THE X4

BMW X4: MOTORJI IN
TEHNIČNI PODATKI

THE X4BMW X4: MOTORJI IN <br> TEHNIČNI PODATKI

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X4.

Pokaži več
Izberite menjalnik

Price from

Primerjaj tehnične podatke

Platišča in pnevmatike BMW, oznaka EU za pnevmatike, pogled od blizu

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

Naše pnevmatike so povržene strogim postopkom preskušanja, ki zajemajo do 50 različnih meril kakovosti, kar je precej več od predpisanih zahtev enotne uredbe o označevanju pnevmatik, ki velja po vsej Evropi. Tukaj boste našli vse informacije o lastnostih pnevmatik, ki se uporabljajo pri BMW.

Poraba goriva in emisije CO2 za BMW X4.

BMW X4 xDrive30i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,5 – 7,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193 – 171

BMW X4 M40i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,5 – 8,7
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 216 – 198


Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Fuel consumption and CO₂ emissions of the BMW X4.

 • BMW X4 xDrive30i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,7 - 7,7
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 198 - 176

  BMW X4 M40i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,7 - 8,9
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 221 - 202

  Informacije o porabi goriva, emisijah CO₂ in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO₂, se lahko vrednosti CO₂ razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.