Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

i3_TechData

* Vrednosti porabe goriva, emisij in dosegov, ki so določene v skladu s preskusnim ciklom NEDC, se lahko razlikujejo glede na velikost izbranih pnevmatik.

** Dosegi so določeni v skladu s preskusnim ciklom WLTP in se lahko razlikujejo glede na velikost izbranih pnevmatik in stopnje opreme.

*** Vrednosti v skladu z meritvami dosega BMW v okviru vsakodnevne uporabe v poseljenem območju, pri zunanji temperaturi 20 °C, ogrevanju/klimatizaciji, predhodnem temperiranju in voznem slogu COMFORT. Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti: osebnega sloga vožnje, stanja cest, zunanje temperature in predhodnega temperiranja.

Vse vrednosti, ki se nanašajo na število prevoženih kilometrov, porabo, emisije in doseg so začasne.

Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.