ZDAJ SE VAŠ BMW SPOMNI NA SERVIS.

BMW Teleservices.

Naslednja menjava olja, servisni pregled vozila BMW, nove zavorne obloge. Zdaj vam ni več treba razmišljati o teh servisnih terminih. BMW Teleservices poskrbi zanje namesto vas. Naslonite se nazaj in se sprostite – vaše vozilo BMW bo poskrbelo za servisne termine.

AVTOMATSKI KLIC BMW TELESERVICE.

Vaš BMW sam ve, kdaj potrebuje katero vzdrževalno delo in samodejno, glede na potrebo, posreduje servisne podatke o vozilu na BMW. Senzorji prepoznajo potrebo po servisu in pošljejo informacije podjetju BMW. Vaš pooblaščeni servis BMW lahko dostopa do vaših podatkov o vozilu, oceni vse z vozilom povezane informacije in se učinkovito pripravi na vaš obisk v delavnici – še preden se z vami po telefonu dogovori za termin.

BMW Teleservices.

Doživite film o opremi.

SERVISNE POSODOBITVE NEPOSREDNO V VAŠEM VOZILU.

Servis je nuja – vendar vam z BMW Teleservices za to ni več treba skrbeti. Vaše vozilo BMW avtomatsko zabeleži, kdaj je potreben servis, in pravočasno pošlje vse potrebne podatke za servis na izbranega servisnega partnerja BMW. Prav tako lahko uporabite klic BMW Teleservices, da se dogovorite za termin – enostavno s pritiskom gumba v vozilu BMW. V vsakem primeru je vaš pooblaščeni servis BMW že seznanjen o stanju vozila in je zato v boljšem položaju, da ustreže vašim zahtevam.

 • Predpogoji/razpoložljivost

  Predpogoji:

  • serijsko ugrajena SIM kartica v vozilu in izbrani servisni partner BMW
    

  Razpoložljivost:

  • samo v kombinaciji z navigacijskim sistemom Professional, navigacijskim sistemom Business, Radio Professional.