BMW X2, F39, 2020, barva Brooklyn Grey, pogled od spredaj
Cena34.900,00
Motor in tip goriva7.6–6.9 l/100 km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

THE X2

BMW X2

Cena34.900,00
Motor in tip goriva7.6–6.9 l/100 km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

Absolutno edinstven. Skrajno izjemen. BMW X2 jasno kaže svoje športne ambicije že na prvi pogled. Zahvaljujoč se svojemu drznemu atletskemu značaju zagotavlja dinamično in okretno zmogljivost, ki je v tem razredu brez primere. Skupaj z zelo kakovostno notranjostjo in množico inovativnih tehnologij je protagonist odprtega duha nove dobe. Ste pripravljeni?

OBLIKA BMW X2.

S svojo ekstrovertirano obliko in značajem kupeja BMW X2 na novo opredeljuje izrazito športni videz avtomobila v cestnem prometu. Hkrati mu edinstveni oblikovni elementi Edition M Mesh podarjajo močno izraznost. Na čelu z impresivno ledvičko BMW mrežaste zasnove v črni barvi visokega sijaja se estetsko oblikovanje na zunanjosti nadaljuje prek značk X2 na pokrovu motorja in bokov vozila do nadvse privlačnih M aerodinamičnih platišč. Notranjost BMW X2 toplo pozdravi svoje potnike z enako mero športnega pridiha in elegance: vrhunski oblikovni poudarki, kot so ekskluzivne vstopne letve na pragovih vrat z napisom "Edition" ali sedeži M Sport z oblazinjenjem v kombinaciji usnja Dakota in Alcantare, pa pričajo o športnih premijskih ambicijah.

Preberi več

DINAMIKA VSE DO NAJMANJŠIH PODROBNOSTI.

BMW X2, F39, 2020, barva Brooklyn Grey, tričetrtinski pogled od spredaj
BMW X2, F39, 2020, barva Brooklyn Grey, vstopne odprtine za zrak, pogled od spredaj

Vstopne odprtine za zrak.

Osupljiv na prvi pogled: samozavesten sprednji del z močnim odbijačem in velikimi tridelnimi vstopnimi odprtinami za zrak za zagotovitev še boljšega hlajenja zavor in motorja. Zračni zavesi, vključeni v zunanje odprtine za zrak, dodatno pripomoreta k zmanjšanju zračnega upora karoserije.
BMW X2, F39, 2020, barva Brooklyn Grey, blatniki, stranski pogled

Blatniki.

Športen celostni videz: izraziti blatniki v barvi Frozen Grey iz paketa M Sport X zagotavljajo še posebej dinamičen okvir za spektakularna platišča. Tako kot značilna bočna pragova nazorno sporočajo, da je BMW X2 polnopravni član družine X.
BMW X2, F39, 2020, barva Brooklyn Grey, bočna pragova, tričetrtinski stranski pogled

Bočna pragova.

Kar BMW X2 začne, naredi do konca. To dokazujeta tudi novi oblogi nad bočnima pragovoma v barvi Frozen Grey. S tem tvorita brezhibno povezavo med blatniki, ki so prav tako površinsko obdelani v barvi Frozen Grey, in sistematično nadaljujeta močno prepletanje med barvo karoserije in okrasnimi elementi vse do zadka.
BMW X2, F39, 2020, barva Brooklyn Grey, pogled od zadaj

Oblika zadka.

Sistematično premišljen: edinstven oblikovalski jezik sega do zadka. Vrata prtljažnika so poravnana s podaljšanim zadnjim odbijačem in tako ustvarjajo izjemno estetski videz. Za dopolnitev tega vtisa je bila ročajna letev vrat prtljažnika diskretno vključena v značko BMW.
BMW X2, F39, 2020, kokpit, notranjost

K vozniku usmerjen kokpit.

Prefinjeno vzdušje v notranjosti navdušuje s svojim ergonomskim kokpitom, značilnim za modele BMW X, ki je sistematično prilagojen vozniku. Zato so vsi instrumenti in funkcije na dosegu roke in intuitivni za upravljanje. Posebej športna funkcija: izbirni M-usnjeni volan z večopravilnimi gumbi in prestavnima vzvodoma se odlično prilega dlanem in zagotavlja neoviran pogled na jasno razporejena okrogla merilnika.
BMW X2, F39, 2020, instrumentna plošča, notranjost

Napreden koncept upravljanja.

