Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G05_images-videos

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8–8,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 200–193

Prikazane vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in porabo energije so bile določene v skladu z Uredbo (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazan razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model.

Vrednosti za vozila, označene s (3), že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), zaradi primerjave med vozili. [Pri davkih na ta motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo (vsaj med drugim) na emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.]

Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in evropsko uredbo v trenutno veljavni različici. Navedene vrednosti temeljijo na porabi goriva, vrednostih CO2 in porabi energije v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov«, ki je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije.