NA MISIJI.

Novo vozilo BMW X3.

NA MISIJI.

Novo vozilo BMW X3.

NA MISIJI.Novo vozilo BMW X3.

Preverite novo, akcijsko ponudbo financiranja za vozilo BMW X3. Sedaj ga lahko odplačate v treh obrokih v obdobju dveh let z atraktivno 3,33% variabilno obrestno mero.

Read more
 • Plačilo vozila v treh obrokih
 • Odplačilo v 2 letih
 • Atraktivna 3,33% variabilna obrestna mera

Primer informativnega izračuna*:

Model: X3 xDrive 20d
MPC: 53.990,00 €
Polog: 33,33%
Doba financiranja: 24 mesecev
Letni obrok: 18.893,20
Strošek priprave pogodbe: 350 €
Obrestna mera: 3-mesečni EURIBOR +3,33%
EOM na dan 21.12.2017: 3,98%
Veljavnost: do 31.3. 2018

Read more

*Finančna ponudba je neobvezujoča in BMW Financial Services si pridržuje pravico do spremembe pogojev ali zavrnitve financiranja brez dodatne obrazložitve. V primeru dviga pogodbene obrestne mere, posledično spremembi referenčne obrestne mere (3 mesečni EURIBOR), se lahko poveča skupni znesek, ki ga mora leasingojemalec plačati po pogodbi. Ponudnik finančnih storitev je BMW Financial Services, katerega ekskluzivna zastopnika v Sloveniji sta Gorenjska banka d.d. in GB Leasing d.o.o.

Read more

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW X3 M40i)

4,8

Največja hitrost v km/h (BMW X3 M40i)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW X3 M40i)

8,4-8,2

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW X3 M40i)

193-188

Novo vozilo BMW X3 je odraz neskončnih možnosti in izraz čiste navzočnosti ter svobode. S svojim atletskim videzom vas navduši že na prvi pogled, takoj nato pa vas popolnoma prevzame z vznemirljivim voznim doživetjem. Zahvaljujoč delno avtomatizirani vožnji in inteligentnem sistemu štirikolesnega pogona BMW xDrive nudi najboljše vozno udobne na in onstran ceste. S tem na novo določa merila v svojem razredu in povsem jasno sporoča: obstaja bistvena razlika, kako dosežete svoje cilje.

BMW X3 M40i (2)(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,4–8,2
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193–188

„V neznano se podaja suvereno in sproščeno, ker se dobro zaveda svoje notranje moči.“
MARC MICHAEL MARKEFKA, DIREKTOR ODDELKA ZA OBLIKOVANJE AVTOMOBILOV SREDNJEGA RAZREDA BMW

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.