NA MISIJI.

Novo vozilo BMW X3.

NA MISIJI.

Novo vozilo BMW X3.

NA MISIJI.Novo vozilo BMW X3.

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW X3 M40i)

4,8

Največja hitrost v km/h (BMW X3 M40i)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW X3 M40i)

8,4-8,2

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW X3 M40i)

193-188

Novo vozilo BMW X3 je odraz neskončnih možnosti in izraz čiste navzočnosti ter svobode. S svojim atletskim videzom vas navduši že na prvi pogled, takoj nato pa vas popolnoma prevzame z vznemirljivim voznim doživetjem. Zahvaljujoč delno avtomatizirani vožnji in inteligentnem sistemu štirikolesnega pogona BMW xDrive nudi najboljše vozno udobne na in onstran ceste. S tem na novo določa merila v svojem razredu in povsem jasno sporoča: obstaja bistvena razlika, kako dosežete svoje cilje.

BMW X3 M40i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,4-8,2
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193-188

„V neznano se podaja suvereno in sproščeno, ker se dobro zaveda svoje notranje moči.“
MARC MICHAEL MARKEFKA, DIREKTOR ODDELKA ZA OBLIKOVANJE AVTOMOBILOV SREDNJEGA RAZREDA BMW

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva in emisije CO2 so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik.

    Vrednosti vozil, ki so označene z (1), že temeljijo na novi uredbi WLTP in so pretvorjene v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.

    Specifikacije učinkovitost CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu s ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.