KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Mojstrstvo, materiali, oblika – združeni, da ustvarjajo odraz sebe.

Popolna mešanica inspiracije in ustvarjalne svobode. To je kolekcija BMW Individual. Z vrsto možnosti opreme je povsem enostavno ustvariti svoj lastni BMW. Popolno ujemajoče se možnosti opreme BMW Individual lahko izberete že od trenutka, ko konfigurirate svoje vozilo. Kar sledi, je še bolj ekskluzivno. Vsak del opreme gre skozi številne procese obdelave, vse od izbora materialov in sloga njihove obdelave do oblikovnih elementov, kot so barve in oblike. Vse z enim ciljem: združiti popolne podrobnosti v BMW, ki popolnoma odraža vašo osebnost.

LAKIRANJA BMW INDIVIDUAL.

Razložiti lastni okus je težko. Po drugi strani pa ga je pokazati povsem enostavno. S tem v mislih je BMW Individual črpal inspiracijo iz barv dragocenih kamnov, da je oblikoval več posebnih lakiranj, pri čemer vsako dodatno poudarja značaj ustreznega modela vozila.
Lakiranja BMW Individual so prav tako merilo v smislu globine in sijaja: njihov lesk se spreminja glede na kot vpadne svetlobe. Nekateri laki navdušujejo s svojimi edinstvenimi mavričnimi učinki. Drugi, kot so mat laki, pa imajo svileni sijaj, zaradi česar izstopajo od ostalih. Skrivnost je v posebni pigmentaciji v okviru procesa večplastnega nanašanja laka. Prednost mat lakov je v popolnoma ujemajočem se prozornem premazu, ki ustvari značilni videz. Rezultat je jasen izraz vašega osebnega sloga.

VEČ KOT BARVA.

Kovinska barva Tanzanite Blue

Barva zunanjosti navdušuje s svojimi jasnimi, temno modrimi pigmenti, ki se pod površino svetijo turkizno, ko nanje posveti svetloba.

Pure metal Silver

Dve plasti laka, prav tako kot fini aluminijasti nano delci, ustvarjata globok lesk, zaradi česar je površina videti kot tekoča kovina.

Kovinska barva Champagne Quartz

Fini, visoko odsevni pigmenti pod površino, obarvano v barvi šampanjca, se spreminjajo od zlato-rjave do modro-vijolične, s čimer poudarjajo obrise avtomobila.

Kovinska barva Almandine Brown

Globoka temno rjava barva poudarja nezamenljivo obliko vozila. Vsebuje pigmente, ki pri neposrednem vpadu svetlobe ustvarijo večbarvne odseve, kar povzroči močan občutek globine in luksuza.

Kovinska barva Pyrite Brown

Pod lakirano površino se svetlikajo najbolj fini zlato-srebrni pigmenti, medtem ko vpad svetlobe povzroči igro svetlobe in sence.

Kovinska barva Frozen Brilliant White

To edinstveno in elegantno lakiranje poudari športne linije vozila in ustvari edinstven odsev.

Kovinska barva Azurite Black

Pri neposrednem vpadu svetlobe se ta barva spreminja od črne do temno modre s turkiznimi poudarki – kot mineral, po katerem nosi ime.

Kovinska barva Moonstone

Večbarvni pigmenti dajejo površini tridimenzionalno globino in se lesketajo med modro sivo in zlato rumeno barvo.

Kovinska barva Ruby Black

Številni pigmenti odbijajo svetlobo, s čimer ustvarjajo intenzivni sijaj z globokim leskom od temnordeče do barve melancane.

USNJE MERINO BMW INDIVIDUAL.

Naši čuti nam omogočajo, da uživamo v kakovosti in estetiki. Naše oči vidijo vsako barvno nianso. Naš nos uživa v vonju najboljšega usnja. Naše roke raziskujejo površine in teksture.
BMW Individual podpira te zmožnosti z dajanjem največjega poudarka uporabljenim procesom obdelave pri proizvodnji usnja Merino. To se začne z izborom in rezanjem originalnega usnja: delavnice BMW Individual sprejmejo samo kožo goveda posebne pasme, ki je brez brazgotin in drugih poškodb. Za barvanje usnja se uporablja poseben postopek potapljanja v barvarsko kad, zaradi česar po barvanju ni potrebna nobena posebna dodatna obdelava površine. Usnje tako ostane naravno, zračno in izredno udobno.
Natančno šivanje, okrasne perforacije in ročno izdelane paspule zagotavljajo umetniški kontrast in navdušujoče poudarke. Ta brezkompromisna popolnost je tisto, kar spremeni usnje Merino BMW Individual v doživetje za vse čute.

SIMFONIJA ZA VSE ČUTE.

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Opal White.

Filigransko obdelane paspule in kontrastni šivi poudarjajo individualen značaj notranjosti.

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Opal White.

Ta barvni odtenek, ki so ga navdihnile elegantne jahte, sporoča mediteranski luksuz.

