BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White, tričetrtinski pogled od spredaj, vožnja ponoči

76.650,00

Cena

Bencin Dizel Priključni hibrid

Tip goriva

THE X5

BMW X5: VSI POUDARKI

76.650,00

Cena

Bencin Dizel Priključni hibrid

Tip goriva

THE X5BMW X5: VSI POUDARKI

Šef je tukaj in postavlja vse na svoje mesto: BMW X5. Njegova navzočnost je jasna vsem – njegova drža je pokončna, močna in elegantna. Mogočna enodelna rešetka hladilnika v obliki ledvičk nakazuje, kaj se bo zgodilo, ko bo močno zajela sapo. Zaradi izrazite X-oblike žarometov pa je povsem jasno, kdo bo prevzel vodstvo. BMW X5 , ki je opremljen z novimi tehnologijami za večjo varnost in največjo vozno dinamiko na vsaki površini, dobro ve, kam iti. In kako priti tja prvi.

BMW X5 xDrive40i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10.0 / 11.5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 226 / 262

Preberi več

POUDARKI BMW X5.

Raziščite obliko, vozno dinamiko in sisteme za pomoč vozniku.

BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White, pogled od spredaj

ZUNANJOST BMW X5.

Močna navzočnost BMW X5.

Velika ledvička nekoliko šesterokotne zasnove, nove opcijske laserske luči z modrimi elementi oblike X in močne vstopne odprtine za zrak nedvoumno kažejo, s kom imate opravka. BMW X5 nastopa kot avtoritativni vodja, ki pretvarja moč in dinamiko v vznemirljiv oblikovalski jezik že na prvi pogled.

BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White, pogled s ptičje perspektive skozi stekleno panoramsko streho

NOTRANJOST BMW X5.

Značilna zasnova X, močno interpretirana v BMW X5.

S svetlobno preprogo, ki zaželi dobrodošlico, čisto oblikovanje BMW X5 v notranjosti kaže visoko kakovost materialov. Izjemno vzdušje, ki vas s panoramsko stekleno streho vedno preplavi s čudovito svetlobo. Kot poseben poudarek velja izpostaviti dragocene steklene prevleke na prestavni ročici, upravljalniku iDrive, gumbu start/stop in gumbu za glasnost, ki zagotavljajo posebno vizualno doživetje. Z inovativnimi tehnologijami povezljivosti je BMW X5 idealen prostor, v katerem ste vedno korak pred drugimi, tudi ko ste na poti.

BMW X5 xDrive40i G05 2018, kovinska Mineral White, pogled od zadaj

VOZNA DINAMIKA BMW X5.

Doživite čisti užitek v vožnji z BMW X5.

Že rahel dotik pedala za plin je povod za zabavo v BMW X5 xDrive40i. Tudi pri nizkem številu vrtljajev lahko turbopolnilnika s posrednim hlajenjem polnilnega zraka zagotovita osupljiv navor. Ob vsaki menjavi prestave pa opcijski 8-stopenjski avtomatski menjalnik sprosti največjo dinamiko, učinkovitost in užitek v vožnji.

BMW X5 G05 2018, notranjost, kokpit

INTELIGENTNE TEHNOLOGIJE BMW X5.

Digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku v BMW X5.

Popolnoma povezan, samozavestno naprej. BMW X5 ima najnovejšo generacijo tehnologij povezljivosti BMW. Inteligentne digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku ustvarjajo brezhibno povezavo z zunanjim svetom ter vam zagotavljajo največje udobje in največjo možno varnost zahvaljujoč intuitivnemu upravljanju.

Novi BMW X5 uteleša DNK družine BMW X. V svoji četrti generaciji je ta model najbolj izrazit doslej v smislu navzočnosti in sodobnosti. Opredeljuje novoblikovalski jezik X na robusten, jasen in natančen način. Notranjost pa ponuja še več razkošja in koncept intuitivnega upravljanja.
Adrian van Hooydonk, vodja oblikovanja pri BMW Group

OBLIKA BMW X5.

Privlačnost X: poudarki na zunanjosti in v notranjosti.

Tipičen BMW X5 – vsaka podrobnost zavzema stališče. Sprednji del z veliko enodelno ledvičko nekoliko šesterokotne oblike, prepoznavni žarometi in velike vstopne odprtine za zrak razkrivajo, kaj lahko pričakujemo: odločnost na 22-palčnih platiščih iz lahke zlitine. Zahvaljujoč panoramski stekleni strehi Sky Lounge se notranjost kaže v svoji najboljši luči. Dragocene steklene prevleke zagotavljajo ekskluzivne poudarke, ambientalna razsvetljava pa ustvarja posebno vzdušje. Pridih, ki ga je mogoče individualno prilagajati s štirimi različnimi naravnimi dišavami paketa ambientalnih osvežilcev zraka. Za popolno kakovost zvoka, medtem ko ste na poti, pa poskrbi ozvočenje Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.
BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White, tričetrtinski pogled od spredaj, mirovanje ponoči
BMW X5 xDrive40i G05 2018, kovinska Mineral White, tričetrtinski pogled od zadaj
BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White, stranski pogled
Panoramska steklena streha BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White
Usnjeni sedeži v BMW X5 G05 2018, notranjost
BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White, tričetrtinski pogled od spredaj, mirovanje ponoči
BMW X5 xDrive40i G05 2018, kovinska Mineral White, tričetrtinski pogled od zadaj
BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White, stranski pogled
Panoramska steklena streha BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White
Usnjeni sedeži v BMW X5 G05 2018, notranjost

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW X5 xDrive40i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10.0 / 11.5
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 226 / 262

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazan razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.