Tričetrtinski pogled od spredaj na BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold
Cena35.100,00
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

THE X2

BMW X2: VSI POUDARKI

Cena35.100,00
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid
THE X2BMW X2: VSI POUDARKI

Absolutno edinstven. Skrajno izjemen. BMW X2 jasno kaže svoje športne ambicije že na prvi pogled. Zahvaljujoč se svojemu drznemu atletskemu značaju zagotavlja dinamično in okretno zmogljivost, ki je v tem razredu brez primere. Skupaj z zelo kakovostno notranjostjo in množico inovativnih tehnologij je protagonist odprtega duha nove dobe. Ste pripravljeni?

BMW X2 xDrive20d:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5.6 / 6.2
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 146 / 162

Preberi več

POUDARKI BMW X2.

Raziščite obliko, vozno dinamiko in zasnovo luči BMW X2.

Tričetrtinski pogled od spredaj na BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold

ZUNANJOST BMW X2.

Sledi svoji lastni poti.

BMW X2 sledi svoji lastni poti – in to tudi jasno kaže. Ekstrovertirana oblika v kombinaciji z dinamičnimi obrisi daje vozilu izjemno športen kupejevski značaj. Hkrati pa njegova impresivna sorazmerja in edinstven oblikovalski jezik zagotavljajo izjemen videz. Zato je idealna rešitev za vse tiste, ki bi radi raziskali nove terene.

Usnjen volan v BMW X2 2018 F39, oblikovanje notranjosti

NOTRANJOST BMW X2.

Izražanje elegance.

Eleganca se združi s praktičnostjo: notranjost sistematično posnema športno in elegantno oblikovanje zunanjosti. Od kokpita, usmerjenega k vozniku, in naprednega koncepta upravljanja do zelo kakovostnih možnosti oblazinjenja – BMW X2 združuje dinamično eleganco z visoko funkcionalnostjo.

BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, tričetrtinski stranski pogled

VOZNA DINAMIKA BMW X2.

Vozi spredaj. Nikoli zadaj.

Močni motorji. Neposredno krmiljenje. Izbirno M-športno podvozje. Zelo natančno krmiljenje, ki postavlja standarde v svojem razredu. Za energično dinamiko in živahno okretnost – naj gre za sprint ali dolge razdalje, mestno vožnjo ali ovinkaste podeželske ceste. Vse to pa je mogoče še izboljšati z izbirnim sistemom štirikolesnega pogona BMW xDrive. Vozilu zagotavlja izjemen oprijem in stabilnost vožnje, kar omogoča, da tudi najostrejše ovinke odpelje kot po tirnicah. Povišanje srčnega utripa je vključeno – za vse tiste, ki so pripravljeni.

BMW X2 xDrive25e priključni hibrid 2020 F39 pogled od spredaj

PRIKLJUČNI HIBRID.

The BMW X2 xDrive25e.

Dinamične vozne zmogljivosti z nizko porabo goriva: BMW X2 xDrive25e združuje močan električni motor z učinkovitim motorjem z notranjim izgorevanjem. Skupaj z pametnimi tehnologijami in dinamičnim pospeševanjem ponuja SUV kot priključni hibrid tudi agilno vozno izkušnjo v vsaki situaciji.

DINAMIKA VSE DO NAJMANJŠIH PODROBNOSTI.

Oblika BMW X2.

Osupljiv na prvi pogled: samozavesten sprednji del z močnim odbijačem in velikimi tridelnimi vstopnimi odprtinami za zrak. Edinstven oblikovalski jezik sega do zadka. Vrata prtljažnika so poravnana s podaljšanim zadnjim odbijačem in tako ustvarjajo izjemno estetski videz. Oblikovanje notranjosti dosledno posnema športno in elegantno obliko zunanjosti. Velikodušne okrasne površine poudarjajo premijski pridih, praktične možnosti za shranjevanje pa zaokrožajo oblikovanje na najpametnejši način.
BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, pogled od spredaj na dvojno ledvičko
BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, pogled od zadaj
BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, stranski pogled
BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, platišča iz lahke zlitine
BMW X2 2018 F39, kokpit, notranjost
BMW X2 2018 F39, notranjost, sredinska konzola
BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, pogled od spredaj na dvojno ledvičko
BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, pogled od zadaj
BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, stranski pogled
BMW X2 2018 F39, kovinska barva Galvanic Gold, platišča iz lahke zlitine
BMW X2 2018 F39, kokpit, notranjost
BMW X2 2018 F39, notranjost, sredinska konzola

Poraba goriva in emisije СО₂.

BMW X2 M35i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,1–6,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 163–154

 

BMW X2 xDrive20d:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,0–4,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 131–122


Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije.

Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.


Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.


Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.

Preberi več

Poraba goriva in emisije СО₂.

 • BMW X2 M35i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7.9 / 8.6
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 180 / 195

  BMW X2 xDrive20d:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5.6 / 6.2
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 146 / 162

  BMW X2 xDrive25e⁽¹⁾:
  Poraba goriva v l/100 km (tehtana): 1.7 / 1.8
  Emisije CO₂ v g/km (tehtane): 38 / 41
  Poraba električne energije v kWh/100 km (tehtana): 14.9 / 15.2

  Vrednosti vozil z oznako ⁽¹⁾ so predhodne.

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO₂ itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO₂, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO₂, so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO₂ in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html