ROJEN, DA BI BIL ŠE BOLJ DIVJI.

Povsem novo konceptno vozilo BMW Z4.

ROJEN, DA BI BIL ŠE BOLJ DIVJI.

ROJEN, DA BI BIL ŠE BOLJ DIVJI.Povsem novo konceptno vozilo BMW Z4.

Brezmejna svoboda, združena z intenzivnim užitkom v vožnji: povsem novo konceptno vozilo BMW Z4 navdušuje s standardom in ustvarja novo dimenzijo. Roadster, ki je dejansko ustvarjen za cesto in se ponaša z obliko, ki izžareva moč in športnost iz vsakega zornega kota. Roadster, ki ne pozna omejitev in s katerim je vsako novo potovanje neomejen užitek v vožnji.

Preberi več

POKAŽITE SVOJO BARVO.

Pri tem roadsterju ni prostora za običjano. Povsem novo konceptno vozilo BMW Z4 opusti status quo in poveča užitek v vožnji, tako da ta postane odnos do življenja. Zunanjost s svojim lakom Energetic Orange spektakularno poudarja mišičaste krivine – in postavlja roadsterja v središče pozornosti, kjer koli se že nahaja. Ploski, uvlečen sprednji del in nizek položaj na cesti že na prvi pogled kažeta na intenzivno potisno silo in športne ambicije. Vozilo postane eno z asfaltom, pripravljeno za raziskovanje novih poti. Vedno z enim samim ciljem: užitek v vožnji.

„Konceptno vozilo BMW Z4: to je popolna svoboda na štirih kolesih.“
Adrian van Hooydonk, višji podpredsednik in direktor oddelka oblikovanja pri BMW Group.

VOZITE SVOBODNO.

Povsem novo konceptno vozilo BMW Z4 je odprto in neukročeno. Roadster z močnim značajem, opremljen z navdušujočo zunanjostjo in samozavestnim obnašanjem. Vsaka podrobnost odraža športnost in potrebo po svobodi. Velike vstopne odprtine za zrak in dobro poudarjene prezračevalne šobe na sprednjem delu pokrova motorja hrepenijo po hitrosti in zračnem toku. Prav tako kot nizko ležeči ledvički, ki s svojo strukturo v obliki satja in z novimi mrežastimi vstavki izžarevata ekskluzivno športnost. Povsem novo konceptno vozilo BMW Z4 – neodvisnost v svoji najbolj odločni obliki.

VSTOPITE. IZSTOPAJTE.

V notranjosti povsem novega konceptnega vozila BMW Z4 se minimalizem združi z ekscentričnostjo. Nič ni odveč in nič ne odvrača pozornosti. Vse je usmerjeno k vozniku in čistemu voznemu doživetju. To prizadevanje poudarjajo športni sedeži z izmeničnim dvobarvnim videzom: medtem ko voznikov sedež s svojim gladkim črnim usnjem izžareva športnost, oranžno usnje Nubuk sovoznikovega sedeža sporoča užitek v vožnji kot sovoznik. Obe vrsti usnja se popolnoma ujemata s pokromanimi elementi v celotni notranjosti. Skupaj z obliko brez oken ustvarja dinamičen, neomejen občutek prostornosti, ki odpira pogled na bistveno: cesto in nova obzorja.

„Konceptno vozilo BMW Z4 v vseh podrobnostih in iz vseh zornih kotov kaže nov oblikovni jezik podjetja BMW.“
Adrian van Hooydonk, višji podpredsednik in direktor oddelka oblikovanja pri BMW Group.

VOZITE ONKRAJ MEJA.

VOZITE ONKRAJ MEJA.