NAPOLNITE GA. IZ UDOBJA SVOJEGA DOMA.

Polnjenje doma.

NAPOLNITE GA. IZ UDOBJA SVOJEGA DOMA.

Polnjenje doma.

NAPOLNITE GA. IZ UDOBJA SVOJEGA DOMA.Polnjenje doma.

Naelektren užitek v vožnji se začne že pri polnjenju: na bencinskem servisu pri vas doma. Svoje vozilo v le nekaj urah udobno napolnite s priloženim standardnim polnilnim kablom na gospodinjski vtičnici. Ali s pomočjo polnilne postaje BMW i Wallbox, ki vam jo naša montažna služba z veseljem namesti.

BMW i WALLBOX.

Če imate doma lastno parkirišče, lahko svoje vozilo BMW z eDrive polnite čisto enostavno z BMW i Wallbox. Ta polnilna postaja, ki se namesti na steno hiše ali garaže, napolni baterijo do 30 % hitreje od priloženega standardnega polnilnega kabla – s tem je npr. BMW 330e iPerformance Limuzina po manj kot 2,5 h ponovno na voljo s polno električno kapaciteto.
 

Poraba goriva in emisije CO2 za BMW 330e iPerformance:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 2,1 do 1,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 49 do 44
Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 11,9 do 11,0

WALLBOX PRO.

BMW i Wallbox Pro nudi v primerjavi z BMW i Wallbox Pure še več polnilne moči. Tako je npr. BMW i8 v manj kot dveh urah napolnjen do 80 % maksimalne kapacitete – odvisno od električne infrastrukture. Poleg tega ima Wallbox Pro na voljo barvni zaslon s funkcijo na dotik za intuitivno upravljanje in lahko shrani več uporabniških profilov. Hkrati omogoča polnjenje z lastno proizvedeno sončno energijo (npr. s solarnim nadstreškom) in enostavno integracijo v lokalne sisteme upravljanja z energijo ter sisteme Smart Home.


Poraba goriva in emisije CO2 za BMW i8:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 2,1
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 49
Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 11,9

MONTAŽNA SLUŽBA BMW i WALLBOX.

Služba za montažna dela, ki jo zagotovi BMW, z veseljem preveri na kraju samem, če se BMW i Wallbox ali BMW i Wallbox Pro lahko namesti na steno vaše hiše in priklopi na vaše električno omrežje. Za dobavo, montažo, zagon in navodila za uporabo po želji prav tako poskrbijo pooblaščeni električarji službe za montažna dela v okviru BMW.

ZELENA ELEKTRIKA OD BMW.

Svoje vozilo BMW polnite s trajnostjo – in mirno vestjo: v sodelovanju z NATURSTROM in SOLARWATT vam BMW Green Energy nudi dve možnosti za odjem elektrike iz naravnih virov.

Poraba goriva in emisije CO₂

  • Podatki o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Kot osnova za določanje porabe velja merilni cikel vožnje ECE.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.