SMER GLEDANJA NAPREJ.

Oblika BMW X6.

SMER GLEDANJA NAPREJ.

Oblika BMW X6.

Prevzemite vodstvo: BMW X6 je narejen, da se premika. Njegove površine energično silijo naprej in že pri mirovanju obljubljajo nebrzdano dinamiko. Oblika, ki odraža čisto odločnost. Široka ramena in stabilna drža predstavljajo gene X. Strešna linija kupeja daje BMW X6 nezamenljiv značaj. Kombinacija, ki Sports Activity Coupé naredi tako edinstvenega.

Slike nadzornega prikazovalnika prikazujejo novo obliko uporabniškega vmesnika, ki bo predvidoma na voljo od 10/2016.

SMER GLEDANJA NAPREJ.Oblika BMW X6.

Prevzemite vodstvo: BMW X6 je narejen, da se premika. Njegove površine energično silijo naprej in že pri mirovanju obljubljajo nebrzdano dinamiko. Oblika, ki odraža čisto odločnost. Široka ramena in stabilna drža predstavljajo gene X. Strešna linija kupeja daje BMW X6 nezamenljiv značaj. Kombinacija, ki Sports Activity Coupé naredi tako edinstvenega.

Slike nadzornega prikazovalnika prikazujejo novo obliko uporabniškega vmesnika, ki bo predvidoma na voljo od 10/2016.

Preberi več

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Širok. Mišičast. Dinamičen. BMW X6 združuje značilno suvereno držo modela X in športnost kupeja. Njegov sprednji del sporoča odločnost. Markantne vstopne odprtine za zrak nakazujejo, kakšna moč preži zadaj. Velika, športno oblikovana rešetka hladilnika v obliki dvojne ledvičke daje dodatno atletsko navzočnost. V kombinaciji z dvojnimi žarometi in široko navzven nameščenima sprednjima meglenkama deluje BMW X6 še bolj suvereno. Pri pogledu s strani se kaže športna silhueta kupeja, optično obdana s plemenitimi okenskimi okvirji iz kroma. Tukaj je takoj prepoznaven aktiven oblikovni jezik BMW X6: prvi del nezamenljivega zaobljenega roba se razteza od močnega sprednjega zunanjega dela okrovov koles do zadnjih kljuk na vratih. Drugi del se začne nad zadnjim zunanjim delom okrovov koles in se dinamično zlije v zadek. Dinamika postane še izrazitejša v osupljivo širokem zadku, kjer horizontalne črte zaznamujejo suvereno držo. Jasno poslanstvo: BMW X6 je pripravljen, da za seboj pusti vse meje.

LED OBLIKA LUČI.

Zunanjost BMW X6 je po želji v celoti opremljena z LED lučmi – od sprednjih žarometov preko sprednjih meglenk do enot zadnjih luči.

 • Prilagodljivi LED žarometi

  Prilagodljivi LED žarometi vključujejo akcentno luč, LED svetlobne obroče, zasenčeno funkcijo, BMW Selective Beam (neslepeči asistent za dolgo luč), LED sprednjo meglenko, luč za osvetlitev notranje strani ovinka, smernik, dnevno luč in prilagodljivo luč, ki aktivno sledi ovinku s spremenljivo porazdelitvijo svetlobe. Vse funkcije brez izjeme so na voljo v LED tehniki.
  Porazdelitev svetlobe se avtomatsko prilagaja aktualni hitrosti in je odvisna od zasuka volana. Dnevni svetlobi podobna barva luči in optimalna, homogena osvetlitev cestišča izboljšata vidljivost in omogočata neutrudljivo vožnjo ponoči. Štirje LED svetlobni obroči skrbijo za nezamenljiv videz, tudi podnevi.

 • LED sprednje meglenke

  Pri padavinah ali v megli LED sprednje meglenke izboljšajo varno vožnjo in vidljivost. Poleg širokega kota osvetlitve se odlikujejo z barvo luči, ki je zelo podobna dnevni svetlobi, dolgo življenjsko dobo in majhno porabo energije.
  Hkrati LED sprednje meglenke pod dvojnimi okroglimi žarometi predstavljajo stilsko dovršeno oblikovno podrobnost v markantni podobi BMW X6.

 • Enoti zadnjih luči s svetlobnimi telesi v LED tehniki

  Enoti zadnjih luči s svetlobnimi telesi v polni LED tehniki sta sestavljeni iz dveh posameznih zelo zmogljivih LED svetlobnih teles in oblikovani v markantni obliki črke L, kar je značilnost blagovne znamke BMW. S tem krepita identiteto blagovne znamke pri pogledu od zadaj in dajeta jasno prepoznavnost vozilu pri vožnji v temi, da gre za BMW.Svetlobni elementi zavornih luči ponovno prevzemajo oblikovni motiv v obliki črke L znotraj enot zadnjih luči.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Jasne strukture. Ekskluzivna športnost. Zelo visoka kakovost izdelave. Notranjost BMW X6 je premišljena vse do najmanjše podrobnosti. Kokpit je v celoti usmerjen k vozniku, kar je značilno za BMW. Zaradi višjega položaja sedenja ima voznik najboljši pregled. Športno izoblikovani sedeži zagotavljajo najboljšo oporo pri dinamični vožnji.
Preko silhuete in obdajajočih obrisov notranjosti se potniki zavedajo, da so zares v dobrih rokah. Visoko obdobje je jasno občutno na vsakem sedežu. Svetle in temne površine notranjosti se izmenjujejo in ustvarjajo razburljive kontraste. Preko plemenitih materialov in osnovne opreme iz kakovostnega usnja je popolnoma jasno: popolnost je tukaj temeljna zahteva.

MATERIALI.

Usnjeno opremo in okrasne letve v BMW X6 označuje vrhunska kakovost. Na izbiro so številne izrazne barvne kombinacije. Dodatno je instrumentna plošča v zgornjem delu prevlečena s črnim usnjem Walknappa, v kombinaciji z opremo Design Pure Extravagance v barvi Cognac/črna so kontrastni šivi v rjavi barvi. Spodnji del je na voljo v barvi Cognac. Paket M Sport med drugim nudi oblazinjenje v kombinaciji usnje/alkantara v črni barvi in okrasne letve v aluminiju Hexagon. Usnje Dakota je prav tako na voljo v različnih barvah. Izvedba v Coral Red s črnimi kontrastnimi šivi ustvarja skupaj z okrasno letvijo v fino krtačenem aluminiju privlačen poudarek.

PAKET LUČI Z AMBIENTNO RAZSVETLJAVO.

Paket luči vključuje številne LED luči in daje notranjosti eleganten ambient, ki vabi potnike na sprostitev. Razsvetljava z uprizoritvijo dobrodošlice za voznika ustvari svetlobno preprogo pred vozilom. Ambientalna razsvetljava poudari salonsko atmosfero v notranjosti. Devet vnaprej določenih oblik luči v modri, beli in oranžni barvi napolni notranjost s pomirjevalno in sproščujočo mešanico neposrednih in posrednih svetlobnih virov. Svetlobni viri ambientalne razsvetljave se med drugim nahajajo tudi na okrasnih oblogah, v prostoru za noge spredaj in zadaj ter na vseh žepih in oblogah na vratih. Zadaj so nameščene praktične bralne luči. LED luči na zunanjosti, kot je LED osvetlitev polja pred vozilom z integriranimi lučmi v kljukah na vratih, ki se aktivira pri vstopanju in izstopanju, nudijo dodatno vsakodnevno udobje.