VRNITEV V NOVO OBDOBJE.

Koncept BMW serije 8.

VRNITEV V NOVO OBDOBJE.

Koncept BMW serije 8.

VRNITEV V NOVO OBDOBJE.Koncept BMW serije 8.

Koncept BMW serije 8 uteleša tisto, kar predstavljajo ikone BMW že od nekdaj: združuje agilnost športnega avtomobila s slogom kavalirja. Ko skoncentrirana moč sreča moderen luksuz. In ko se brezkompromisna dinamika združi z brezčasno eleganco. Izvedite več o tem izjemnem kupeju.

VRHUNSKA ZMOGLJIVOST NOVE GENERACIJE.

Brezkompromisna vozna dinamika.

VRHUNSKA ZMOGLJIVOST NOVE GENERACIJE.

Brezkompromisna vozna dinamika.

Zgodba o uspehu avtomobilske ikone se lahko piše le na enem mestu: na dirkališču. Njegova dinamična zunanjost daje slutiti, kakšna moč se skriva v konceptnemu BMW serije 8. Tudi ko miruje, ta izjemen športni kupe ne pušča prav nobenega dvoma o voznem doživetju v presežkih.

POTISNA SILA NAPREJ V VSAKI POTEZI.

Silhueta koncepta BMW serije 8 leži nizko in suvereno na cesti. Precizne linije in razburljive, mišičaste površine obljubljajo čisto športnost že na prvi pogled. Ledvička, ki se širi navzdol, lepo poudarja nizko težišče vozila, medtem ko sta žarometa popolnoma osredotočena na cesto. Dve markantni značajski črti se raztezata v ultra športen zadek, medtem ko nizka in ekstremno široka drža krepi zelo dominanten celoten vtis.

VOZNIKOV AVTO.

Maksimalen fokus z inovacijami.

VOZNIKOV AVTO.

Maksimalen fokus z inovacijami.

Inovativna oprema vozila koncepta BMW serije 8 odpira popolnoma nov svet voznega doživetja. Nova oblika uporabniškega vmesnika pomeni logičen korak v digitalni svet in kaže moderno interpretacijo nekoč okroglih, analognih prikazovalnih instrumentov. Podobno kot pri motornem športu ima voznik najpomembnejše informacije vedno pred očmi. Zato je lahko njegova pozornost v celoti usmerjena na cesto. Digitalno doživetje in užitek v vožnji gradita simbiozo brez primere in s tem ustvarjata povsem nov vozni občutek.

DNK MOTORNEGA ŠPORTA SREČA EKSKLUZIVNOST.

Popolna osredotočenost na vožnjo: notranjost se fokusira na bistvo. Takoj ko se voznik usede za volan, ga preplavi občutek prostora kot v športnem avtomobilu.


Vse površine in linije stremijo v smeri vožnje, medtem ko dinamično oblikovanje najde svoj eleganten ustreznik v izbranih materialih, ki dopolnijo zares ekskluziven ambient. Osnovno strukturo ozkih športnih sedežev tvorita karbonski lupini, usnje Merino pa zagotovi posebej luksuzen pridih. Prestavna vzvoda in okrasni šivi spominjajo na dirkališče, kar se odraža v DNK športnega kupeja. Notranjost koncepta BMW serije 8 – čista športnost, elegantno uprizorjena.

ODKRIJTE LUKSUZNI RAZRED BMW.

ODKRIJTE LUKSUZNI RAZRED BMW.