ZA VSE PRIMERE.

Klic v sili v primeru nesreče

Potovati s kar največjo varnostjo. Med vsako vožnjo se lahko zanesete na obsežno paleto varnostnih naprav v svojem vozilu BMW. Seveda pa se lahko vedno pripeti kaj nepredvidljivega. Če pride do najhujšega, sistem za klic v sili samodejno poskrbi za pomoč, da se stvari odvijejo hitro, ko se vam kaj zgodi.

Read more

HITRA POMOČ V SILI.

V primeru sprožitve zračne blazine, sistem za klic v sili avtomatsko pošlje klic prek varne in fiksno integrirane telefonske enote v vozilu – v skladu z lokalno razpoložljivimi mobilnimi storitvami – na center za varnost in reševanje (112). Popolnoma neodvisno od vašega mobilnega telefona, doma in v tujini.

BMW sistem za klic v sili.

PREPROSTO DOBER OBČUTEK.

BMW sistem za klic v sili se lahko sproži tudi ročno, na primer ko želite pomagati drugim udeležencem v prometu.

  • Predpogoji/razpoložljivost

    Razpoložljivost:

    • Samo v kombinaciji z navigacijskim sistemom Professional ali Business ali radiem Professional
    • Na podlagi nove direktive EU so nekatera vozila opremljena z obveznim sistemom za samodejni klic v sili eCall. Informacije o razpoložljivosti in funkciji najdete v navodilih za uporabo.

KLIC ZA POMOČ PRI NESREČI BMW TELESERVICE.

Hitreje, enostavneje in udobneje: inovativni klic za pomoč pri nesreči BMW nudi strokovno podporo v nesrečah z majhno hitrostjo. Vaše vozilo BMW prek svojih senzorjev zazna nesreče v spodnjem hitrostnem območju, samodejno prikaže opozorilo na zaslonu iDrive in ponudi vozniku neposredno povezavo s službo za pomoč pri nesreči BMW. S klikom upravljalnika iDrive voznik vzpostavi povezavo s strokovnjaki službe za pomoč pri nesreči BMW, ki mu s pomočjo podatkov, ki jih posreduje vozilo in so pomembni za oceno nesreče, nudijo strokovno podporo.