BMW INDIVIDUAL.

Izraz osebnosti.

BMW Individual že od nekdaj pooseblja posebno predanost podrobnosti in pristni ekskluzivnosti. Za možnosti opreme, ki se odlikuje s svojo popolno ročno spretnostjo in ki poudarja značaj s svojo edinstvenostjo. Kolekcija BMW Individual navdihuje z žlahtnimi materiali in fascinantnimi barvnimi kompozicijami – vašim željam oblikovanja in njihovi uresničitvi s tem nič več ne stoji na poti. Odkrijte domala brezmejne možnosti iz BMW Individual in opremite vozilo BMW tako, da bo v celoti izražalo vašo osebnost.

Preberi več
BMW INDIVIDUAL.Izraz osebnosti.

BREZMEJNE MOŽNOSTI.

Raznolike možnosti individualizacije na zunanjosti.

Zajamčena bogata paleta barv: BMW Individual vas pričaka z več kot 100 ekskluzivnimi lakiranji različnih barvnih odtenkov. Bodisi barve matiranega videza, da se poudari močan oblikovni jezik ali briljantna kovinska lakiranja, ki povzročijo neposnemljive učinke prelivanja barv in fascinanten globok sijaj. Ustvarite presunljiva dvobarvna lakiranja ali pa ob pomoči naših oblikovalcev oblikujte svoj lastni barvni odtenek – za največjo možno individualnost in obliko, ki odraža vašo osebnost.

Preberi več

BREZMEJNE MOŽNOSTI.

Raznolike možnosti individualizacije na zunanjosti.

MAT PROTI KOVINSKEM.

Lakiranja matiranega videza iz BMW Individual odločno poudarjajo močan oblikovni jezik vsakega vozila BMW. Razlog: niti svetloba niti senca ne zakrije pogleda na vznemirljivo medsebojno delovanje natančno oblikovanih površin. Na drugi strani pa kovinska lakiranja iz BMW Individual obsijejo vsako vozilo s posebnim leskom. Slednja navdušujejo z neposnemljivimi učinki prelivanja barv, individualnim lomom svetlobe in fascinantnim globokim sijajem.

LJUBEZEN DO PODROBNOSTI.

Barvna usklajenost lakiranja z elementi, kot so značilna ledvička BMW, bočna reža Air Breather, vložki v ročajih na vratih ali okrasna letev na zadku, izpopolni dovršen videz. Bodisi v črnem laku ali kateri drugi izvedbi: z BMW Individual postane vsaka podrobnost ekskluzivni poudarek skladno oblikovane kompozicije – ali namerno izpostavljen kontrast.

„BMW Individual Manufaktur je podaljšana roka naših kupcev, saj jim omogoča, da njihove avtomobilske fantazije postanejo resnične.”
Lothar Schupet, direktor prodaje in marketinga pri BMW M GmbH.

RAZNOLIKOST MATERIALOV.

Raznolike možnosti individualizacije v notranjosti.

Uživajte svobodo, ki vam jo omogoča BMW Individual pri oblikovanju notranjosti vašega vozila. Kombinirajte usnje, svilo, alkantaro, les in številne druge žlahtne materiale, da boste oblikovali notranjost, ki ste si jo vedno želeli. Vaša fantazija je lahko brez meja, saj vam BMW Individual Manufaktur uresniči še tako nenavadno željo, seveda pod pogojem, da ta ne vpliva na varnostne zahteve, značilne lastnosti blagovne znamke ali zakonske zahteve.

Preberi več

RAZNOLIKOST MATERIALOV.

Raznolike možnosti individualizacije v notranjosti.

KONČNI POPRAVEK.

Filigranske intarzije kot umetniška dekoracija. Lasersko vgravirani diamanti kot bleščeča paša za oči. Notranje obloge iz BMW Individual, ki so izdelane iz najžlahtnejših materialov tega sveta, lahko postanejo neprimerljivi poudarki na različne načine. Spremenite, na primer, posebno strukturo lesa drevesa, ki vam pomeni veliko, v okrasni element osupljive veličastnosti. Ali pa s pravim srebrom vnesite pridih čiste ekskluzivnosti v notranjost vozila.

NEZAMENLJIVO.

