PRIPELJITE GA.

Novo vozilo BMW X4.

PRIPELJITE GA.

Novo vozilo BMW X4.

PRIPELJITE GA.Novo vozilo BMW X4.

Ni važno, s kakšnimi izzivi se srečate na poti, novo vozilo BMW X4 jih že nestrpno pričakuje. Njegova progresivna oblika in silhueta kupeja jasno poudarjata njegovo žejo po udejstvovanju. Zahvaljujoč odlični vozni dinamiki, inovativni lahki konstrukciji z nižjim težiščem in še višjo stopnjo zmogljivosti, stoji med vami in vašimi cilji le ena stvar: čisti užitek v vožnji.


BMW X4 M40i(2)(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,2–9,0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 213–209

Read more

5 KLJUČNIH POUDARKOV

 • 01 Atletska zunanjost z izrazito obliko kupeja
 • 02 Izjemna zmogljivost zahvaljujoč 353 KM in 500 Nm
 • 03 Športna in elegantna notranjost z armaturno ploščo iz Sensateca
 • 04 Z opremo Driving Assistant Plus ima enega od najbolj inteligentnih sistemov za pomoč vozniku
 • 05 Zahvaljujoč inovativnim digitalnim storitvam je vedno točen in optimalno povezan
Novo vozilo BMW X4 združuje robustnost vozila X z mišično močjo športnega avtomobila.
Adrian van Hooydonk, direktor oddelka oblikovanja pri BMW Group
Oblika zunanjosti nadalje razvija markantni značaj prve generacije v jasnem, sodobnem oblikovnem jeziku.
Marc Michael Markefka, direktor oblikovanja avtomobilov srednjega razreda BMW

DEJAVEN TUDI NA SPLETU.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X4.

Najboljša zmogljivost vozila BMW X4 se dosledno kaže od ceste do svetovnega spleta. Najsodobnejši asistenčni sistemi zagotavljajo največjo varnost in udobje, medtem ko vas inovativni informacijsko-razvedrilni sistem istočasno zabava in obvešča. S pametnimi digitalnimi storitvami iz BMW ConnectedDrive pa boste vedno najbolje povezani med vožnjo – za enostavno in sproščeno dnevno mobilnost.

Read more

Timski igralec in multitalent.

Driving Assistant Plus nudi več udobja in varnosti v monotonih ali nepreglednih razmerah na cesti, kot so prometni zastoji, zgoščen promet ali dolga vožnja v mestu, na podeželskih cestah ali avtocestah in v križiščih.
Read more

Spremeni kokpit v nadzorni center.

Upravljanje informacijsko-razvedrilnega sistema je še bolj enostavno, pregledno in informativno. V ta namen lahko voznik uporablja zaslon na dotik, upravljalnik iDrive, glasovno upravljanje ali upravljanje s kretnjami. Namesto statičnega menijskega okna pa so vsebine glavnega menija odslej prikazane kot ploščični meniji v živo.
Read more

Večji pregled, manj odvračanja pozornosti.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje, zaradi česar se lahko ta popolnoma osredotoči na vožnjo. Med drugim se prek projiciranega zaslona prikazujejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja in telefonski ter razvedrilni seznami.
Read more

12,3-palčna multifunkcija.

Multifunkcijska instrumentna plošča s tehnologijo Black Panel in zaslonom z 12,3-palčno diagonalo zagotavlja osupljivo uprizoritev voznega doživetja. Na njej se lahko prikazujejo trije različni načini vožnje in njihovi posebni prikazi, vsak s svojo lastno barvno shemo in grafiko: ECO PRO, COMFORT in SPORT.
Read more

NE ŽELI SE SAMO IGRATI.

BMW MPerformance

NE ŽELI SE SAMO IGRATI.

X NAČINOV, DA DOSEŽETE SVOJ CILJ.

Originalna oprema BMW.

Zakaj bi izbrali dodatno možnost, če imate vse? Z originalno opremo BMW imate na voljo vse razpoložljive vire, da ne obvladate le svojih izzivov, ampak da v njih še bolj uživate.

Read more

Športen pristop.

Izdelano z ročno spretnostjo iz karbonskih vlaken: markantno ohišje zunanjega ogledala poudarja visokotehnološki značaj vozila. Dinamična oblika pa zagotavlja posebej kakovosten videz in določa individualne športne poudarke.
Read more

Dober za vse. In ničesar se ne boji.

Predpražniki iz velurja v prostoru za noge spredaj in zadaj so narejeni po meri, nudijo zaščito pred umazanijo in so vodoodbojni. Barvno so usklajeni s talno preprogo, ki ji nudijo učinkovito zaščito, hkrati pa olajšajo čiščenje in dajejo vtis visoke kakovosti.
Read more

Kovana atletika dvobarvnega videza.

Zelo kakovostna, kovana 21" lita alu. platišča BMW M Performance Y-spoke 701 M so na voljo v dvobarvni črni izvedbi matiranega videza in imajo optimizirano maso ter logotip BMW M. Set letnih kompletov koles s praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8,5 J x 21 s pnevmatikami 245/40 R21 100Y XL RSC spredaj in 9,5 J x 21 s pnevmatikami 275/35 R21 103Y XL RSC zadaj.
Read more

Črna zvezanost športnosti matiranega videza.

Zelo kakovostna 20" lita alu. platišča Y-spoke 695 so na voljo v črni barvi matiranega videza in s kraki, ki so razporejeni na dveh ravneh. Set letnih kompletov koles s senzorji RDC in kombiniranimi ter praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/45 R20 103W XL RSC spredaj in 9,5 J x 20 s pnevmatikami 275/40 R20 106W XL RSC zadaj.
Read more

Markantna oblika, prepričljiva funkcionalnost.

Sodoben strešni kovček črne barve s stransko masko titan srebrne barve ima prostornino 420 litrov in je primeren za montažo na vse strešne nosilne sisteme BMW. S pomočjo obojestranskega sistema odpiranja s 3-kratnim centralnim zaklepanjem na obeh straneh, se lahko enostavno natovarja in zavaruje pred krajo.
Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko spreminja med konfiguracijo.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

  Vrednosti za vozila, ki so označena s (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.