ZMOGLJIVOST LEŽI V PODROBNOSTIH.

Novo vozilo BMW X4 M40i.

BMW MPerformance

ZMOGLJIVOST LEŽI V PODROBNOSTIH.

Novo vozilo BMW X4 M40i.

ZMOGLJIVOST LEŽI V PODROBNOSTIH.Novo vozilo BMW X4 M40i.

Ko gre za visoko zmogljivost, majhne podrobnosti pogosto delajo veliko razliko. To lepo dokazuje novo vozilo BMW X4 M40i z odlično zmogljivostjo in okretnostjo, da z lahkoto obvladate tudi težke razmere na cesti. Njegova edinstvena suverenost je predvsem posledica 6-valjnega bencinskega motorja M Performance TwinPower Turbo z največjo močjo 353 KM (260 kW) in 500 Nm navora, inovativne lahke konstrukcije in prilagodljivega M podvozja.

BMW X4 M40i(2)(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,2–9,0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 213–209

 

Read more

POGUBA ZA TEKMECE.

Vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo.

POGUBA ZA TEKMECE.

Vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo.

Držanje tempa še nikoli ni bilo tako težko – za konkurenco. Kajti 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo ji z lahkoto uide zahvaljujoč turbopolnilniku TwinScroll, popolnoma spremenljivem krmiljenju ventilov Valvetronic in visokotlačnem neposrednem vbrizgavanju bencina z največjo močjo 353 KM (260 kW). Ta poskrbi za največji navor 500 Nm, pospešek od 0 do 100 km/h v 4,8 sekunde – in predvsem za še večjo razliko med njim in njegovimi tekmeci.

Read more

PERFEKCIONIST ZMOGLJIVOSTI.

Značilnosti vozne dinamike vozila BMW X4 M40i.

PERFEKCIONIST ZMOGLJIVOSTI.

Značilnosti vozne dinamike vozila BMW X4 M40i.

Vsakdo, ki se nenehno sooča z novimi izzivi, mora biti vedno dobro pripravljen. Zato se vozilo BMW X4 M40i predstavlja v absolutno vrhunski formi. Posebej natančno M športno podvozje in spremenljivo športno krmiljenje zagotavljata izjemno precizno obnašanje vozila med vožnjo. Standardne M športne zavore, štirikolesni pogon BMW xDrive in M športni diferencial pa povečajo prečne in vzdolžne dinamične lastnosti vozila. To vozilo je kot ustvarjeno za postavljanje novih standardov.

Read more
 • Prilagodljivo M podvozje

  Prilagodljivo M podvozje se lahko kadar koli elektronsko prilagodi, da ustreza razmeram na cesti in voznim pogojem. Poleg tega lahko voznik prek stikala za uravnavanje vozne dinamike prilagodi karakteristiko podvozja svojemu trenutnemu razpoloženju in prednostnemu slogu vožnje – od udobnega do posebej športnega z izrazito agilno lego na cesti.

 • Spremenljivo športno krmiljenje

  Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic skrbi za neposredno in okretno obnašanje vozila med vožnjo. Ta se na sukanje volana odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji volana. Pri tem izboljša vozne lastnosti pri športni vožnji in zmanjša napor sukanja volana pri parkiranju ter zavijanju.

 • BMW xDrive vklj. z M športnim diferencialom

  Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo – dodaten plus za trakcijo, vozno dinamiko in varno vožnjo v vseh razmerah na cesti. Za še izboljšano okretnost se prek elektronsko krmiljene porazdelitve moči bistveno zmanjša tudi možnost za prekrmiljenje in podkrmiljenje pri vožnji skozi ovinke. M športni diferencial pa optimizira oprijem in stabilnost vožnje pri visoki dinamiki vožnje in različnih pogojih na cesti.

VRHUNSKA FORMA V SVOJI NAJBOLJŠI OBLIKI.

Posebni oblikovni elementi M Performance poudarjajo ekskluzivnost vozila BMW X4 M40i že na prvi pogled. Povečane vstopne odprtine za zrak, dvojna ledvička in ohišji zunanjih ogledal v barvi Cerium Grey jasno določajo športne ambicije. 21" aluminijasta platišča poskrbijo za močan videz, medtem ko ekskluzivni zaključki izpušnih cevi v črnem kromu pustijo trajni vtis. M značke na prednjih bočnih stenah in oznaka modela na zadku, prav tako v barvi Cerium Grey, pa čudovito zaokrožijo atletsko celotno sliko.

NASLONITE SE NAZAJ IN VODITE POT.

Standardni paket M Sport podarja vozilu BMW X4 M40i dinamiko, ki prežema celotno notranjost. Od M usnjenega volana in posebnih instrumentov M Performance prek notranjih oblog do M podpore za stopalo – športnost vse do najmanjše podrobnosti.

Read more

Revolucionaren v vseh pogledih.

M usnjen volan z multifunkcijski gumbi, M oznako in integrirano zračno blazino za voznika je oblikovan s tremi kraki. Z volanskim obročem v črnem usnju Walknappa s črnim šivom in izoblikovanima oporama za palec posreduje športno neposreden občutek vožnje.
Read more

Izjemni po svoji funkciji in obliki.

Individualno nastavljiva športna sedeža za voznika in sovoznika se odlikujeta s številnimi možnostmi ročnega nastavljanja, vključno s širino naslonjala in dolžino sedala ter nagibom naslonjala in sedala. Zahvaljujoč višjim stranicam sedala in naslonjala ter izrazitim bočnim stranicam nudita odlično ergonomijo in visoko bočno oporo.
Read more

Športna oznaka s karizmo.

Sredinska konzola je v sprednjem delu opremljena z barvno M značko namesto oznake serije, ki nadalje poudarja športno vzdušje v notranjosti in kaže na dinamične kvalitete vozila.
Read more

SKUPNOST VISOKE ZMOGLJIVOSTI.

Avtomobili M Performance.

SKUPNOST VISOKE ZMOGLJIVOSTI.

Avtomobili M Performance.

SLIKE IN VIDEI.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko spreminja med konfiguracijo.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

  Vrednosti za vozila, ki so označena s (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.