BREZHIBNO POVEZANI.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X3.

BREZHIBNO POVEZANI.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X3.

BREZHIBNO POVEZANI.Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X3.

Bodite povezani z zunanjim svetom med vožnjo, uporabljajte storitve in pametne aplikacije, brskajte po spletu – BMW X3 vzpostavlja svoj lasten razred, ko gre za povezljivost in udobje. Inovativen koncept upravljanja poveže voznik in vozilo v popolno enoto. Rezultat tega je vozno doživetje, ki določa merila – skrajno osredotočeno na vaše potrebe in na poti k avtonomni vožnji. Najmodernejši asistenčni sistemi za voznika pa ob tem določajo novo najvišjo stopnjo varnosti in veliko razbremenitev voznika. Osredotočite se na bistvo: svoj užitek za volanom.

BMW X3 M40i (2)(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,4–8,2
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193–188

Read more

BISTVO PRED OČMI.

Pionirski koncept upravljanja.

Novi koncept upravljanja vozila BMW X3 navdušuje z izjemno intuitivno strukturo. Jasno razporejeni upravljalni elementi in zelo kratke razdalje med njimi in volanom postavljajo vozno doživetje na povsem novo raven. Specifične funkcije se lahko izvajajo s pomočjo upravljanja s kretnjami BMW in upravljanja na dotik. Gibi, kot je „poteg“ ali „kazanje“, v območju zaznavanja nad sredinsko konzolo spredaj zadostujejo, da se npr. upravljajo klici ali navigacijski sistem.
Read more

BMW Head-Up projektor.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje in s tem izboljša koncentracijo na dogajanje v prometu. Med drugim se prek projiciranega zaslona prikazujejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja in telefonski ter razvedrilni seznami.
Read more

12'' kombinirani instrument.

Multifunkcijska instrumentna plošča s tehnologijo Black Panel in zaslonom z 12-palčno diagonalo zagotavlja osupljivo uprizoritev voznega doživetja. Na njej se lahko prikazujejo trije različni načini vožnje in njihovi posebni prikazi, vsak s svojo lastno barvno shemo in grafiko: ECO PRO, COMFORT in SPORT.
Read more

VAS POVEŽE Z VAŠIM ŽIVLJENJEM.

BMW Connected.

BMW CONNECTED +.

With BMW Connected +, you enjoy your independence on a new level – regardless of where you happen to be travelling and what challenges your everyday life has in store. Your personal Command Centre in the vehicle pools customised information so that you have it at the right time and all in one place. Regardless of whether you wish to share arrival times with friends and family, plan fuel stops or transfer the locations of meetings stored in your smartphone diary to your navigation system, the BMW X3 is not only ahead of its time but also one step ahead of you. In this way, you arrive relaxed at your destinations.

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

BMW M PERFORMANCE.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.