BREZHIBNO POVEZANI.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X3.

BREZHIBNO POVEZANI.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X3.

BREZHIBNO POVEZANI.Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X3.

Bodite povezani z zunanjim svetom med vožnjo, uporabljajte storitve in pametne aplikacije, brskajte po spletu – BMW X3 vzpostavlja svoj lasten razred, ko gre za povezljivost in udobje. Inovativen koncept upravljanja poveže voznik in vozilo v popolno enoto. Rezultat tega je vozno doživetje, ki določa merila – skrajno osredotočeno na vaše potrebe in na poti k avtonomni vožnji. Najmodernejši asistenčni sistemi za voznika pa ob tem določajo novo najvišjo stopnjo varnosti in veliko razbremenitev voznika. Osredotočite se na bistvo: svoj užitek za volanom.

BMW X3 M40i :
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10.6 / 11.0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 240.0 / 250.0

Read more

BISTVO PRED OČMI.

Pionirski koncept upravljanja.

Novi koncept upravljanja vozila BMW X3 navdušuje z izjemno intuitivno strukturo. Jasno razporejeni upravljalni elementi in zelo kratke razdalje med njimi in volanom postavljajo vozno doživetje na povsem novo raven. Specifične funkcije se lahko izvajajo s pomočjo upravljanja s kretnjami BMW in upravljanja na dotik. Gibi, kot je „poteg“ ali „kazanje“, v območju zaznavanja nad sredinsko konzolo spredaj zadostujejo, da se npr. upravljajo klici ali navigacijski sistem.
Read more

BMW Head-Up projektor.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje in s tem izboljša koncentracijo na dogajanje v prometu. Med drugim se prek projiciranega zaslona prikazujejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja in telefonski ter razvedrilni seznami.
Read more

12'' kombinirani instrument.

Multifunkcijska instrumentna plošča s tehnologijo Black Panel in zaslonom z 12-palčno diagonalo zagotavlja osupljivo uprizoritev voznega doživetja. Na njej se lahko prikazujejo trije različni načini vožnje in njihovi posebni prikazi, vsak s svojo lastno barvno shemo in grafiko: ECO PRO, COMFORT in SPORT.
Read more

VAS POVEŽE Z VAŠIM ŽIVLJENJEM.

BMW Connected.

BMW CONNECTED +.

With BMW Connected +, you enjoy your independence on a new level – regardless of where you happen to be travelling and what challenges your everyday life has in store. Your personal Command Centre in the vehicle pools customised information so that you have it at the right time and all in one place. Regardless of whether you wish to share arrival times with friends and family, plan fuel stops or transfer the locations of meetings stored in your smartphone diary to your navigation system, the BMW X3 is not only ahead of its time but also one step ahead of you. In this way, you arrive relaxed at your destinations.

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html