BREZMEJEN. SPONTAN.

BMW X1.

BREZMEJEN. SPONTAN.

BMW X1.

BREZMEJEN. SPONTAN.BMW X1.

Pospešek 0–100 km/h v s (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Največja hitrost v km/h (BMW M140i)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW M140i)

7,8 [7,1]

Kombinirane emisije CO2 v g/km (xDrive25i)

149–144

Naredi vtis, je zabaven in prepoznaven v trenutku. S svojo športno obliko, dinamičnimi voznimi lastnostmi in popolno povezljivostjo bo ta novi mestni junak takoj ukradel vaše srce. Navsezadnje ni le hiter na cesti, temveč tudi na spletu – in s tem je dorasel vsakemu izzivu. Majhna, a pomembna razlika.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (xDrive25i)

170 (231)/5.000–6.000

Največji navor (Nm) pri 1/min (xDrive25i)

350/1.350–4.500

Kombinirane emisije CO2 v g/km (xDrive25i)

149–144

Kombinirana poraba v l/100 km (xDrive25i)

6,5–6,3

BMW X1 navdušuje, enako kot njegovi bratski modeli družine X, kot popoln spremljevalec za vse, ki vsak dan iščejo nove izzive. Da gre za polnokrven model X, jasno demonstrirata močno oblikovana karoserija SAV in fleksibilna notranjost. Ekskluzivna notranjost in zunanjost nudita možnost individualizacije po vaših predstavah z dvema oblikovnima različicama, to sta BMW xLine in BMW Sport Line. Značaj BMW X1 se lahko oblikuje s pomočjo široke palete učinkovitih bencinskih in dizelskih motorjev, kombinirani s tehnologijami BMW EfficientDynamics.

IZVEDITE VSE O BMW X1.

Oblika.

BMW X1 interpretira značilno pojavo karoserijske različice SAV vsestransko in dinamično. Bodisi v urbanem okolju bodisi na terenu: njegova močno izrazna silhueta navduši z dolgo medosno razdaljo in kratkimi previsi karoserije. Atletski videz kombinira s kompaktnimi zunanjimi merami. Ne da bi se moral za to odreči fleksibilnosti in velikodušni prostornosti na obeh sedežnih vrstah. Kombinacija kakovostnih materialov in skladno integriranih poudarkov mojstrsko zaokrožuje videz BMW X1 v podrobnostih.
Read more

Udobje in funkcionalnost.

Popoln spremljevalec za vaš odhod v neznano: notranjost BMW X1 sprejme svoje potnike z višjim položajem sedežev za največji možni pregled in jih obda s kakovostnimi materiali. V kombinaciji s svojim intuitivnim upravljanjem in spremenljivo prostornostjo je BMW X1 idealen sopotnik za vse izzive, ki ležijo pred vami.
Read more

xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive se odlično prilagaja zahtevnim razmeram na cesti, s tem da stalno nudi najboljšo trakcijo. Z xDrive in dinamičnim nadzorom stabilnosti (DSC) ostane BMW stabilno na svojem voznem pasu in ohranja smer vožnje. xDrive predčasno porazdeli pogonsko moč – krmiljena preko senzorjev DSC – med premama tako, da se prekrmiljenje ali podkrmiljenje odpravi pravočasno in s tem poveča stabilnost ohranjanja smeri vožnje. DSC mora v kritičnih razmerah na cesti posegati redkeje. BMW xDrive učinkovito združuje prednosti vsekolesnega pogona – trakcija, stabilnost ohranjanja smeri vožnje in varna vožnja – z značilno agilnostjo BMW za še več užitka v vožnji.
Read more