BREZMEJEN. MOČAN.

BMW X6.

BREZMEJEN. MOČAN.

BMW X6.

BREZMEJEN. MOČAN.BMW X6.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (50i1)

330 (450)/5500-6000

 

Pospešek 0-100 km/h v s (50i1)

4,8

Največja hitrost v km/h (50i1)

250

Prostornina prtljažnika v l

580

Močan in atletski. Navzoč kot model X, a hkrati športno-eleganten kot kupe. BMW X6 presega vse meje. Njegovi močni motorji BMW TwinPower Turbo iz BMW EfficientDynamics združujejo dinamiko in učinkovitost, medtem ko BMW xDrive prenaša moč na cesto. Izjemne izvedbe opreme, kot je Design Pure Extravagance, in plemeniti materiali zaznamujejo vozilo, ki jamči veliko pozornost – in je hkrati presenetljivo funkcionalno.

SMER GLEDANJA NAPREJ.

Širok. Mišičast. Dinamičen. BMW X6 združuje značilno suvereno držo modela X in športnost kupeja. Njegov sprednji del sporoča odločnost. Markantne vstopne odprtine za zrak nakazujejo, kakšna moč preži zadaj. Preko kupejevske silhuete in obdajajočih obrisov notranjosti se potniki zavedajo, da so zares v dobrih rokah. Visoko obdobje je izrazito občutno na vsakem sedežu. Svetle in temne površine notranjosti se izmenjujejo in ustvarjajo razburljive kontraste. Preko plemenitih materialov in osnovne opreme iz kakovostnega usnja je jasno: popolnost je tukaj temeljna zahteva.

Preberi več

Oblika.

Prevzemite vodstvo: BMW X6 je narejen, da se premika. Njegove površine energično silijo naprej in že pri mirovanju obljubljajo nebrzdano dinamiko. Oblika, ki odraža čisto odločnost. Široka ramena in stabilna drža predstavljajo gene X. Strešna linija kupeja daje BMW X6 nezamenljiv značaj. Kombinacija, ki Sports Activity Coupé naredi tako edinstvenega.
Preberi več

Vozna dinamika.

Markantna oblika BMW X6 je nezamenljiva. Vendar na koncu odloča predvsem eno: kako se občuti vožnja s tem izvorom moči? Šasija BMW X6 postavlja nova merila. BMW xDrive zagotavlja izvrstno trakcijo na vsaki podlagi in v vsakem vremenu. Zraven sodita še odlična stabilnost smeri in agilnost, ki navduši v trenutku. Dodatno pa so na voljo paketi prilagodljivega podvozja – za še več užitka v vožnji.
Preberi več

Oprema.

Najboljši glavni igralec: BMW X6. S svojo energično navzočnostjo Sports Activity Coupé zbuja pozornost, kjer koli se pojavi. V kateri vlogi, odločate vi. Design Pure Extravagance prinaša polno edinstvenih podrobnosti. S paketom M Sport je videz BMW X6 še bolj atletski. Oprema BMW Individual vtisne vozilu luksuzno ekskluzivnost. Kar še potrebujete za popoln videz, boste našli med bogato izbiro originalne opreme BMW.
Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html