SPREMLJEVALKA NA VSAKI MISIJI: MOČNA ESTETIKA.

Oblika vozila BMW X3.

SPREMLJEVALKA NA VSAKI MISIJI: MOČNA ESTETIKA.

Oblika vozila BMW X3.

SPREMLJEVALKA NA VSAKI MISIJI: MOČNA ESTETIKA.Oblika vozila BMW X3.

Bežen pogled, ki vzbudi strast do novih izzivov. Markanten oblikovni jezik vozila BMW X3 na novo interpretira suverenost in neodvisnost. Skladna sorazmerja, močni obrisi in izrazit poudarek širine sprednjega in zadnjega dela se združijo v navzočem videzu – vtis, ki se dosledno nadaljuje tudi v prenovljeni, ekskluzivni notranjosti. Na kratko: s svojimi raznovrstnimi izvedbami opreme nudi vozilo BMW X3 videz po meri vsakega pričakovanja.

BMW X3 M40i (2)(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,4–8,2
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193-188

Read more

POPOLNA VIDLJIVOST NA VSEH POTEH. TUDI TAM, KJER JIH NI.

Prilagodljivi LED žaromet vključuje funkcijo zasenčene in dolge luči ter smernik v LED tehniki. Poleg tega obsega oprema tudi BMW Selective Beam, luč za osvetlitev notranje strani ovinka, dnevno luč in prilagodljivo luč, ki sledi obratu volana s spremenljivo porazdelitvijo svetlobe ter skrbi za optimalno osvetlitev cestišča in boljšo vidljivost pri vožnji v temi. Na zadku se nahajata izklesani, tridimenzionalni LED enoti zadnjih luči v značilni obliki črke L, ki dajeta vozilu še bolj dinamičen značaj. Za suveren videz podnevi in ponoči.

OSTANE MIREN. TUDI V NEVIHTI.

Moderna akustična oblika.

OSTANE MIREN. TUDI V NEVIHTI.

Moderna akustična oblika.

Sproščeno in izbrano vzdušje: občutno izboljšano udobje zaradi manjšega hrupa spremeni notranjost BMW X3 v ekskluzivno območje miru tudi pri visokih hitrostih. Kakovostna akustična zasteklitev močno zmanjša hrup vetra in druge zunanje vire hrupa.

Read more

„S popolno kombinacijo elegantnih površin in inteligentnih podrobnih rešitev smo ustvarili prostor za aktiven življenjski slog.“
OLIVER HEILMER, DIREKTOR ODDELKA ZA OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI AVTOMOBILOV BMW

PRIPRAVLJEN ZA NOVO PUSTOLOVŠČINO: SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

Pri iskanju novih izzivov je BMW X3 sedaj našel somišljenika: SPECIALIZED for BMW e-bike. Športno električno gorsko kolo vrhunske kakovosti, kjer sta elektromotor in baterija v celoti integrirana v okvirju. Opremljeno je s tremi različnimi režimi vožnje, s pomočjo katerih boste premagali ekstremne izzive navkreber ali navzdol, pa tudi višjo nadmorsko višino. Z lastno razvito aplikacijo SPECIALIZED Mission Control lahko vedno načrtujete svoje poti in računate na pomoč baterije v času celotne ture. Sicer pa lahko slednjo enostavno napolnite s pomočjo posebej razvitega polnilnega kabla prek vozila BMW X3. Za užitek v vožnji na najvišji ravni in vsakem terenu.


Na voljo pri vašem trgovcu z vozili BMW in SPECIALIZED

OPREMA ZA VSAKO MISIJO.

Vozilo BMW X3 kaže izjemno vsestranskost tudi pri opremi. Ne glede na to, ali želite poudariti svoj športni značaj, pridobiti več odlagalnega prostora ali imeti na voljo še več praktičnih funkcij. Z originalno opremo BMW se vozilo idealno prilega vašemu življenjskemu slogu. Kakovostna izbira sega od prostornih strešnih kovčkov in močno izraznih platišč do predpražnikov in modernih nosilcev za prevažanje koles.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW X3 xDrive20d (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,6–5,3
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 146–140

  BMW X3 xDrive30d (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,1–5,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 160–154

  BMW X3 M40i (2)(3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,4–8,2
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193–188

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.
  Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.