SPREMLJEVALKA NA VSAKI MISIJI: MOČNA ESTETIKA.

Oblika vozila BMW X3.

SPREMLJEVALKA NA VSAKI MISIJI: MOČNA ESTETIKA.

Oblika vozila BMW X3.

SPREMLJEVALKA NA VSAKI MISIJI: MOČNA ESTETIKA.Oblika vozila BMW X3.

Bežen pogled, ki vzbudi strast do novih izzivov. Markanten oblikovni jezik vozila BMW X3 na novo interpretira suverenost in neodvisnost. Skladna sorazmerja, močni obrisi in izrazit poudarek širine sprednjega in zadnjega dela se združijo v navzočem videzu – vtis, ki se dosledno nadaljuje tudi v prenovljeni, ekskluzivni notranjosti. Na kratko: s svojimi raznovrstnimi izvedbami opreme nudi vozilo BMW X3 videz po meri vsakega pričakovanja.

BMW X3 M40i :
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10.6 / 11.0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 240.0 / 250.0

Read more

POPOLNA VIDLJIVOST NA VSEH POTEH. TUDI TAM, KJER JIH NI.

Prilagodljivi LED žaromet vključuje funkcijo zasenčene in dolge luči ter smernik v LED tehniki. Poleg tega obsega oprema tudi BMW Selective Beam, luč za osvetlitev notranje strani ovinka, dnevno luč in prilagodljivo luč, ki sledi obratu volana s spremenljivo porazdelitvijo svetlobe ter skrbi za optimalno osvetlitev cestišča in boljšo vidljivost pri vožnji v temi. Na zadku se nahajata izklesani, tridimenzionalni LED enoti zadnjih luči v značilni obliki črke L, ki dajeta vozilu še bolj dinamičen značaj. Za suveren videz podnevi in ponoči.

OSTANE MIREN. TUDI V NEVIHTI.

Moderna akustična oblika.

OSTANE MIREN. TUDI V NEVIHTI.

Moderna akustična oblika.

Sproščeno in izbrano vzdušje: občutno izboljšano udobje zaradi manjšega hrupa spremeni notranjost BMW X3 v ekskluzivno območje miru tudi pri visokih hitrostih. Kakovostna akustična zasteklitev močno zmanjša hrup vetra in druge zunanje vire hrupa.

Read more

„S popolno kombinacijo elegantnih površin in inteligentnih podrobnih rešitev smo ustvarili prostor za aktiven življenjski slog.“
OLIVER HEILMER, DIREKTOR ODDELKA ZA OBLIKOVANJE NOTRANJOSTI AVTOMOBILOV BMW

PRIPRAVLJEN ZA NOVO PUSTOLOVŠČINO: SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

Pri iskanju novih izzivov je BMW X3 sedaj našel somišljenika: SPECIALIZED for BMW e-bike. Športno električno gorsko kolo vrhunske kakovosti, kjer sta elektromotor in baterija v celoti integrirana v okvirju. Opremljeno je s tremi različnimi režimi vožnje, s pomočjo katerih boste premagali ekstremne izzive navkreber ali navzdol, pa tudi višjo nadmorsko višino. Z lastno razvito aplikacijo SPECIALIZED Mission Control lahko vedno načrtujete svoje poti in računate na pomoč baterije v času celotne ture. Sicer pa lahko slednjo enostavno napolnite s pomočjo posebej razvitega polnilnega kabla prek vozila BMW X3. Za užitek v vožnji na najvišji ravni in vsakem terenu.


Na voljo pri vašem trgovcu z vozili BMW in SPECIALIZED

OPREMA ZA VSAKO MISIJO.

Vozilo BMW X3 kaže izjemno vsestranskost tudi pri opremi. Ne glede na to, ali želite poudariti svoj športni značaj, pridobiti več odlagalnega prostora ali imeti na voljo še več praktičnih funkcij. Z originalno opremo BMW se vozilo idealno prilega vašemu življenjskemu slogu. Kakovostna izbira sega od prostornih strešnih kovčkov in močno izraznih platišč do predpražnikov in modernih nosilcev za prevažanje koles.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW X3 xDrive20d (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6.8 / 7.3
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 178.0 / 190.0

  BMW X3 xDrive30d (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6.9 / 7.7
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 181.0 / 201.0

  BMW X3 M40i (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10.6 / 11.0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 240.0 / 250.0

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html