BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Edinstvena oblika se prične s praznim listom.

BMW je vedno navduševala zaveza k ustvarjanju najboljših avtomobilov. Pa vendar: noben BMW ne more zadostiti vsem željam naših strank. In v izjemnih primerih ima tudi kolekcija BMW Individual svoje omejitve. Da bi lahko uresničili prav vsako izmed vaših želja in ustvarili resnično po želji izdelano vozilo, je na voljo BMW Individual Manufaktur. Najsi gre za zunanjost, notranjost ali za materiale – s to storitvijo postanete vi sami oblikovalec in inženir svojega vozila. Ko ste izrazili svoje želje, jih specialisti BMW Individual Manufaktur z neprekosljivo natančnostjo in spretnostjo uresničijo – če ti ne vplivajo na varnost, značilnosti blagovne znamke ali zakonske zahteve.

ZUNANJOST BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Zelo malo proizvajalcev avtomobilov je tako izkušenih kot podjetje BMW, ko gre za uporabo dramatičnih oblik in dinamičnega oblikovnega jezika za ustvarjanje pričakovanja in navdušenja. Tisti, ki želite ta učinek še dodatno poudariti, se lahko zanesete na možnosti, ki vam jih ponuja BMW Individual Manufaktur. Izberite svojo najljubšo barvo iz na videz neskončne palete barvnih odtenkov – od barve Phoenix Yellow do Ash Grey. Obseg vključuje tudi spektakularna dvobarvna lakiranja. Prav tako pa lahko povečate individualnost svojega BMW s Coachline, ki je ročno izdelana. BMW Individual Manufaktur poskrbi, da vaša domišljija postane resničnost.

NOTRANJOST BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

NOTRANJOST BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Individualnost je skupek svobode, ki si jo posameznik zagotovi. BMW Individual Manufaktur vam ponuja izvrstni prefinjeni luksuz v notranjosti, ki ga drugi morda niti ne opazijo. Prilagodljive funkcije vključujejo osebni izbor barv, s čimer se ustvarijo prepričljive dvobarvne kompozicije, individualni kontrastni šivi in celo edinstvena oprema, ki ustreza izbranemu usnju Merino. Premium vzdušje se lahko dodatno poudari z dodajanjem usnja v notranjosti. Še več: prav tako se lahko na naslone za glavo dodajo pečati ali monogrami in drugi elementi, ki jih izvede premium obdelava BMW Individual Manufaktur.

NOTRANJE OBLOGE KOT IZRAZ INDIVIDUALNOSTI.

Notranje obloge v vašem BMW vam ponujajo možnost za neomejeno ustvarjalnost in strokovnost obdelave BMW Individual Manufaktur. Visokotehnološki materiali, kot so karbonska vlakna, plemenite kovine in veliko drugih posebej izdelanih izbir – BMW Individual Manufaktur procesira širok nabor materialov z neprekosljivo popolnostjo. Tudi nadvse podrobno izdelani intarzije, monogrami in druge vrste okrasja so izvedeni z nadvse strokovno obdelavo.

PROJEKTI BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

V zadnjih letih je lahko BMW Individual Manufaktur vedno znova dokazoval svoje sposobnosti v sodelovanju z znanimi blagovnimi znamkami in ustvarjanjem omejenih izdaj vozil ali po meri izdelanih vozil. Prav tako kot so tovrstni projekti poudarili vrednote blagovne znamke BMW, so prav tako izrazili brezkompromisno individualnost BMW na področju estetske privlačnosti, kakovosti in ekskluzivnosti.

Kompozicija BMW Individual serije 7, ki jo je navdihnil Steinway & Sons

Jörg Schödel je praznoval svojo 25. obletnico kot voznik BMW M v BMW M4 Coupé s predelavo BMW Individual Manufaktur. Posebno kovinsko lakiranje Macao Blue iz BMW Individual je barvni odtenek njegovega prvega M modela.

Kompozicija BMW Individual serije 7, ki jo je navdihnil Steinway & Sons

Notranjost obsega razširjeno oblazinjenje iz usnja Merino z drobnozrnato strukturo v barvni kombinaciji črna/Silverstone. Individualno prešiti nasloni za glavo prispevajo dodatno mero individualnosti.

BMW M5 Nighthawk Edition

Ob praznovanju 30. obletnice BMW M5, ta model pomika meje moči in ekskluzivnosti na povsem novo raven. Svetovno omejena izdaja 300 vozil iz BMW Individual Manufaktur je na voljo v izrazitem kovinskem laku Frozen Dark Silver.

BMW Individual Pearl Edition

Vstopne letve na pragovih vrat z napisom “30 Jahre M5” obljubljajo edinstveno vozno doživetje.

BMW Individual Pearl Edition

Zadnja obloga BMW serije 7 Limuzina se ponaša z napisom "Pearl", ki označuje superiorno obdelavo BMW Individual Manufaktur.

BMW Individual 760 Li Sterling

Posebna kovinska barva BMW Individual Singapur Grey in srebrni elementi, ki jih je podjetje ROBBE & BERKING natančno dodelalo z uporabo metode Martelé, so tisto, zaradi česar ta projekt BMW Individual Manufaktur izstopa.

BMW Individual 760 Li Sterling

Polno usnje Merino BMW Individual z drobnozrnato strukturo v barvi Amaro Brown s paspulo v kontrastni barvi Opal White, izvezeni srebrni znak na naslonih za glavo in notranje obloge v srebru 952 so le nekateri izmed poudarkov BMW Individual 760 Li Sterling, ki je bil ustvarjen v sodelovanju s podjetjem ROBBE & BERKING.

VAŠ STIK Z BMW INDIVIDUAL.

Za več informacij ali povpraševanj glede BMW Individual se obrnite na svojega lokalnega trgovca z vozili BMW. Prav tako vam bomo z veseljem natančno in hitro odgovorili na kakršne koli posebne zahteve, ki jih morda imate glede BMW Individual Manufaktur. Za to vas prosimo, da stopite v stik s svojim trgovcem z vozili BMW.

Stopite v stik z nami prek: