BMW iX3, G08, 2020, kovinska barva Mineral White, tričetrtinski pogled od zadaj, stoji na ulici

THE iX3

BMW i

BMW iX3: PONUDBE IN STORITVE

THE iX3BMW iX3: PONUDBE IN STORITVE

S širokim naborom izdelkov, storitev in aplikacij iz BMW Charging, kot tudi BMW ConnectedDrive nič ne stoji na poti vaši električni mobilnosti. Da bi zagotovili, da se boste vsak trenutek predajali užitku v vožnji, vam privlačna paleta storitev BMW zagotavlja vsestransko zaščito, če se kaj zalomi, pa tudi, ko potrebujete servis in vzdrževanje.

Preberi več

IZDELKI IN STORITVE BMW CHARGING ZA BMW iX3.

Brezskrbno in prilagodljivo polnjenje vašega BMW iX3.

Izdelki in storitve iz BMW Charging vam nudijo številne prilagojene ponudbe za polnjenje doma in na javnih polnilnih postajah, kar omogoča, da lahko v celoti izkoristite zmogljivost polnjenja BMW iX3 z največjo močjo do 150 kW.
Polnilni kabel za polnjenje na javnih polnilnih postajah in kartica BMW Charging sta že priložena standardni opremi. Na voljo boste imeli dostop do omrežja z več kot 450.000 polnilnih postaj po vsem svetu, tako v mestnih središčih, na parkiriščih kot ob glavnih cestah, vključno z visokozmogljivimi polnilnimi postajami za izjemno hitro polnjenje. V tem primeru lahko vaš BMW iX3 kar najbolje izkoristi svojo zmogljivost polnjenja – med postankom za kavo lahko na primer v samo 10 minutah napolnite baterijo za dodatnih 100 km dosega.
Doma lahko uporabljate prilagodljivi hitri polnilnik skupaj z gospodinjskimi in industrijskimi vtičnicami ali polnite posebej hitro z najv. močjo do 11 kW s polnilno postajo BMW Wallbox Essential ali Smart Wallbox, ki ima brezhibno povezljivost, kar vam omogoča inteligentno upravljanje postopkov polnjenja. Naročite lahko tudi storitev strokovne namestitve z zagonom in izberete tarifo za odjem zelene električne energije kot posebno trajnostni način polnjenja svojega BMW iX3 doma. Paketi praktičnih rešitev združujejo natančno tiste izdelke in storitve BMW Charging, ki so optimalno prilagojeni vašim individualnim okoliščinam.
Inovativne storitve Connected Charging vam zagotavljajo priročen način iskanja polnilnih postaj v bližini, medtem ko lahko hkrati preverite njihovo razpoložljivost in si ogledate številne druge zanimivosti. Inteligentni načini polnjenja prinašajo še več možnosti za načrtovanje ter se prilagajajo vašim postankom za polnjenje in potovalnim ciljem.

BMW iX3, G08, 2020, kovinska barva Mineral White, stranski pogled na javno polnilno postajo
BMW iX3, G08, 2020, nadzorni prikazovalnik, notranjost

Javno polnjenje.

Z več kot 450.000 polnilnimi postajami po vsem svetu vam BMW Charging ponuja dostop do stalno rastočega omrežja za prilagodljivo polnjenje, ko ste na poti. Vključuje tudi različne polnilne postaje visoke zmogljivosti za izjemno hitro polnjenje med potovanjem. Iskanje proste polnilne postaje prek navigacijskega sistema ali pametnega telefona je ravno tako enostavno kot polnjenje s pomočjo kartice BMW Charging ali aplikacije in prejem preglednega mesečnega obračuna.
0,00
Na storitev
Polnilni kabel (način 3) za javno polnjenje, BMW iX3, G08, 2020

Polnilni kabel (Mode 3) za javno polnjenje.

Kabel za hitro polnjenje (način 3) vam omogoča udobno polnjenje baterije vozila na javnih polnilnih postajah. Uporabljate ga lahko za trifazno polnjenje do 11 kW največje moči. Petmetrski kabel je bazaltno sive barve, zraven pa je priložena praktična torba za shranjevanje.
0,00
Na izdelek
BMW Wallbox Essential, BMW iX3, G08, 2020

BMW Wallbox Essential.

Polnilna postaja pri vas doma: z BMW Wallbox Essential lahko polnite hitro, zanesljivo in udobno. Z največjo močjo polnjenja do 22 kW* lahko svoj BMW polnite veliko hitreje kot s standardnim polnilnim kablom. * Največja zmogljivost polnjenja BMW iX3 je trenutno 11 kW. Storitev namestitve BMW vam zagotavlja strokovno svetovanje, namestitev in zagon lastne stenske polnilne postaje ali ustrezne vtičnice za uporabo prilagodljivega hitrega polnilnika. * Največja zmogljivost polnjenja BMW iX3 je trenutno 11 kW.
0,00
Na izdelek
Smart Wallbox, BMW iX3, G08, 2020

Smart Wallbox.

Smart Wallbox našega partnerja omogoča največjo moč polnjenja do 22 kW* s pomočjo koncepta celovitega omrežja, kot tudi pametne dodatne storitve za inteligentno polnjenje. Polnilno postajo lahko vključite v obstoječi domači sistem za upravljanje energije in jo udobno upravljate na spletu. Možno je tudi ločeno evidentiranje in obračunavanje postopkov polnjenja, če jo uporabljajo različni uporabniki. * Največja zmogljivost polnjenja BMW iX3 z izmeničnim tokom je 11 kW.
0,00
Na izdelek
Storitve Connected Charging, BMW iX3, G08, 2020, nadzorni prikazovalnik, notranjost

Storitve Connected Charging.

Z digitalnimi storitvami Connected Charging boste optimalno in učinkovito izkoriščali električni doseg svojega modela BMW i. Takoj, ko začnete načrtovati svoje potovanje, vas sistem nezmotljivo opozarja na najbližje javne polnilne postaje na vaši poti in vas vnaprej obvešča, na primer o njihovi razpoložljivosti in napajalnih tokih, ki so na voljo.
0,00
Na izdelek
Paketne ponudbe za polnjenje doma

Paketne ponudbe za polnjenje doma.

Praktične paketne rešitve združujejo natančno tiste izdelke in storitve BMW Charging, ki so optimalno prilagojeni okoliščinam polnjenja pri vas doma. Tudi med konfiguriranjem svojega BMW iX3 lahko izbirate med več paketi in izluščite natanko tiste storitve, ki jih potrebujete za polnjenje doma.
0,00
Na izdelek
BMW Charging, BMW iX3, G08, 2020, videoposnetek

BMW CHARGING ZA BMW iX3.

NADGRADLJIVE FUNKCIJE ZA BMW IX3.

Optimizirajte svoj BMW iX3 udobno "po zraku".

Remote Software Upgrade zagotavlja, da ima vaš BMW vedno najnovejšo različico programske opreme. Zahvaljujoč inovativnim nadgradnjam po zraku (OTA) se lahko vedno zanesete na to, da bo vaš BMW iX3 posodobljen.

BMW iX3, G08, 2020, voznik uporablja nadzorni prikazovalnik, notranjost
Remote Software Upgrade, BMW iX3, G08, 2020, nadzorni prikazovalnik, notranjost

Remote Software Upgrade.

Ali želite, da ima vaš BMW najnovejšo programsko opremo? Z Remote Software Upgrade bo vedno posodobljen. Nadgradnje se namestijo po zraku (over the air), prav tako kot za vaš pametni telefon. Na ta način imate lahko aktivirane tudi druge funkcije v vozilu.
0,00
Asistent za dolge luči, BMW iX3, G08, 2020, nadzorni prikazovalnik, notranjost

Asistent za dolge luči.

Asistent za dolge luči podpira vožnjo ponoči z avtomatskim prilagajanjem žarometov glede na promet z nasprotne smeri ali spredaj vozeča vozila. Če je osvetlitev zadostna, na primer v naseljenih območjih, se odzove z avtomatskim izklopom dolgega snopa žarometov.
0,00
Prilagodljivo M podvozje, BMW iX3, G08, 2020, kovinska barva Mineral White, tričetrtinski pogled od spredaj, vožnja na ulici

Prilagodljivo M podvozje

Prilagodljivo M podvozje se lahko kadarkoli električno prilagodi, da ustreza pogojem na cesti in voznim razmeram. S pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko prav tako prilagodite karakteristike podvozja, kar vam omogoča želeni slog vožnje – od udobnega do športnega z izrazito okretnim obnašanjem vozila.
0,00

STORITVE BMW ZA BMW iX3.

Brezskrbno potovanje – z BMW iX3.

Tudi ko gre za servis, BMW iX3 ponuja le najboljše. V okviru pomoči pri okvari in nezgodi BMW so vam naši strokovnjaki v nujnem primeru na voljo 24 ur na dan – 365 dni v letu. Zahvaljujoč inovativnim BMW Teleservices vaš BMW iX3 popolnoma samodejno pošlje zahteve za servis in sporočila o napakah vašemu servisnemu partnerju BMW, ki bo nato vzpostavil stik z vami. BMW Service Inclusive vsebuje finančno kritje za storitve, navedene zgoraj, skupaj z vsemi dodatnimi servisnimi deli za obdobje po vaši izbiri. Namenite več časa pomembnim stvarem v življenju: s široko ponudbo servisnih paketov, ki jih ponuja BMW, boste vedno na varni strani.

 

Preberi več
BMW Service Inclusive za BMW iX3, G08, 2020

BMW Service Inclusive.

Sprostite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.

Preberi več
BMW Teleservices za BMW iX3, G08, 2020

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašemu prednostnemu servisnemu partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da registrirate svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izberete servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.

Preberi več
Pomoč na cesti BMW za BMW iX3, G08, 2020

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan, 365 dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.

Preberi več

ORIGINALNA OPREMA BMW ZA BMW iX3.

Naelektrena eleganca: BMW iX3.

Vsi vozniki BMW so deležni užitka v vožnji že v okviru standardne konfiguracije. Originalna dodatna oprema BMW obstaja zaradi posebnih želja. Ponujamo vam bogat izbor posameznih dodatkov in pripomočkov, ki so popolnoma prilagojeni vašemu vozilu v smislu kakovosti, oblikovanja in delovanja ter vam nudijo najboljšo možno dodano vrednost – karkoli imate v mislih.

BMW iX3, G08, 2020, kovinska barva Mineral White, tričetrtinski pogled od zadaj, stoji na cesti
Strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi, BMW iX3, G08, 2020

Strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi.

Sodoben strešni kovček BMW črne barve z bočnimi stenami v barvi Titanium Silver ima prostornino 420 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.
0,00
Na izdelek
Strešni prečni drogovi BMW, BMW iX3, G08, 2020

Strešni prečni drogovi BMW.

Strešne prečne drogove je mogoče kombinirati z vsemi strešnimi nosilci in kovčki BMW ter so odlična vizualna dopolnitev vozila kot celote. Namestitev je preprosta brez orodja in skladna z najvišjimi standardi kakovosti ter varnosti zaradi svoje trdne konstrukcije in sistema ključavnic proti kraji.
0,00
Na izdelek
Vsevremenske preproge BMW, BMW iX3, G08, 2020

Vsevremenske preproge BMW.

Štiri po meri narejene, trpežne vsevremenske preproge BMW z dvignjenim robom elegantne oblike varujejo prostor za noge pred vlago in umazanijo. Črna barva popolnoma ustreza oblikovanju notranjosti.
0,00
Na izdelek
LED-projektorji na vratih BMW, BMW iX3, G08, 2020

LED-projektorji na vratih BMW

Inovativni LED-projektorji na vratih BMW se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata, in s pomočjo izmenljive diaprojekcije projicirajo sliko na tla tik ob vozilu. Na izbiro imate več motivov za popolno osvetlitev območje vstopa v individualnem slogu.
0,00
Na izdelek
Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW, BMW iX3, G08, 2020

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in kjerkoli: zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajen prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.
0,00
Na izdelek
Zadnji nosilec za kolesa BMW Pro 2.0, BMW iX3, G08, 2020

Zadnji nosilec za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji nosilec za kolesa Pro 2.0 znamke BMW je lahek, vendar stabilen, in lahko prevaža do 60 kg. Izjemno enostaven za uporabo in lahko prevaža dve običajni ali električni kolesi (z namestitvijo razširitve pa sprejme tri kolesa). Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku.
0,00
Na izdelek

PORABA ELEKTRIČNE ENERGIJE IN EMISIJE CO2.

BMW iX3(1):
Poraba električne energije v kWh/100 km: xxx
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0


Vrednosti vozil, ki so označene z (1), so začasne.


Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

 

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

 

Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.

Preberi več

Poraba električne energije in emisije CO₂.

 • BMW iX3(1):
  Poraba električne energije v kWh/100 km: 18.6 / 19.0
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): N/A
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): N/A

  Vrednosti vozil, ki so označene z (1), so začasne.

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.