PRIPELJITE GA.

Novo vozilo BMW X4.

PRIPELJITE GA.

Novo vozilo BMW X4.

PRIPELJITE GA.Novo vozilo BMW X4.

Ni važno, s kakšnimi izzivi se srečate na poti, novo vozilo BMW X4 jih že nestrpno pričakuje. Njegova progresivna oblika in silhueta kupeja jasno poudarjata njegovo žejo po udejstvovanju. Zahvaljujoč odlični vozni dinamiki, inovativni lahki konstrukciji z nižjim težiščem in še višjo stopnjo zmogljivosti, stoji med vami in vašimi cilji le ena stvar: čisti užitek v vožnji.


BMW X4 M40i:
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 237.0 / 249.0

Preberi več

5 KLJUČNIH POUDARKOV

 • 01 Atletska zunanjost z izrazito obliko kupeja
 • 02 Izjemna zmogljivost zahvaljujoč 354 KM in 500 Nm
 • 03 Športna in elegantna notranjost z armaturno ploščo iz Sensateca
 • 04 Z opremo Driving Assistant Plus ima enega od najbolj inteligentnih sistemov za pomoč vozniku
 • 05 Zahvaljujoč inovativnim digitalnim storitvam je vedno točen in optimalno povezan
Novo vozilo BMW X4 združuje robustnost vozila X z mišično močjo športnega avtomobila.
Adrian van Hooydonk, direktor oddelka oblikovanja pri BMW Group
Oblika zunanjosti nadalje razvija markantni značaj prve generacije v jasnem, sodobnem oblikovnem jeziku.
Marc Michael Markefka, direktor oblikovanja avtomobilov srednjega razreda BMW

DEJAVEN TUDI NA SPLETU.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X4.

Najboljša zmogljivost vozila BMW X4 se dosledno kaže od ceste do svetovnega spleta. Najsodobnejši asistenčni sistemi zagotavljajo največjo varnost in udobje, medtem ko vas inovativni informacijsko-razvedrilni sistem istočasno zabava in obvešča. S pametnimi digitalnimi storitvami iz BMW ConnectedDrive pa boste vedno najbolje povezani med vožnjo – za enostavno in sproščeno dnevno mobilnost.

Preberi več

Timski igralec in multitalent.

Driving Assistant Plus nudi več udobja in varnosti v monotonih ali nepreglednih razmerah na cesti, kot so prometni zastoji, zgoščen promet ali dolga vožnja v mestu, na podeželskih cestah ali avtocestah in v križiščih.
Preberi več

Spremeni kokpit v nadzorni center.

Upravljanje informacijsko-razvedrilnega sistema je še bolj enostavno, pregledno in informativno. V ta namen lahko voznik uporablja zaslon na dotik, upravljalnik iDrive, glasovno upravljanje ali upravljanje s kretnjami. Namesto statičnega menijskega okna pa so vsebine glavnega menija odslej prikazane kot ploščični meniji v živo.
Preberi več

Večji pregled, manj odvračanja pozornosti.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje, zaradi česar se lahko ta popolnoma osredotoči na vožnjo. Med drugim se prek projiciranega zaslona prikazujejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja in telefonski ter razvedrilni seznami.
Preberi več

BMW Live Cockpit Plus

BMW Live Cockpit Plus z navigacijsko funkcijo vključuje armaturno ploščo s 5,7-palčno instrumentno ploščo, 8,8-palčni nadzorni prikazovalnik z zaslonom na dotik visoke ločljivosti in upravljalnik iDrive Touch na sredinski konzoli. Operacijski sistem BMW 6.0 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive.

Preberi več

Directly on route to the destination.

Da boste na cilj prispeli pravočasno in sproščeno. Funkcija Navigate Door to Door vas usmerja zadnjih nekaj metrov od vašega vozila do vašega cilja in nazaj. Prejmite hiter dostop do storitve navigacije za pešce na svojem pametnem telefonu z navodili z vašega zaslona Connected v vozilu in potisna obvestila aplikacije BMW Connected.

Preberi več

Always perfectly timed.

Vedno pridite pravočasno na svoj naslednji sestanek. Obvestilo Time to Leave Notification aplikacije BMW Connected vas na vašem pametnem telefonu ali združljivi pametni uri vnaprej spomni, kdaj morate oditi. S pomočjo prometnih informacij v realnem času se izračuna optimalni čas, ko morate odpeljati, da bi prišli pravočasno na cilj.

Preberi več

X NAČINOV, DA DOSEŽETE SVOJ CILJ.

Originalna oprema BMW.

Zakaj bi izbrali dodatno možnost, če imate vse? Z originalno opremo BMW imate na voljo vse razpoložljive vire, da ne obvladate le svojih izzivov, ampak da v njih še bolj uživate.

Preberi več

Športen pristop.

Izdelano z ročno spretnostjo iz karbonskih vlaken: markantno ohišje zunanjega ogledala poudarja visokotehnološki značaj vozila. Dinamična oblika pa zagotavlja posebej kakovosten videz in določa individualne športne poudarke.
Preberi več

Dober za vse. In ničesar se ne boji.

Predpražniki iz velurja v prostoru za noge spredaj in zadaj so narejeni po meri, nudijo zaščito pred umazanijo in so vodoodbojni. Barvno so usklajeni s talno preprogo, ki ji nudijo učinkovito zaščito, hkrati pa olajšajo čiščenje in dajejo vtis visoke kakovosti.
Preberi več

Kovana atletika dvobarvnega videza.

Zelo kakovostna, kovana 21" lita alu. platišča BMW M Performance Y-spoke 701 M so na voljo v dvobarvni črni izvedbi matiranega videza in imajo optimizirano maso ter logotip BMW M. Set letnih kompletov koles s praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8,5 J x 21 s pnevmatikami 245/40 R21 100Y XL RSC spredaj in 9,5 J x 21 s pnevmatikami 275/35 R21 103Y XL RSC zadaj.
Preberi več

Črna zvezanost športnosti matiranega videza.

Zelo kakovostna 20" lita alu. platišča Y-spoke 695 so na voljo v črni barvi matiranega videza in s kraki, ki so razporejeni na dveh ravneh. Set letnih kompletov koles s senzorji RDC in kombiniranimi ter praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/45 R20 103W XL RSC spredaj in 9,5 J x 20 s pnevmatikami 275/40 R20 106W XL RSC zadaj.
Preberi več

Markantna oblika, prepričljiva funkcionalnost.

Sodoben strešni kovček črne barve s stransko masko titan srebrne barve ima prostornino 420 litrov in je primeren za montažo na vse strešne nosilne sisteme BMW. S pomočjo obojestranskega sistema odpiranja s 3-kratnim centralnim zaklepanjem na obeh straneh, se lahko enostavno natovarja in zavaruje pred krajo.
Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html