INTENZIVNA SVOBODA.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

INTENZIVNA SVOBODA.

BMW X3 M40i.

INTENZIVNA SVOBODA.BMW X3 M40i.

Pospeši vaš srčni utrip: BMW X3 M40i, ki je gnan z impresivnimi 360 konjskimi močmi in opremljen z nezamenljivimi geni družine M Performance, pomika meje. Agilnost, ki jemlje dih, visoka preciznost med vožnjo in ekstremno visoka stabilnost na vsaki podlagi ga postavljajo v vlogo nespornega pionirja svojega razreda.

BMW X3 M40i (2)(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,4–8,2
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193–188

Read more

PROIZVAJA BISTVENO VIŠJE VREDNOSTI ADRENALINA.

PROIZVAJA BISTVENO VIŠJE VREDNOSTI ADRENALINA.

Brezkompromisna moč in čisti pospešek: vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo v BMW X3 M40i katapultira vozilo do znamke 100 km/h v neverjetne 4,8 sekunde. Največji navor 500 Nm in neposredno odzivanje motorja ustvarita popolnoma novo vozno doživetje. Naval adrenalina je vključen.

Read more

KOS VSAKEMU IZZIVU.

KOS VSAKEMU IZZIVU.

Zmogljiv, dinamičen in neverjetno agilen. Vozno doživetje v BMW X3 M40i združuje čisto zmogljivost z intenzivnim užitkom v vožnji. Izpopolnjen, da se sooči z vsakim izzivom. Vse komponente tega vozila so dosledno prilagojene visoki zmogljivosti. Izvrstne značilnosti krmiljenja, športno uglašeno M športno podvozje in ekstremno dinamičen štirikolesni pogon prenašajo ogromno moč motorja suvereno na cesto. M športne zavore pa v nekaj sekundah obrzdajo skoncentrirano moč, ko je to potrebno. Doživite zelo precizno obnašanje vozila med vožnjo in najboljšo trakcijo.

Read more

PRESUNLJIV VIDEZ.

BMW X3 M40i vas v hipu prevzame z barvo Cerium Grey, ki je ekskluzivno rezervirana za avtomobile M Performance. Suveren sprednji del navduši z markantno dvojno ledvičko v barvi Cerium Grey in večjimi vstopnimi odprtinami za zrak. Zadek pa prepriča z močnima, obojestranskima dvojnima zaključkoma izpušnih cevi iz črnega kroma. Presunljiv celoten vtis je lepo zaokrožen z barvno poudarjenima ohišjema zunanjih ogledal in ekskluzivnimi 21” litimi alu. platišči M Double-spoke 718 M.

EKSKLUZIVNA OBLIKA NOTRANJOSTI BMW X3 M40i.

Notranjost BMW X3 M40i je odraz brezkompromisne zmogljivosti. Še preden se usedete, vzbudi vašo pozornost ekskluzivna vstopna letev z oznako modela M Performance, ki kaže na športno DNK vozila. K vozniku usmerjen kokpit navdušuje s kratkimi razdaljami od volana do vseh pomembnih funkcij, medtem ko se pomembne informacije za vožnjo pregledno prikazujejo na najmodernejši instrumentni plošči z digitalno oznako modela. Športna sedeža za voznika in sovoznika iz kakovostnega usnja pa nudita popolno ergonomijo in športno-eleganten videz.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

BMW MPerformance

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

S svojo ostro obliko demonstrirajo avtomobili M Performance izjemen slog, združen z vrhunsko športnostjo, in navdušujejo z močnim pogonom, ki sodi med najzmogljivejše v vsaki modelski seriji. Obenem pa razvijejo osupljivo vozno dinamiko brez sklepanja kompromisov pri udobju. Avtomobili BMW M Performance. Ali na kratko: intenziven užitek v vožnji.

Read more

SLIKE IN VIDEI.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.