SPREMENI KOKPIT V VIP LOŽO.

Udobje in funkcionalnost v BMW X6.

Naslonite se nazaj. Kajti v BMW X6 je le ena osrednja točka: vi. To se začne že s komfortnim dostopom v veliko in osupljivo funkcionalno notranjost. In nadaljuje z možnostmi, kot je Bang & Olufsen High End Surround Sound System ali paket zabavne vsebine Professional zadaj. S tem lahko tudi vaši sopotniki sproščeno uživajo v vsaki vožnji.

Slike nadzornega prikazovalnika prikazujejo novo obliko uporabniškega vmesnika, ki bo predvidoma na voljo od 10/2016.

Preberi več

BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND SYSTEM.

Bang & Olufsen High End Surround Sound System nudi, po zaslugi nove tehnologije obdelave zvoka Dirac Dimensions, odprto in živo atmosfero, kjer se proizvaja izvrstna akustika. Za to skrbi 16 zvočnikov z izhodno močjo 1200 vatov, vključno s centralnim zvočnikom na samodejno izvlekljivem armaturnem nosilcu. Ta zvočnik vključuje srednjetonec in Acoustic Lens Technology, ki skrbi za konstantno kakovost zvoka na vseh sedežih. Sistem nudi izbiro med dvema nastavitvama zvoka: „Studio“ za brezhiben zvok in „Expanded“ za čutno razširitev zvočnega prostora. Svetlobna inscenacija posameznih okvirjev zvočnikov izpopolni avdiovizualno doživetje.

FUNKCIONALNOST.

Območje dobrega počutja: notranjost BMW X6 ne navdušuje le z ekskluzivnimi materiali in izjemnim oblikovanjem. Vsem petim potnikom daje na voljo zadosti prostora. Zadnja sedežna klop, ki deluje kot elegantna dvosedežna namestitev, lahko sprejme do tri potnike. Številne praktične možnosti odlagališč je možno najti po celem vozilu. Med te se štejejo veliki odlagalni predali v vseh vratih in srednjem naslonu za roko zadaj ter prostoren predal pod dnom prtljažnika (del dodatnega odlagalnega paketa). Na sredinski konzoli sta nameščeni dve veliki držali za pijačo. Ti se lahko kot bi mignil skrijeta preko prekrivnega roloja. V držala za pijačo v vratih se lahko vstavljajo steklenice s prostornino do 1,5 litra. Za potnike zadaj sta na srednjem naslonu za roko na voljo dve držali za pijačo.

 • Deljiva sedežna klop 40 : 20 : 40

  Pri pokončni nastavitvi naslonjala zadnje klopi znaša prostornina prtljažnika BMW X6 prostornih 550 litrov. Glede na potrebo se lahko trije deli naslonjala zložijo v razmerju 40 : 20 : 40. S tem se razpoložljiv prostor enostavno poveča. Če so vsi trije deli naslonjala zloženi naprej, se prostornina prtljažnika poveča na 1525 litrov.

 • Odlagalni paket

  Vse, kar imate v mislih: BMW X6 je pripravljen. Osnovno razpoložljiva visoka funkcionalnost se lahko z dodatnim odlagalnim paketom še poveča. V notranjosti se vanj prištevajo npr. predal za očala na stropu vozila. V prtljažniku pa fleksibilna mreža, večnamenska kljuka levo, mreža na steni levo, napenjalni trak levo in 4 letve za pritrditev tovora z zankami, ki zavarujejo kose prtljage pred premikanjem.

  Idealna dopolnitev k temu: vreča za smuči in snežne deske Pro, ki se lahko pritrdi neposredno na zanke za pritrditev tovora. Vreča, ki je na voljo skupaj z odlagalnim paketom, omogoča čist in varen prevoz do štirih parov smuči ali treh snežnih desk. Hkrati pa na zadnji klopi udobno sedita dva potnika. Vreča se lahko enostavno odstrani. Integrirani koleščki olajšajo prenašanje izven vozila. Pri neuporabi se lahko shrani v predal pod dnom v prtljažniku.

 • Vlečna kljuka

  Vlečna kljuka z nadzorom stabilizacije prikolice se lahko električno v celoti skrije pod podaljšan zadnji odbijač. Glede na motorizacijo znaša maksimalna skupna masa prikolice do 3500 kg.

KOMFORTNI DOSTOP.

Inovativen in enostaven za upravljanje – sistem komfortnega dostopa omogoča odpiranje vseh vrat vozila in zagon motorja brez aktivne uporabe avtomobilskega ključa. Ključ, ki se lahko nahaja v žepu hlač ali v torbi, se avtomatsko prepozna, kakor hitro se približate vozilu. Tudi vrata prtljažnika se lahko odprejo in zaprejo brez stika. Ko se vrata avtomatsko odklenejo (vključno z vrati prtljažnika), se lahko motor zažene s pritiskom gumba start/stop.


Oprema obsega tudi osvetlitev polja pred vozilom z integrirano lučjo v kljukah na vratih spredaj in zadaj.

PROSTOROČNO ODPIRANJE IN ZAPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA.

