Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Poraba goriva in emisije CO2 za modele BMW X1 z bencinskim ali dizelskim motorjem:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,5 do 4,3
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 149 do 114

  Poraba goriva in emisije CO2 za BMW X1 xDrive25i (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,5 do 6,3
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 149 do 144

  Poraba goriva in emisije CO2 za BMW X1 xDrive20d (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 4,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 126

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.