Prijetno območje udobja: inovativni koncept upravljanja postavlja standarde v tem razredu in dviguje komunikacijo na novo raven. Upravljanje je intuitivno, enostavno in prijazno do uporabnika – prek upravljalnika iDrive ali s pomočjo dotika in glasovnih ukazov. Naj gre za navigacijo, povezljivost ali razvedrilo, lahko razporeditev šestih ploščičnih menijev v živo izbirate prosto, informacije pa prejemate v realnem času.
BMW X2, F39, 2020, usnjeno oblazinjenje, notranjost

Oblazinjenje visoke kakovosti.

V skladu z notranjostjo se številne možnosti oblazinjenja ponašajo z izdelavo visoke kakovosti in sedežem zagotavljajo visoko raven udobja. Prikazana možnost oblazinjenja v kombinaciji blago Micro Hexagon/Alcantara z rumenimi kontrastnimi šivi je ekskluzivno prihranjena za BMW X2 s paketom opreme M Sport ali M Sport X. Kot posebnost se v tem primeru kontrastni šivi pojavijo tudi na naslonu za roko, sredinski konzoli in armaturni plošči ter tako impresivno zaokrožajo atletski videz celotne notranjosti.

PRIKLJUČNI HIBRID BMW X2 xDRIVE25e.

BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid med vožnjo po cesti, pogled iz ptičje perspektive

PRIKLJUČNI HIBRID BMW X2 xDRIVE25e.

Raziščite prednosti in tehnične poudarke BMW X2 xDrive25e z inovativnim hibridnim pogonom.

Najboljše iz obeh svetov: z BMW X2 xDrive25e** boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti tega inovativnega hibridnega vozila BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.
BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid BMW, pogled od spredaj pred garažo z manekenko

Priključna hibridna tehnologija BMW-ja X2 xDrive25.

Priključni hibrid BMW X2 xDrive25e** združuje tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Obe pogonski enoti skupaj zagotovita vozno izkušnjo, ki združuje največjo učinkovitost z nepozabnim užitkom v vožnji. Sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki je edinstven za priključne hibride v tem segmentu, pomeni dodatno zagotovilo za najboljšo dinamiko in brezhiben oprijem.
Raziščite BMW-jevo elektromobilnost
BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid BMW, tričetrtinski stranski pogled med vožnjo po cesti

Načini vožnje BMW X2 xDrive25e.

Z električnim pogonom brez emisij na poti v službo ali zelo dinamično in z zadostnim dosegom na izlet ob koncu tedna – s priključnim hibridnim BMW X2 xDrive25e imate odprte vse možnosti. Izkoristite prednosti inteligentnih načinov vožnje, ki zagotavljajo optimalno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja za vsako situacijo.
Raziščite BMW-jevo elektromobilnost
BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid BMW, tričetrtinski pogled od zadaj med polnjenjem z manekenko

Polnjenje BMW X2 xDrive25e.

BMW Charging vam ponuja prilagojene rešitve za polnjenje vašega priključnega hibrida. Poleg standardnega polnilnega kabla za domače vtičnice, razpored dobave BMW X2 xDrive25e** vključuje tudi polnilni kabel (Mode 3) za polnenje na javnih mestih ter polnilno kartico BMW, ki vam ponuja privlačne pogoje za polnenje na javnih mestih*. * tržno specifična ponudba
Izvedite več o temi polnjenja
BMW X2 xDrive25e, F39, priključni hibrid BMW, navigacijski sistem, pogled od blizu

Digitalne storitve za BMW X2 xDrive25e.

BMW vam ponuja inovativne digitalne storitve, zaradi katerih bo vsakdanje življenje z BMW X2 xDrive25e** še lažje in udobnejše. BMW Connected Charging vas zanesljivo usmerja do najbližjih polnilnih postaj, ko ste na poti. Druge digitalne storitve, kot je aplikacija My BMW, pa še nadalje olajšajo vašo vsakodnevno mobilnost.
Raziščite BMW-jevo elektromobilnost

VOZNA DINAMIKA BMW X2.

Tehnologije pogonskega sklopa in podvozja BMW X2 na kratko.

Zmogljivi motorji. Neposredno krmiljenje. Opcijsko podvozje M Sport. Nadvse natančno krmiljenje, ki postavlja standarde v svojem razredu. Za energično dinamiko in živahno okretnost – naj gre za sprint ali dolge razdalje, mestno vožnjo ali ovinkaste podeželske ceste. Vse to pa je mogoče še izboljšati z izbirnim sistemom štirikolesnega pogona BMW xDrive. Vozilu zagotavlja izjemen oprijem in stabilnost vožnje, kar omogoča, da tudi najostrejše ovinke odpelje kot po tirnicah. Povišanje srčnega utripa je vključeno – za vse tiste, ki so pripravljeni.
BMW X2, F39, 2020, barva Brooklyn Grey, stranski pogled med vožnjo
BMW X2, F39, 2020, prestavna ročica, notranjost

Športni menjalnik z dvojno sklopko.

