Vozilo BMW X5 M50d ponoči v mestu

ALFA SAMEC NA LOVU.

Novo vozilo BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

ALFA SAMEC NA LOVU.

Novo vozilo BMW X5 M50d.

ALFA SAMEC NA LOVU.Novo vozilo BMW X5 M50d.

Novo vozilo BMW X5 je dogodek. Inženirji so ustvarili nov model vozila BMW X, ki na novo opredeljuje, kaj je mogoče doseči na področju izhodne moči, dinamike in agilnosti. Poganja ga še bolj učinkovit vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo. Moč, ki se natančno prenaša na cesto s pomočjo prilagodljivega M podvozja Professional. Pravo vozilo M Performance – za vse, ki pričakujejo več.

BMW X5 M50d(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,2–6,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 190–179

Preberi več
Vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo v vozilu BMW X5 M50d

DELOHOLIK.

Vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo.

DELOHOLIK.

Vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo.

Močan značaj se nenehno razvija. Tako kot novi vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo s po dvema nizkotlačnima in visokotlačnima turbopolnilnikoma. Rezultat: še več moči, izjemna odzivnost in 760 Nm navora, ki se čuti nepogrešljiv že v nizkem območju vrtilne frekvence. Zelo zmogljiva pogonska enota razvije 294 kW (400 KM) in pospeši vozilo BMW X5 M50d od 0 do 100 km/h v samo 5,2 sekunde.

Preberi več
Novo vozilo BMW X5 M50d kaže, kaj lahko proizvede vozilo SAV z M geni in xDrive: vrhunsko dinamiko in agilnost z optimalno trakcijo.
Jörn Sieke, produktno vodstvo M vozil in BMW Individual
Notranjost vozila BMW X5 M50d s kokpitom, instrumentno ploščo in sredinsko konzolo
Podrobna fotografija kombiniranega instrumenta vozila BMW X5 M50d
Vstopne letve z napisom BMW Individual v vozilu BMW X5 M50d

ŠTARTNI POLOŽAJ NA VSAKEM SEDEŽU.

Notranjost vozila BMW X5 M50d je bistvo športnosti in ekskluzivnosti. M značilen napis na vstopnih letvah in instrumentni plošči povzroči povišan srčni utrip. Kokpit je optimalno prilagojen vozniku in M usnjen volanski obroč se popolnoma prilega dlanem. Zelo kakovostno obdelani materiali, kot so izbirni sedeži iz najboljšega usnja Merino v barvi Tartufo iz BMW Individual, izbirna instrumentna plošča, oblečena v usnju, iz BMW Individual in notranje okrasne obloge s temnim učinkom Aluminium Tetragon, ustvarjajo športno vzdušje.

Vozilo BMW X5 M50d stoji na cesti ponoči v mestu

OBVLADA SITUACIJO.

Podvozje vozila BMW X5 M50d.

OBVLADA SITUACIJO.

Podvozje vozila BMW X5 M50d.

Med vožnjo z vozilom BMW X5 M50d takoj opazite, kako se občuti popolna uglasitev. Uravnotežena stabilnost vožnje naravnost, značilna agilnost in največja natančnost – inženirji so izpopolnili lastnosti podvozja in odziv na krmiljenje, da so zagotovili ta rezultat. Načina vožnje "Sport" in "Sport+" omogočata še bolj agilno in športno nastavitev za dodatno prilagodljivo M podvozje Professional. V kombinaciji z integralnim aktivnim krmiljenjem in xDrive je zagotovljena vozna dinamika, ki je neprekosljiva v tem razredu vozil.

Preberi več
Tri vozila BMW M Performance, ki stojijo na mokrem asfaltu

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

Avtomobili M Performance.

BMW MPerformance

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

Avtomobili M Performance.

Pogled na zadek vozila BMW X5 M50d ponoči v mestnem okolju

SLIKE IN VIDEI

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo opreme na nemškem trgu, medtem ko prikazana oprema upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model vozila.

    Vrednosti za vozila, ki so označene z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Evropsko uredbo v njeni veljavni različici. Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in specifičnih emisijah CO2 novih osebnih avtomobilov lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.