Pri oblikovanju podrobnosti notranjosti v brezhibnem usnju Merino drobnozrnate strukture vam BMW Individual pušča povsem proste roke. Vse je mogoče, od izbire barv do kompozicije izjemnih usnjenih prevlek dvobarvnega videza. Mojstrski dvojni šivi kontrastne barve podarjajo notranjosti novo dimenzijo vrednosti. Osebni pečati in monogrami pa predstavljajo vrhunec individualizacije.

VAŠ STIK Z BMW INDIVIDUAL.

Za več informacij o BMW Individual vas prosimo, da stopite v stik s svojim trgovcem z vozili BMW. Za vprašanja glede posebnih želja v okviru BMW Individual Manufaktur pa vam je z veseljem kadarkoli na voljo tudi naša svetovalna služba.

Z BMW Individual lahko stopite v stik prek naslednjega elektronskega naslova: contact@bmw-individual.com

25 LET ROČNE POPOLNOSTI.

BMW Individual praznuje obletnico.

Danes, enako kot pred 25 leti, predstavlja BMW Individual izraz lastne osebnosti. V okviru svojih načel ročne popolnosti in čiste ekskluzivnosti je stranka vedno v središču pozornosti – in njen osebni značaj. S to filozofijo je v zadnje četrt stoletja nastala množica vozil BMW Individual izjemnega značaja in brezčasne privlačnosti.

Ob priložnosti 25. obletnice predstavlja BMW Individual prav posebno mojstrovino: vozilo BMW Individual M760Li xDrive inspired by Nautor’s Swan. V sodelovanju s tradicionalnim finskim izdelovalcem luksuznih jadrnic Nautor’s Swan je nastalo unikatno vozilo, ki je hvalnica individualnega prestiža in dovršene ročne spretnosti: Topla tikovina označuje notranjost in simbolizira težnjo po popolnosti v kontekstu elementov, kot sta voda in veter, na zares osupljiv način.

Za naslednjih 25 let je ena stvar že gotova – program BMW Individual bo še naprej sledil svojim načelom in bo vse storil za to, da bodo ljudje lahko vozili natanko takšna vozila BMW, ki odražajo njihovo osebnost.

Preberi več

25 LET ROČNE POPOLNOSTI.

BMW Individual praznuje obletnico.

VIRI NAVDIHA.

Aplikacije BMW Individual.

Odkrijte ekskluzivni svet programa BMW Individual z različnih vidikov – interaktivno prek pametnega telefona ali tablice. Naše intuitivne aplikacije vam prikažejo raznolikost kolekcije BMW Individual in brezmejne možnosti BMW Individual Manufaktur.

Preberi več

Izraz vaše osebnosti.

S pomočjo te aplikacije lahko interaktivno doživite fascinacijo programa BMW Individual. Intuitivne funkcije prikažejo raznolikost kolekcije BMW Individual in edinstvene možnosti oblikovanja v okviru BMW Individual Manufaktur. Ekskluzivna oprema za notranjost in zunanjost se lahko prikaže neposredno na vozilu, zaradi česar postanejo prefinjeni materiali skoraj otipljivi. Prepustite se navdihu in uresničite svoje predstave o vozilu BMW, ki izraža vašo osebnost.
Preberi več

Odkrijte raznolikost na novo.

Vozilo BMW serije 7 je popolna simbioza estetike, dinamike in udobja. Je zgled sodobnega luksuza in inovacij. Izpopolni se lahko le še z ekskluzivno opremo iz BMW Individual. S pomočjo aplikacije BMW Individual serije 7 Augmented Reality lahko interaktivno doživite to fascinacijo. Odkrijte neprimerljivo raznolikost kolekcije BMW Individual in oblikujte to izjemno limuzino po svojih predstavah – udobno in intuitivno prek pametnega telefona ali tablice. Posebni poudarek: svoje sanjsko vozilo lahko v nadaljevanju občudujte od blizu in v realni velikosti iz vsakega zornega kota – zahvaljujoč Augmented Realtity, to je povečani realnosti.
Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂

 • BMW M4 Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,1 [8,3]
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 209 (194)

  BMW 540i Limuzina:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,9–6,5
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 159–149

  Podatki v oklepajih se nanašajo na vozilo s 7-stopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in funkcijo Drivelogic.

  Podatki za porabo goriva in emisije CO₂ so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi voznega cikla ECE.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.