BREZMEJEN. VROČEKRVEN.

BMW X4.

BREZMEJEN. VROČEKRVEN.BMW X4.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (35i)

225 (306)/5800-6400

Pospešek 0-100 km/h v s (35i)

5.5

Največja hitrost v km/h (35i)

247

Kombinirana poraba v l/100 km (35i)

8.3

BMW X4 izstopa, vedno in povsod. S svojo ekstrovertirano obliko združuje življenjski slog in zmogljivost. Združuje tisto, kar v tem segmentu ni uspelo še nikomur: značilno moč X z estetiko klasičnega kupeja. Z močnimi motorji BMW TwinPower Turbo in osnovno opremo, kot sta spremenljivo športno krmiljenje in nadzor zmogljivosti, BMW X4 kaže svoj izrazit vročekrven značaj.

ODRSKE LUČI. SERIJSKO.

Oblika BMW X4.

Edinstven v svojem segmentu: BMW X4 združuje estetiko kupeja z močno dinamiko modela BMW X.

Oblika.

Eno vozilo, eno stališče. Jasno in razločno. Dinamične poteze BMW X4 označujejo kupejevsko silhueto – in hkrati široka ramena ter stabilno držo modela X. Njegov dvodelni zaobljen rob naredi Sports Activity Coupé nezamenljiv. Z dodatnim paketom M Sport mogočne vstopne odprtine za zrak in 20" M lita alu. platišča razkazujejo mišice. Tudi v notranjosti demonstrira BMW X4 čisto samozavest.

Vozna dinamika.

En pritisk na pedal za plin je dovolj, da BMW X4 stopi v svoj lasten svet. 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic v polni meri izkorišča potencial motorjev: BMW X4 xDrive35d pospeši od 0 do 100 km/h v le 5,2 sekunde. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive prenaša moč z izvrstno trakcijo na asfalt. V okviru osnovne opreme sta na krovu tudi spremenljivo športno krmiljenje in Performance Control.

Izvedbe in oprema.

Kjer se pojavi BMW X4, se cesta spremeni v oder. In njegov nastop je vaš nastop: prilagodite osebnost svojega vozila po svojih predstavah. Želite gene X spraviti na dan še bolj izrazito? Ali poudariti dinamično plat BMW X4? Z xLine, paketom M Sport in originalno opremo BMW je režiserska taktirka v vaših rokah.