BMW CONNECTED DRIVE.

Tako povezani, da ste svobodni.

BMW CONNECTED DRIVE.

Tako povezani, da ste svobodni.

Svobodni, da počnete, kar resnično želite. Asistenčni sistemi za voznika BMW ConnectedDrive vam ponujajo več udobja, da se lahko osredotočite na bistvo.

BMW CONNECTED DRIVE.Tako povezani, da ste svobodni.

Svobodni, da počnete, kar resnično želite. Asistenčni sistemi za voznika BMW ConnectedDrive vam ponujajo več udobja, da se lahko osredotočite na bistvo.

BMW CONNECTED.

BMW Connected je osebni asistent mobilnosti, ki uporabniku olajša mobilnost v vsakdanu in mu pomaga, da doseže svoje cilje točno in sproščeno. Pomembne informacije, ki zadevajo mobilnost, kot so priporočila za optimalen čas odhoda, so na voljo na daljavo prek pametnega telefona iPhone ali Apple Watch in se lahko brezhibno prenesejo v vozilo.

BREZHIBNO POVEZANA.

Bodisi pri dnevnem načrtovanju terminov, obisku neznanega kraja ali pripravi na naslednjo vožnjo – tukaj boste izvedeli, kako aplikacija BMW Connected olajša vaš vsakdan.

VEDNO KORAK SPREDAJ.

VAŠ OSEBNI ASISTENT MOBILNOSTI.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.

Kaj lahko vaše vozilo BMW stori za vas? Digital Services iz BMW ConnectedDrive vam nudijo koristne storitve, ki vam priskočijo na pomoč v neprijetnih situacijah.

PREPROSTO DOBER OBČUTEK.

KAJ NAS ZDRUŽUJE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologij, poln storitev in aplikacij, ki vas tesno povežejo s svetom okoli vas. Tako boste svoja opravila izvedli hitreje in enostavneje ter imeli več časa za to, kar je resnično pomembno: vaša družina, prijatelji ali prosti čas. Doživite vsestranskost BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive

Tako povezani, da ste svobodni. Sleherni dan. Prepričajte se sami.

ASISTENCA ZA VOZNIKA BMW CONNECTED DRIVE.

Na asistenčne sisteme za voznika se lahko popolnoma zanesete na vsaki vožnji. Z njimi bo vaša vožnja še inteligentnejša. Uživajte v več varnosti, najboljši vidljivosti tako podnevi kot ponoči – in tudi pri parkiranju. Bodite v najbolj varnih rokah: z BMW ConnectedDrive na svoji strani.

OHRANJA VARNO RAZDALJO, DA STE LAHKO SPROŠČENI.

VEDNO PRAVA POT PRED OČMI.

SAMOZAVESTNO PARKIRANJE.

VISOKO AVTOMATIZIRANA VOŽNJA.

Vaše vozilo BMW prevzame naloge krmiljenja, zaviranja in pospeševanja, medtem ko vi uživate v razgledu in storitvi voznika. Nepredstavljivo ali kmalu resničnost? Oglejte si video posnetek visoko avtomatizirane vožnje na avtocesti in izvedite, kakšne navdušujoče funkcije so že danes mogoče.