7-stopenjski športni menjalnik Steptronic z dvojno sklopko omogoča neverjetno športno prestavljanje. Samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in položaju prestavne ročice v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW X2, xDrive, F39, 2020, kovinska barva Brooklyn Grey, pogled od zadaj

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
BMW X2, F39, prilagodljivo podvozje

Prilagodljivo podvozje.

Prilagodljivo podvozje, ki ima za 10 milimetrov nižjo lego, omogoča prilagoditev karakteristik blažilnikov, da ustrezajo vozni situaciji in združijo udobje vožnje in vozno dinamiko z najboljšo mogočo varnostjo. Prek stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko voznik izbira med standardnim načinom COMFORT ali načinom SPORT.

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU V BMW X2.

Zahvaljujoč inovativni aplikaciji My BMW v BMW X2 boste vedno uživali v optimalni povezavi med svojim pametnim telefonom in vozilom. Ne glede na to, ali načrtujete sestanke in poti ter jih pošljete v navigacijski sistem, delite svoj trenutni položaj z drugimi v realnem času ali želite, da vaš pametni telefon prikaže preostali del poti peš, ko ste prispeli na cilj. Doživite aplikacijo, ki poenostavlja vaše življenje – BMW Connected to omogoča.
BMW X2, F39, 2020, Driving Assistant Plus, notranjost, instrumentna plošča

Driving Assistant Plus.

Oprema Driving Assistant Plus prinaša znatno izboljšanje varnosti in udobja. Vključuje opozorilo pred čelnim trkom in o zaznanem pešcu s funkcijo rahlega zaviranja v mestu, opozorilo za zapustitev voznega pasu, asistenta za dolge luči, informacije o omejitvi hitrosti in asistenta za uravnavanje hitrosti s s funkcijo Stop&Go na osnovi kamere.
BMW X2, F39, 2020, projektor Head-Up, notranjost, instrumentna plošča

Projektor BMW Head-Up.

Polnobarvni projektor BMW Head-Up projicira vse informacije, pomembne za potovanje, neposredno v voznikovo vidno polje, kar mu omogoča, da se v celoti osredotoči na vožnjo. Projektor vključuje informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti, vklj. s prikazom prepovedi prehitevanja, skupaj s telefonskimi in razvedrilnimi seznami.
BMW X2, 2020, F39, kokpit, aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go, notranjost

Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go

Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go, vključno z opozorilom pred naletom s funkcijo zaviranja, vzdržuje vnaprej izbrano hitrost in razdaljo do spredaj vozečega vozila. Vozilo samo prevzame speljevanje in upočasnjevanje, medtem ko se izbrana razdalja tudi v počasi premikajočem se prometu in koloni vzdržuje vse do ustavitve vozila.
BMW X2, 2020, F39, navigacija Plus, notranjost

Navigacija Plus.

Navigacija Plus vključuje projektor BMW Head-Up, upravljalnik iDrive Touch, vgrajen 8,8-palčni zaslon na dotik in instrumentno ploščo s 5,7-palčnim TFT-zaslonom visoke ločljivosti. Upravljanje sistema poteka intuitivno z upravljalnikom iDrive Touch, gumbi za neposredno izbiro in osmimi funkcijskimi zaznamki ali prek zaslona na dotik z interaktivnimi ploščičnimi meniji.
BMW X2, F39, integracija pametnih telefonov

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
-BMW X2, F39, 2020, Real Time Traffic Information, notranjost, instrumentna plošča

Real Time Traffic Information.

Zakaj izgubljati čas v prometnih zastojih? Funkcija Real Time Traffic Information vam omogoča, da dosežete svoj cilj hitreje in učinkoviteje. Spremlja namreč trenutne prometne razmere v realnem času in izračunava alternativne poti. Sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti je dodatna funkcija, ki vas opozori na neugodne razmere na cesti ali nesreče.
BMW X2, 2020, F39, Concierge Service, notranjost

Concierge Service.

Ali bo jutri v Rimu sončno? Kdaj imam let in kje je najboljša restavracija v mestu? Storitev Concierge Service vam bo pomagala med potovanjem in vam lahko nudi podporo pri kateri koli zahtevi s pritiskom gumba – individualno, osebno in hitro. Kjerkoli že ste, karkoli potrebujete.

