INTENZIVNA SVOBODA.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

INTENZIVNA SVOBODA.

BMW X3 M40i.

INTENZIVNA SVOBODA.BMW X3 M40i.

Pospeši vaš srčni utrip: BMW X3 M40i, ki je gnan z impresivnimi 354 konjskimi močmi in opremljen z nezamenljivimi geni družine M Performance, pomika meje. Agilnost, ki jemlje dih, visoka preciznost med vožnjo in ekstremno visoka stabilnost na vsaki podlagi ga postavljajo v vlogo nespornega pionirja svojega razreda.

BMW X3 M40i :
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10.6 / 11.0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 240.0 / 250.0

Read more

PROIZVAJA BISTVENO VIŠJE VREDNOSTI ADRENALINA.

PROIZVAJA BISTVENO VIŠJE VREDNOSTI ADRENALINA.

Brezkompromisna moč in čisti pospešek: vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo v BMW X3 M40i katapultira vozilo do znamke 100 km/h v neverjetne 4,8 sekunde. Največji navor 500 Nm in neposredno odzivanje motorja ustvarita popolnoma novo vozno doživetje. Naval adrenalina je vključen.

Read more

KOS VSAKEMU IZZIVU.

KOS VSAKEMU IZZIVU.

Zmogljiv, dinamičen in neverjetno agilen. Vozno doživetje v BMW X3 M40i združuje čisto zmogljivost z intenzivnim užitkom v vožnji. Izpopolnjen, da se sooči z vsakim izzivom. Vse komponente tega vozila so dosledno prilagojene visoki zmogljivosti. Izvrstne značilnosti krmiljenja, športno uglašeno M športno podvozje in ekstremno dinamičen štirikolesni pogon prenašajo ogromno moč motorja suvereno na cesto. M športne zavore pa v nekaj sekundah obrzdajo skoncentrirano moč, ko je to potrebno. Doživite zelo precizno obnašanje vozila med vožnjo in najboljšo trakcijo.

Read more

PRESUNLJIV VIDEZ.

BMW X3 M40i vas v hipu prevzame z barvo Cerium Grey, ki je ekskluzivno rezervirana za avtomobile M Performance. Suveren sprednji del navduši z markantno dvojno ledvičko v barvi Cerium Grey in večjimi vstopnimi odprtinami za zrak. Zadek pa prepriča z močnima, obojestranskima dvojnima zaključkoma izpušnih cevi iz črnega kroma. Presunljiv celoten vtis je lepo zaokrožen z barvno poudarjenima ohišjema zunanjih ogledal in ekskluzivnimi 21” litimi alu. platišči M Double-spoke 718 M.

EKSKLUZIVNA OBLIKA NOTRANJOSTI BMW X3 M40i.

Notranjost BMW X3 M40i je odraz brezkompromisne zmogljivosti. Še preden se usedete, vzbudi vašo pozornost ekskluzivna vstopna letev z oznako modela M Performance, ki kaže na športno DNK vozila. K vozniku usmerjen kokpit navdušuje s kratkimi razdaljami od volana do vseh pomembnih funkcij, medtem ko se pomembne informacije za vožnjo pregledno prikazujejo na najmodernejši instrumentni plošči z digitalno oznako modela. Športna sedeža za voznika in sovoznika iz kakovostnega usnja pa nudita popolno ergonomijo in športno-eleganten videz.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

BMW MPerformance

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

S svojo ostro obliko demonstrirajo avtomobili M Performance izjemen slog, združen z vrhunsko športnostjo, in navdušujejo z močnim pogonom, ki sodi med najzmogljivejše v vsaki modelski seriji. Obenem pa razvijejo osupljivo vozno dinamiko brez sklepanja kompromisov pri udobju. Avtomobili BMW M Performance. Ali na kratko: intenziven užitek v vožnji.

Read more

SLIKE IN VIDEI.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html