se notranjost lahko zaokroži individualno. Sem se med drugim prišteva usnje Nevada v barvi Mocha z markantnimi kontrastnimi šivi Active Red.

AMBIENT.

Atmosfera v BMW X3 vas fascinira že ob vstopu. Dovolj prostora in višji položaj sedenja posredujeta občutek varnosti. Dobra vidljivost se dopolni preko dodatne panoramske steklene strehe, ki preplavi notranjost z dnevno svetlobo. Po zaslugi izvrstne zvočne izolacije glasen hrup iz okolice ne prodre v notranjost. Namesto tega lahko z dodatnim Harman Kardon Surround Sound System uživate v svojih glasbenih poslasticah. Zelo kakovostni materiali, veliko število odlagališč in komfortne funkcije dodatno prispevajo k temu, da se v BMW X3 zares počutite odlično. In da se zlasti dolga potovanja spremenijo v udobno zadovoljstvo.

  • Paket luči

    Paket luči, deloma z varčno LED tehniko s posebej dolgo življenjsko dobo, skrbi zunaj in znotraj vozila za atraktivno razsvetljavo. Paket luči obsega veliko dodatnih svetlobnih teles: bralne luči spredaj in zadaj, osvetlitev kozmetičnega ogledala za voznika in sovoznika, luči v prostoru za noge spredaj, dvobarvna ambientna razsvetljava spredaj, zadaj, v oblogah na vratih, odlagalnih predalih in sredinski konzoli ter izstopne luči in osvetlitev polja pred vozilom z integrirano lučjo v zunanjih kljukah na vratih. S tem je v mraku in temi zagotovljena optimalna orientacija v in okoli vozila.

  • Harman Kardon Surround Sound System

    Harman Kardon Surround Sound System vam nudi glasbeni užitek s kakovostjo koncertne dvorane. Digitalni ojačevalnik z močjo 600 vatov in individualno nastavljivim izenačevalnikom omogoča brezhibno čisto reprodukcijo zvoka na najvišjem nivoju.
    Skupno 16 med seboj vrhunsko usklajenih zvočnikov – po sedem srednje in visokotoncev in dva centralna nizkotonca – skrbi za akustično dovršenost. Napisi „harman/kardon“ iz aluminija na srednjetoncih v sprednjih oblogah na vratih skrbijo, poleg akustičnega tudi za optične poudarke.