IKONA PRESEŽKOV.

VOZILO BMW CONCEPT M8 GRAN COUPÉ.

IKONA PRESEŽKOV.

VOZILO BMW CONCEPT M8 GRAN COUPÉ.

IKONA PRESEŽKOV.Vozilo BMW Concept M8 Gran Coupé.

Izdelano iz vizije, zgrajeno iz ambicije – vozilo konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe uteleša simbiozo elegance in atletike brez primere. Simbolizira novo, neodvisno obliko avantgarde, ki povezuje dva nasprotujoča se svetova: sodobni luksuz in klasični motošport. Neizčrpen potencial M avtomobila prvič doseže strastno ekstravaganco prestižnega razreda BMW. In ravno ta napetost naredi konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe to, kar je: nova razsežnost privlačnosti.

Preberi več

AVRA ODLIČNOSTI.

Značilna kombinacija superiornost in visoke zmogljivosti: Gran Coupé s štirimi vrati posreduje s svojim dolgim pokrovom motorja, tekočo strešno linijo in kratkim zadkom izjemno elegantno, a hkrati zelo športno silhueto kupeja. Veličastna navzočnost se še nadalje okrepi z ekskluzivnim večstopenjskim lakom Salève Vert. Odvisno od zornega kota prehaja iz elegantno zelene v sivkasto modro barvo. Posamezni barvni odtenki delujejo razkošno in elegantno, medtem ko igra barv pri neposredni sončni svetlobi spominja na polarno svetlobo in podarja vozilu edinstveno avro.

V ZNAMENJU PRESTIŽA.

V ZNAMENJU PRESTIŽA.

PRESTIŽ V MEJNEM OBMOČJU.

Z vsakim protislovjem bolj markantno, z vsako podrobnostjo bolj edinstveno: ikonski M oblikovni elementi vozila konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe uprizarjajo ekskluzivnost vozila v zlati barvi matiranega videza. Ob športni silhueti kupeja, markantni elementi, kot so M ledvička z dvojnimi prečkami, M škrgi, M zavorna sedla in M dvojna zaključka izpušnih cevi, pričajo o njegovih ambicijah. Vozilo leži nizko nad cesto na edinstvenih 21-palčnih M platiščih iz lahke zlitine, katerih dvojni kraki zvezdaste oblike so lakirani v zlati in črni barvi. Izrazen kontrast ekskluzivnemu lakiranju – in dokaz, da se nasprotja ne le privlačijo, ampak se odlično dopolnjujejo.

"konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe vznemiri in polarizira opazovalca – in se ga čustveno dotakne. S tem vozilom želimo doseči ljudi, ki iščejo nekaj posebnega in želijo izstopati iz množice. In oddelek BMW M z njim nedvomno prinaša prestiž iz "območja udobja".
Domagoj Dukec, direktor oddelka oblikovanja pri BMW M in BMW i

MOČAN DRUŽINSKI ZNAČAJ.

Zelo dinamičen sprednji del vozila konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe, blizu standardnemu, že ponuja konkretno napoved oblikovnega jezika prihajajočega vozila BMW serije 8, ki se bo z modelom BMW serije 8 Coupé premierno predstavil tekom leta 2018. V grafiki je jasno razviden obraz serije 8 – ta DNK se v Gran Coupé združi s tehnologijo luči, ki jo navdihuje vzdržljivostni dirkalnik BMW M8 GTE, in nadaljuje klasičen štiri-očesni videz žarometov s šesterokotno interpretacijo. konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe tako združuje ambicije prestižnega razreda BMW s klasičnim oblikovanjem motošporta, ki se dosledno nadaljuje prek tekoče strešne linije in steka v enoti zadnjih luči.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE.

Če izbereš lastno pot, potrebuješ več kot le konjske moči. Zato podjetje Bayerische Motoren Werke v prestižnem razredu vozil BMW izstopa po svojem pogumu, da razmišlja drugače, krši standarde in ustvarja nove stvari. To so značilnosti, ki jih vozilo konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe uteleša z vsako podrobnostjo. Hkrati pa dokazuje, kakšne možnosti se ponujajo, če se združijo nasprotja in se izpodbija, kar je bilo naučeno. To je edini način, da dosežemo novo raven prestiža.

Preberi več

PRESTIŽ V SVOJI NAJBOLJ RAZBURLJIVI OBLIKI.

PRESTIŽ V SVOJI NAJBOLJ RAZBURLJIVI OBLIKI.

OD KONCEPTA DO IKONE.

Enostavno vzemite konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe s seboj: odprite aplikacijo Wallet na svojem pametnem telefonu in skenirajte naslednjo kodo QR ali kliknite ustrezen gumb na svojem pametnem telefonu ter shranite ta izjemen avtomobil v svoj Wallet. Na ta način bodite stalno obveščeni in doživite konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe čisto od blizu – od koncepta do ikone.

1. Skenirajte kodo QR/pritisnite gumb
2. Shranite konceptno vozilo BMW M8 Gran Coupe v Wallet
3. Bodite obveščeni vedno in povsod

OD KONCEPTA DO IKONE.

Enostavno vzemite vozilo BMW Concept M8 Gran Coupé s seboj: odprite aplikacijo Wallet na svojem pametnem telefonu in skenirajte naslednjo kodo QR ali kliknite ustrezen gumb na svojem pametnem telefonu ter shranite ta izjemen avtomobil v svoj Wallet. Na ta način bodite stalno obveščeni in doživite vozilo BMW Concept M8 Gran Coupé čisto od blizu – od koncepta do ikone.

1. Skenirajte kodo QR/pritisnite gumb
2. Shranite vozilo BMW Concept M8 Gran Coupé v Wallet
3. Bodite obveščeni vedno in povsod

Preberi več