KONCEPT X7 iPERFORMANCE.

Prostor navdiha.

KONCEPT X7 iPERFORMANCE.

Prostor navdiha.

KONCEPT X7 iPERFORMANCE.Prostor navdiha.

Konceptno vozilo BMW X7 iPerformance je čisto utelešenje avtomobilskega luksuza. Inovativno vozilo revolucionarne oblike in imenitne navzočnosti je opremljeno z neverjetno veliko prostora in neprekosljivim udobjem. Vozilo, ki je ustvarjeno za veličasten nastop.

Read more

PRIPRAVLJENO ZA VELIČASTEN NASTOP.

Navzočnost je vprašanje karizme, kar konceptno vozilo BMW X7 iPerformance dokazuje iz vsakega zornega kota. Njegov impozanten videz deluje vitko in izjemno agilno kljub znatnim meram, kar je med drugim posledica ozko oblikovanega zadka in dinamičnih oblikovnih potez, ki povzročijo tekoče premikanje naprej. Skupaj z ogromno in izbočeno ledvičko, mogočnimi vstopnimi odprtinami za zrak in elegantno poudarjenimi površinami nastane sodobna in avtoritativna celota, ki odraža čisto veličino in veličastnost.

„Konceptni BMW X7 iPerformance deluje luksuzno in sodobno s svojim umirjenim oblikovnim jezikom in izjemno natančnimi podrobnostmi.“
Adrian van Hooydonk, direktor oddelka za oblikovanje pri BMW Group

VSE, RAZEN OBIČAJNO.

Notranjost konceptnega vozila X7 iPerformance.

VSE, RAZEN OBIČAJNO.

Notranjost konceptnega vozila X7 iPerformance.

Že ob odpiranju vrat postane jasno, da konceptno vozilo BMW X7 iPerformance postavlja nova merila v vseh pogledih. Potnike toplo sprejme čudovit koncept razsvetljave ter jih med vožnjo spremlja z medsebojno delujočimi učinki. Velikodušne površine okenskih stekel povzročijo v kombinaciji z impozantno panoramsko stekleno streho, ki se razteza od vetrobranskega stekla do zadka, neprimerljiv občutek prostornosti, ki ga odlikujeta ekskluzivnost in odprtost.

Read more

VPRAŠANJE SLOGA.

Prostor po vaši meri: s konceptnim vozilom BMW X7 iPerformance doživite novo dimenzijo luksuza in prefinjenosti. Notranjost, ki jo zaznamuje odličnost ročnega dela, sprejme potnike z največjim možnim udobjem in neprimerljivo prostornostjo na vseh sedežih. V kombinaciji z sodobnim in jasnim oblikovanjem, najboljšimi materiali in skrbno izbranim usnjem nastane ozračje, prežeto z veličino in veličastnostjo.

NA LASTNO POBUDO. POVEZANO S SVETOM.

Digitalne storitve konceptnega vozila BMW X7 iPerformance.

NA LASTNO POBUDO. POVEZANO S SVETOM.

Digitalne storitve konceptnega vozila BMW X7 iPerformance.

Konceptno vozilo BMW X7 iPerformance je vizionar, ki gleda v prihodnost in postavlja nove standarde tudi, ko gre za povezljivost in digitalne storitve. Inovativen uporabniški vmesnik skrbi za to, da lahko potniki prek posameznih zaslonov komunicirajo tako z zunanjim svetom, kakor tudi drug z drugim. Izjemen vizualni poudarek: prenos sporočila se uprizori z medsebojno delujočimi svetlobnimi trakovi, ki se premikajo vzdolž vrat od zadaj naprej v notranjosti.

Read more

ODKRIJTE LUKSUZNI RAZRED BMW.

ODKRIJTE LUKSUZNI RAZRED BMW.

IZRAZ POPOLNE SAMOZAVESTI.

IZRAZ POPOLNE SAMOZAVESTI.