PIONIRSKI.

BMW X5.

PIONIRSKI.

BMW X5.

PIONIRSKI.BMW X5.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (50i)

330 (450)/5.500–6.000

Kombinirana poraba v l/100 km (50i)

9,7–9,6

Kombinirane emisije CO2 v g/km (50i)

226–224

Prostornina prtljažnika v l

650-1.870

S tretjo generacijo BMW X5 ponovno presega merila, ki jih je postavil sam – kot SAV (Sports Activity Vehicle), ki nudi izvrsten luksuz povsod tam, kjer veljajo najvišji standardi. Za to skrbi cela vrsta inteligentnih tehnologij, ki dvigujejo učinkovitost, dinamiko in udobje na povsem novo raven – tudi pri vožnji po terenu.

Izvedite vse o BMW X5 z eDrive.

Vozna dinamika.

Dinamika BMW X5 vam pri vsaki vožnji zbudi veliko užitka: pri vsakem manevru in vsaki hitrosti. V ostrih ovinkih skrbijo asistenčni sistemi za voznika za izvrsten stik s cesto, enako kot pri spustih po klancu navzdol in visokih hitrostih.

Udobje.

Užitek v vožnji je prav tako vprašanje udobja: v BMW X5 lahko vedno uživate v popolnem udobju sedenja, odlični glasbi in najboljši zabavi.

Oblika.

Močni značaji se prepoznajo brez pomišljanja: BMW X5 s svojo navzočnostjo naredi vtis na opazovalca od prvega trenutka. Tudi v kakovostnem kokpitu BMW X5 na vso moč uživate vsak kilometer. Z višjim položajem sedeža imate vedno optimalen pregled nad cesto. In tudi najboljši razgled na izbrane materiale v notranjosti.