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Amaro Brown.

Ta črno-rjava barva zagotavlja klasični kontrast usnju Merino BMW Individual z drobnozrnato strukturo v barvi Amaro Brown.

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Platinum.

Svetel barvni odtenek Platinum se harmonično zlije s širino notranjosti in ne navdušuje zgolj s svojo vizualno posebnostjo.

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Platinum.

Privlačna podrobnost usnja Merino je ročno vstavljena črna paspula.

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v muškatni barvi.

Premium videz in občutek barve, ki je pred duhom časa.

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Cashmere Beige.

Ta elegantni, lahki barvni odtenek poudarja prostornost svetle in široke notranjosti.

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Tartufo

Usnje Merino z drobnozrnato strukturo v barvi Tartufo iz BMW Individual ima najvišjo kakovost, ročne podrobnosti, kot so poševni šivi, ročno tkano paspulo in kontrastne šive. Strop iz alkantare BMW Individual daje notranjosti poseben vtis kakovosti.

NOTRANJE OBLOGE BMW INDIVIDUAL.

Ne morete jih prebrati, lahko jih samo začutite – zgodbe, ki jih govori struktura lesa. Velikost in veličastna lepota drevesa, od katerega prihaja. Morda to pojasnjuje starodavno navdušenje človeka nad lesom.
Pri svojih notranjih oblogah se BMW Individual ni omejil zgolj na najbolj prefinjen les iz vsega sveta, temveč je do popolnosti dodelal tudi njegovo obdelavo. Ključnega pomena je brezkompromisna natančnost v proizvodnem procesu. Začne se z rezanjem izbranih kosov v želene oblike. Ti postanejo dejanske notranje obloge, ki so nato, med neštetimi procesnimi koraki, brušeni, lakirani in polirani, dokler njihova površina, zrnata struktura in barvni odtenki niso v skladu s strogimi zahtevami BMW Individual.
Alternativno je na voljo notranja obloga v črnem laku Piano, ki zagotavlja diskretno ekskluzivnost z lakom visok sijaj, ki so ji konkurenca samo vodilni proizvajalci klavirjev. Množico materialov pa zaokrožuje vrsta prefinjenih notranjih oblog v različnih vzorcih usnja.

STRUKTURA KAŽE ZNAČAJ.

Obloga iz plemenite vrste lesa v barvi Sen Light Brown.

Japonska plemenita vrsta lesa z neprimerljivim grafičnim vzorcem. Lesk se z bisernim učinkom barve še poveča.

Črni lak Piano.

Tisti, ki poznajo vrednost klavirja, bodo cenili ekskluzivnost notranje obloge BMW Individual v črnem laku Piano.

Obloga iz plemenite vrste lesa Ash Grain White.

Ko gre za prefinjeno lepoto, je ni obloge, ki bi bila kos tej vrsti.

OPREMA BMW INDIVIDUAL.

BMW Individual ponuja dodatne možnosti opreme, ki poskrbijo za vsako podrobnost. Tako rekoč od glave do pet.

 • Lita alu. platišča BMW Individual.

  S svojim posebnim videzom postavljajo lita alu. platišča BMW Individual standarde na področju ekskluzivnosti in estetske privlačnosti ter se vedno popolnoma ujemajo z oblikovnim jezikom vsake modelne serije. Tudi njihove dimenzije predstavljajo zgornjo mejo ponudbe opreme.

 • Usnjeni volan BMW Individual.

  Usnjeni volan BMW Individual zagotavlja izvrsten oprijem in stopnjo podrobnosti, ki je značilna za BMW Individual. Glede na model ima volan natančno izdelano in vgrajeno intarzijo lesenega obroča, zaradi katere je še bolj poseben. Diskretno vdelane so tudi insignije BMW Individual. Vsi volani pa imajo eno skupno značilnost – neprekosljivo kakovost usnja BMW Individual.

 • Oznaka BMW Individual.

  Insignije po vaši meri – osvetljene vstopne letve z napisom BMW Individual vas pozdravijo pred vsako vožnjo. Druga oznaka pa je rezervirana samo za BMW serije 7: napis BMW Individual na traku zadnje obloge je ekskluzivni izraz vaše individualnosti.

 • Hladilna torba BMW Individual.

  Kakšna je zaveza BMW Individual? Popolnost za vse čute. S svojo zmožnostjo obdržati vsebino na ravno pravi temperaturi hladilna torba BMW Individual povsem upravičuje ta naziv.

 • Dodatne možnosti opreme BMW Individual.

  Da bi še dodatno povečani ekskluzivnost in notranjosti dodali še več privlačnosti, BMW Individual ponuja dodatne možnosti opreme glede na model vozila. Te vključujejo strop v alkantari, pri čemer ta s svojo svileno nežno površino omogoča prijetno odprto vzdušje. Z usnjem prevlečena instrumentna plošča BMW Individual pa doda tako premium dimenzijo kot prisotnost, ki jo lahko vidite in občutite.