MODELI BMW SERIJE X2.

Model Advantage.

Že BMW X2 kot model Advantage se zdi izredno atletski in tipični predstavnik BMW X. S svojimi močnimi sorazmerji in ekstrovertirano obliko kaže samozavesten in inovativen slog. Na zunanjosti pritegnejo poglede črne obloge spredaj, na boku in zadaj, ki ustvarjajo privlačen kontrast z barvo karoserije in še dodatno poudarjajo športni značaj X. Zelo kakovostna sodobna notranjost pa prefinjeno zaokroža izjemen videz.
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, model Advantage, kovinska barva Mediterranean Blue, tričetrtinski pogled od spredaj

Model M Sport.

Model M Sport daje vozilu še športnejši pridih. Poleg izpopolnjenega videza zunanjosti in notranjosti zagotavlja tudi večji užitek v vožnji. Podvozje M Sport in paket M Aerodynamics pa na primer znatno izboljšata vozno dinamiko.
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, model M Sport, kovinska barva Misano Blue, tričetrtinski pogled od spredaj

Model M Sport X.

Model M Sport X se zgleduje po reliju. Posebne oblikovne značilnosti v kovinski barvi Frozen Grey označujejo sprednji del, bok in zadek. Določajo močne poudarke in poudarjajo visoko držo vozila. V notranjosti pa posebne podrobnosti modela M Sport poudarjajo značaj X.
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, model M Sport X, barva Sparkling Storm Brilliant Effect, tričetrtinski pogled od zadaj
 • Model Advantage.
 • Model M Sport.
 • Model M Sport X.
BMW X2, 2020, F39, barva Brooklyn Grey, dvojna ledvička, pogled od spredaj
BMW X2, 2020, F39, barva Brooklyn Grey, stranski pogled
BMW X2, 2020, F39, barva Brooklyn Grey, platišča iz lahke zlitine

BMW X2 EDITION M MESH.

Privlačen na prvi pogled: BMW X2 kot model Edition M Mesh s svojimi ekskluzivnimi oblikovnimi elementi odraža izjemno športnost in eleganco. Zahvaljujoč lakiranju v kovinski barvi M Brooklyn Grey in velikemu številu oblikovnih poudarkov, kot je impresivna ledvička BMW mrežastega videza, pritegne pozornost z največjo lahkoto. Ekskluzivne opcije v notranjosti, kot so prednja sedeža M Sport z oblazinjenjem v kombinaciji usnja Dakota in Alcantare, M podpora za stopalo za voznika in M pedali, pa poudarjajo športno vzdušje in pristen premijski značaj.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X2.

BMW X2 xDrive20i.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

131 (178) 5000 – 5500

Pospešek 0 – 100 km/h v s: 7,3

7,3

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

6,9 - 7,6

Kombinirane emisije CO2 v g/km:

156 -174

BMW X2, F39, barva Brooklyn Grey, pogled od spredaj

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW X2.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X2.

BMW X2, F39, barva Brooklyn Grey, tričetrtinski pogled od zadaj z odprtimi vrati in dvema osebama

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW X2.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW X2.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW X2, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW X2 xDrive20i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,6 – 6,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 174 – 156

 

BMW X2 sDrive20i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,2 – 6,4
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 164 – 145

 

BMW X2 xDrive25e**:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 1,8 – 1,7
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 42 – 38

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

 

** Pri temperaturah pod 0 stopinj Celzija izključno električni način vožnje tega priključnega hibrida ne bo na voljo, dokler se baterija po nekaj kilometrih vožnje ne segreje do obratovalne temperature.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO2.

 • BMW X2 xDrive20i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 7,6–6,9
  Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 174–156

  BMW X2 sDrive20i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 7,2–6,4
  Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 164–145

  BMW X2 xDrive25e**:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 1,8–1,7
  Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 42–38
  Poraba energije v kWh/100 km (kombinirano): 19,4–19,1

  Uradni podatki za porabo goriva, emisije CO2, porabo električne energije in električni doseg so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in v skladu z Uredbo (EU) 715/2007 s spremembami. Številke WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru razponov. Za vozila, ki so bila na novo homologirana od, 01.01.2021, veljajo uradne specifikacije samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih metodah NEDC in WLTP najdete na www.bmw.de/wltp

  ** Pri temperaturah pod 0 stopinj Celzija povsem električni način vožnje tega priključnega hibrida ne bo na voljo, dokler se baterija po nekaj kilometrih prevoza vozila ne segreje na delovno stanje.