Po nakupu stojite s polnimi rokami pred svojim vozilom in želite nakupovalne vrečke spraviti v prtljažnik. Sledi nadležno iskanje avtomobilskega ključa v žepu. Ne, z inovativnim komfortnim dostopom.
Ta omogoča – v kombinaciji z avtomatskim upravljanjem vrat prtljažnika – prostoročno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika: kratek, usmerjen zamah z nogo pod zadnjim odbijačem in senzor posreduje impulz za odpiranje ali zapiranje vrat prtljažnika.
Vrata se odklenejo in samodejno odprejo navzgor ali zaprejo. Za prepoznavanje uporabnika so senzorji, ki prepoznajo gestiko zamaha z nogo, nameščeni na različni višini v oblogi zadnjega odbijača. Ta inovativna oprema iz BMW ConnectedDrive izboljša udobje upravljanja, natovarjanja in zapiranja prtljažnika. Pravica do dostopa se dodeli samo, če sistem hkrati pri uporabniku identificira avtomobilski ključ.

RAZVEDRILNE VSEBINE ZADAJ PROFESSIONAL

Paket zabavne vsebine Professional zadaj nudi z dvema ločenima barvnima zaslonoma odlično zabavo na zadnjih sedežih. Dodatni predvajalnik Blu-Ray ali povezava HDMI zadaj omogoča predvajanje različnih filmov v HD-kakovosti na obeh 10,2'' zaslonih z ločljivostjo 1.280 x 720 slikovnih točk.

Alternativno se lahko gledajo tudi televizijski programi, brska po internetu in uporabljajo spletne funkcije (potrebna je pogodba mobilne telefonije) ali priključijo zunanje naprave, kot so predvajalnik MP3, igralne konzole itd. Zvok se predvaja prek zvočnikov ali slušalk - tudi brezžično. Paket zabavne vsebine Professional zadaj se lahko udobno upravlja s pomočjo daljinskega upravljalnika ali individualno nastavljivih ploščičnih menijev z vsebinami v živo za navigacijo, medije, komunikacijo, ConnectedDrive, Moje vozilo in sporočila. Potniki zadaj lahko tako dostopajo tudi do navigacijskih funkcij za načrtovanje poti in predlogov (če je na voljo navigacijski sistem).

MULTIFUNKCIJSKI INSTRUMENTNI PRIKAZ.

Multifunkcijska instrumentna plošča s tehnologijo Black Panel in 10,25'' diagonalo zaslona nudi osupljivo vizualno uprizoritev okroglih instrumentov, značilnih za BMW. Prek prikaza pomembnih informacij podpira voznika, kar pomeni večjo koncentracijo na vožnjo in manj odvračanja pozornosti.

V kombiniranem instrumentu se lahko prikažejo trije različni načini in njihove posebne značilnosti, ki so barvno in grafično prilagojene vsakemu posebej: ECO PRO, COMFORT in SPORT. V primerjavi z načinom COMFORT, ki v veliki meri sovpada z že navajenim prikazom, prevladuje v načinu ECO PRO modra barva, kjer prikazi EfficientDynamics in bonusnega dosega podpirajo voznika pri čim bolj učinkovitem slogu vožnje. V načinu SPORT, ki je po obliki prepoznaven po rdeči barvi, je dodatno na voljo prikaz o moči.

Multifunkcijska instrumentna plošča omogoča tudi prikazovanje navigacijskih podatkov, vključno z napotki asistenta za predvidevanje poti in prikazi seznamov za razvedrilne in telefonske funkcije.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Z BMW Service Inclusive si vam za časovno obdobje po vaši izbiri ni več potrebno beliti glave glede stroškov za vsa redna servisna in vzdrževalna dela. Kajti z BMW Service Inclusive so te storitve krite, vključno z originalnimi deli BMW. BMW Service Inclusive ni na voljo le v vaši državi, temveč pri vseh sodelujočih, pogodbenih mehaničnih delavnicah BMW in pooblaščenih servisih BMW po celem svetu. V primeru prodaje BMW se paket BMW Service Inclusive avtomatsko prenese na novega lastnika in s tem poveča vrednosti vozila pri prodaji. Najbolj ustrezen paket BMW Service Inclusive si lahko individualno izberete sami. Z BMW Service Inclusive so kriti redni servisi, ki vključujejo menjavo motornega olja z oljnim filtrom in količinami za dolivanje, servis/menjavo mikrofiltra, filtra za gorivo, zračnega filtra in vžigalnih svečk, kakor tudi menjavo zavorne tekočine, servisni pregled vozila in druge obsege del v skladu s smernicami BMW.

 • BMW Service Inclusive Plus

  Odločite se za paket BMW Service Inclusive Plus in poleg servisnih storitev BMW Service Inclusive dodatno prejmite še naslednja popravila obrabljivih delov: menjava sprednjih in zadnjih zavornih oblog/kolutov, menjava sklopke (po potrebi) in menjava metlic brisalnikov (po potrebi, v okviru menjave motornega olja). BMW Service Inclusive je na voljo za časovno obdobje od 3 do 10 let ali od 40.000 do 200.000 prevoženih kilometrov.