BREZMEJEN. MOČAN.

BMW X6.

BREZMEJEN. MOČAN.BMW X6.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (50i)

330 (450)/5500-6000

Pospešek 0-100 km/h v s (50i)

4,8

Največja hitrost v km/h (50i)

250

Prostornina prtljažnika v l

580

Močan in atletski. Navzoč kot model X, a hkrati športno-eleganten kot kupe. BMW X6 presega vse meje. Njegovi močni motorji BMW TwinPower Turbo iz BMW EfficientDynamics združujejo dinamiko in učinkovitost, medtem ko BMW xDrive prenaša moč na cesto. Izjemne izvedbe opreme, kot je Design Pure Extravagance, in plemeniti materiali zaznamujejo vozilo, ki jamči veliko pozornost – in je hkrati presenetljivo funkcionalno.

SMER GLEDANJA NAPREJ.

Širok. Mišičast. Dinamičen. BMW X6 združuje značilno suvereno držo modela X in športnost kupeja. Njegov sprednji del sporoča odločnost. Markantne vstopne odprtine za zrak nakazujejo, kakšna moč preži zadaj. Preko kupejevske silhuete in obdajajočih obrisov notranjosti se potniki zavedajo, da so zares v dobrih rokah. Visoko obdobje je izrazito občutno na vsakem sedežu. Svetle in temne površine notranjosti se izmenjujejo in ustvarjajo razburljive kontraste. Preko plemenitih materialov in osnovne opreme iz kakovostnega usnja je jasno: popolnost je tukaj temeljna zahteva.

Oblika.

Prevzemite vodstvo: BMW X6 je narejen, da se premika. Njegove površine energično silijo naprej in že pri mirovanju obljubljajo nebrzdano dinamiko. Oblika, ki odraža čisto odločnost. Široka ramena in stabilna drža predstavljajo gene X. Strešna linija kupeja daje BMW X6 nezamenljiv značaj. Kombinacija, ki Sports Activity Coupé naredi tako edinstvenega.

Vozna dinamika.

Markantna oblika BMW X6 je nezamenljiva. Vendar na koncu odloča predvsem eno: kako se občuti vožnja s tem izvorom moči? Osnovno podvozje BMW X6 postavlja merila. BMW xDrive zagotavlja izvrstno trakcijo na vsaki podlagi in v vsakem vremenu. Zraven sodita še maksimalna stabilnost smeri in agilnost, ki navduši v trenutku. Dodatno so na voljo paketi prilagodljivega podvozja in aktivno krmiljenje – za še več užitka v vožnji.

Oprema.

Najboljši glavni igralec: BMW X6. S svojo energično navzočnostjo Sports Activity Coupé zbuja pozornost, kjer koli se pojavi. V kateri vlogi, odločate vi. Design Pure Extravagance prinaša polno edinstvenih podrobnosti. S paketom M Sport je videz BMW X6 še bolj atletski. Oprema BMW Individual vtisne vozilu luksuzno ekskluzivnost. Kar še potrebujete za popoln videz, boste našli med bogato izbiro originalne opreme BMW.

330 KW.

Najmočnejša motorizacija za BMW X6 razvija svojo skoncentrirano moč 330 kW (450 KM) v BMW X6 xDrive50i. Z največjim navorom 650 Nm v območju od 2000 do 4500 vrt/min motor katapultira BMW X6 od 0 do 100 km/h v 4,8 sekunde. Največja hitrost znaša 250 km/h.
Učinkovitost tehnologij BMW EfficientDynamics se lahko pri BMW X6 xDrive50i odčita z zmernimi vrednostmi: povprečna poraba znaša 9,7 litra na 100 km pri emisijah CO2 med 227 in 225 g/km.
Vsi motorji v BMW X6 serijsko izpolnjujejo emisijski standard EU6.